Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beauty23

CO ROBICIE W TEJ CHWILI???????????????????????

Polecane posty

Gość zoooozia
asiula to fajnie klimaty masz:) a w jakim kraju jestes

pije 3ciego browara;o normalnie porazka:o poiowinnam byc gdzie indziej teraz:o Asiulka sprawdze:) a jak nei to moze na g:) Zozia masz jeszcze pifko zebym sama nie pila?:)

Gość zozizaaaa
mam maluskich pelno seti lap:)

Wiecie co ... ja mam chyba jakieś deża wu (nie wiem jak się pisze) :P wydaje mi się że te Wasze wpisy to już dawno były, aż spojrzałam na datę czy mi się zła strona nie wyświetliła :O Zoozia już pisała o jakiejś dyskotece że nie mogła isć bo za daleko, Asiulka też już pytała Hakunę czym zapracowana :O normalnie chyba mi już coś odwala :O Asiulka -- co to za karnawał i dlaczego nie możesz iść? przecież jesteś w domu a nie w pracy :O No widzisz jak to się dzieje jak ktoś nie czyta uważnie :O :P głowę bym dała że Ty pracujesz w nocy i na dodatek w niedziele :O Setunia -- przestań przeżywać takie pierdoły :O jeszcze całe życie przed Tobą a tego kwiatu jest pół światu :) jutro będziesz myśleć że jaka byłaś głupia że tak przeżywałaś :) nie pij piwa [grożę palcem] Hakuna -- wróciłaś córko marnotrawna :) Zoozia -- a Ty sama tam chcesz iść ?

Zozik jeszcze mam swoje zuberki:):) Bezik kochana jestes:) tez tak mysle jak piuszesz:):) i wierze ze jutro bedzie lepiej:) a z tym deja vu [ptez nie wiem czy dobrze pisze:P:P] to moze i masz racje:D:)

Wiecie co dziewczyny..siedze ,czytam i smieje sie do kompa:D Zoozia-->ja to w Uk jestem,dzis mamy najwiekszy na Swiecie karnawal swietlny,ale ja to domatro chyba jestem...zreszta ziab na dworze i wieje. Setunia-->gg juz nie mam(pisalam Ci o tym) Beza-->napij sie czegos moze Ci sie umysl rozjasni:D,bo fat jest faktem,ze w niedziele(co druga)tez pracuje:D

Asiulka to cxhbya tylko ja wiedzialm gdzie tak naprawde sie znajudujesz:D:\"DF:D i faktycznei mam przpis !!super!jutro robie:)

Gość zozizaaaa
tzn to disco jest na dole wnamiocie jakies 2km w lini prostej ale mieszkam na gorze:) isc po piwo musze ranow wstac, psy mnie obudza pewnie po 7ej:o

Gość zoooziaaa
no:) laski o24 ide spac

Gość zoooziaaa
a ja ide:p

Beza-->wyglada to tak,ze jada oswietlone platformy-osiwtlone setkami zarowek kolorowych i uformowane sa z nich rozne ksztalty itp.glosna muzyka na kazdej platformie i tancza prawie nagie kobity,a na dworze ziab,ale im to cieplo od tych zarowek i ciagniete to wszystko jest przez traktory,tiry .zaczyna sie o 19 i konczy nad ranem-caly czas jada i jada ...do nastepnego miasta.Trwa to gdzies kolo tyg.za nim sie skonczy:-))i przy tym sztuczne ognie ,ktore juz strzelaja od miesiaca.No i oczywiscie cale miasto pelne nowych ludzi-jednym slowem haos:-))tak to wyglada

:-((przykro mi z tego powodu.Problemy? I co teraz bedziesz robil przez pol nocy jak w dzien spales?

:-))to milo sie zapowiada u Ciebie;-)) Co masz ciekawego do ogladniecia? Ja to juz dawno powinnam spac,bo rano wstaje do pracy,a i juz zmarszczki mi sie robia od siedzenia przy kompie:D

no moge napisac Dobranoc na czarno:) skopiowalam ó od wielbiciela:) ide spac do .....dzisiaj paa

Gość PODSUMOWANIE TEMATU
K-U-R-W-A

Zoizik oki:D:) a ja koncze 4te piwo wow setunia ale niezle sie trzymasz!@:D:D

Ale dzis setunie juz nie pijesz!!![no no]:P no faktycznei dzis na razie nie mam ochoty na zaden alkohol:D;) kawe pije;)