Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał.

Pytam facetów-Moja kobieta jest najlepsza

Polecane posty

Gość Michał.

Jak oralnie zadawałam swoją kobiete gdy słysze jak ona krzyczy z roskoszy prawie sam dochodze też tak macie??????

Gość moj tez tak mial

Gość Michał.
a jak oralnie zaspokajam mojego przyjaciela to mnie tak nie podnieca

Gość mój mówi to samo co ty
:)

Gość Michał.
daruj sobie podszywaczu

heh jak pieszczac oralnie kobiete i slyszac jej odlglosow zadowolenia prawie dochodzisz, to pewnie jestes niezlym krotkodystansowcem. pare ruchow w cipeczce i juz wytrysk? no bo skoro ona sama tak na ciebie dziala, to co dopiero jak w niej jestes.. :D

nie powiem bardzo mnie podnieca ale nie ma się co dziwić na niejednego by tak działała oa dla mnie jest boginią. Poprostu słysząc jej słodki głos widząc jak się wiję jak wąż po łóżku doporowadza mnie do szaleństwa. W niej no cóż różnie z tym bywa

to gratuluje panienki :) a z przedwczesnym nie ma problemu, z wiekiem i stazem mija :D no chyba,ze za kazdym razem chcesz koncycz jak najszybciej ^^

mój facet ma 22l. i pomimo ze mówi to samo co autor:) nie ma problemu z przedwczesnym.. to chyba nie jest tak do końca jak piszesz zaniedbany.. potrafi dłuuuugo (dla mnie 10, 15 minut to długo) :) zaniedbany, czyżby szpileczka zazdrosci?:P niektórzy są młodzi i zaaaaajebiści:P hihi:)

dzięki:) czasem troche mi głupio że tak szybko dochodze ale co ja poradze że tak na mnie działa. Ja jak się na nią patrze zjadłbym ją odrazu

o to szybkie dochodzenie właśnie mi chodziło, źle napisałam :)

Gość amm
ile macie lat michał i jak długo jestescie razem?to twoja pierwsza laska do łózka?

ja ma 26 moja ukochana 24. jest to moja drugi poważny związek jesteśmy ze sobą 3lata za rok nasz ślub:)

Gość amm
a jak ona wyglada ze tak sie nią jarasz?

Gość o pewnie była
dziewica?

Gość tak jest
mój chłopak tez tak ma:) Bardzo szybko się podnieca na mój widok;) Jestesmy razem 7 lat i nie jestesmy już nastolatkami:D

Gość jestes jej 5
facetem??? dzizasssssssss, jak ty mozesz lizac cipe w która się przed tobą czterech spuszczało, bleeeeeeeeeeeee:O:O:O

Gość dsaer
zlizujesz sperme tamtych czterech

Gość ffffffffffffff
moj poprzedni partner tez tak mial, po 3 latach zwiazku wciaz patrzyl sie na mnie tak samo i pozadal jak w naszych poczatkach ;) a jak mezczyzna jest tak bardzo podniecony to nas tez to podnieca :) :)

Gość jestes jej 5
:O no ok, kochasz ją... aby cibeie nie zdradziła, bo cos czuje ze lepsza z niej suczka

a czemu tak uważasz dlatego że jestem 5?Nie ufam jej i wiem że mnie nie zdradzi bo też mnie kocha

wiem że ja jestem przeciętny ona jest śliczna może mieć każdego ale wybarała mnie i jak mówi jestem tym którego szukała bo jestem normalnym facetem a nie jakimś dupkiem

Gość jak ty sie mozesz
żenic z laską która ruchało przed tobą czterech chłopa? nie myslałes ze ona ma za duzy przebieg jak na laske 24 lata? ja bym pomyslał ze jest łatwa lub puszczalska, ale sorry to twoje zycie

Gość jestes jej 5
eeej, nie jedź na jej urodzie, moze sie nabzykała a na meza szuka frajera, bo inny by jej za zone nie chciał tylko do wyra.. uważaj.. przemysl.. wiem ze kochasz, ale nie daj sie zrobic w bambuko, pamietaj uroda mija a ty nie bądź jak pies co da sie w dupe kopnąć bo pani mu wdzięki okazała... nieco szacunku do siebie...

nie obrażaj jej nie znasz jej. Nie jestem dumny z tej liczby ale doceniam to że była ze mną szczera mogła przeciez nie mówić