Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał.

Pytam facetów-Moja kobieta jest najlepsza

Polecane posty

Gość
no mogła miec kazdego, ale do bzykania a nie do żeniaczki:P

Gość
a i ciekawe czy było ich na pewno 4.. skoro przyznała sie do czterech.. mogło byc ich równie dorbze np...7:D

mi nie chodzi o to tylko jak wygląda ona wogóle jest wspanialą osobą pod każdym względem. I jak sama mówiła jestem pierwszym facetem który spojrzał na nią jako na osobę a nie jak na towar. Dlatego mnie pokochała

Gość olej te
glupie komentarze... zycze Wam szczescia :)

Gość
wiele szcześcia:D:D:D 🖐️

tak dobrze jest nam razem ona jest wspaniała nie wyobrażam sobie gdyby mi jej zabrakło mogę smiało powiedzieć że jest moim najwięksym szczęściem jakie mnie spotkało

Gość to mój drugi facecik
to mój drugi facecik

Gość ffffffffffffff
wy to od razu :O ja mam 22 lata i spalam z 2 facetami, moze tez sie wydawac ze duzo ale byly to zwiazki 2- i 3 letnie i za kazdym razem myslalam ze juz na zawsze :O rozumiem ze juz nie mam szans na malzenstwo bo nie jestem dziewica, ekstra ;) niewiadomo czy dziewczyna autora byla w powaznych zwiazkach czy puszczala sie na dysotekach, bo o stylu zycia a nie liczbie partnerow powinno sie ocenac osobe.

Gość ffffffffffffff
rowniez zycze szczescia, jestes madrym facetem :)

moja żabka nie puszczała się z każdym z tych facetów była w związku. Ona nie jest taka jak myśllicie niewiem czemu odrazu ją tak oceniacie

Bo pewnie każdy sądzi według siebie.... Ty miałeś pany przed nia, ona też- to jest zupełnie normalne. pOdejście do seksu macie takie samo, rozumiecie się, nie musicie się tłumaczyć. Najzabawiejsi sa tacy, co juz pół wsi przeruchali ale jak im stuknie 30., to szukają dziewicy na żone:O

Dziękuje tym co życza nam szczęścia :) Ja nigdy nie wymagałem by moja żona miała być dziewicą skoro ja spałem z kimś to czemu mam wymagać od kobiety dziewictwa

Michał. Świetnie, że masz takie podejście :) Kiedyś byłem z dziewczyną, która miała przede mną kilu partnerów, ale miała taką klasę, że nikt nie powiedział by o niej \"puszczalska\"... Poza tym przeszłość nie ma znaczenia - chyba, że ktoś ma problem z samym sobą... Tylko jest jeden problem - chłopie więcej szacunku do siebie! Nie możesz pisać, że ona wspaniała a Ty średni, ona atrakcyjna, Ty mniej... Takie podejście do niczego dobrego nie prowadzi - prędzej czy później coś się w takich układach pieprzy... Tak czy owak - życzę najlepszego :)