Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewcinka

slucham i rycze

Polecane posty

Gość dsaer
nie chcesz poznać prawiczka?

mam was w dupie 😭 wszystkich facetow!!!!!!!!! :( :( :( jak mozna Wam zaufac!!!!!!!!!????????????????????

Dziewcinka tez mam takie samo zdanie na temat facetow.To nic nie warte swinie..........

A to ciekawe, że kobiety tak tutaj wyzywają facetów, a same postępują identycznie. Sytuację taką jak na końcu tego teledysku ja przeżyłem osobiście i od tamtej pory gdy zobaczyłem moją ukochaną obściskującą się z innym nie mogę się pozbierać. Tak więc proszę was, nie generalizujcie.

ja nikogo nie generalizuje :( ale teraz uwazam Was za klamiacych dupkow!!! patrzacych tylko na wlasny tylek!!!!! EGOISCI!!! Madzia 🖐️ odwzajemnie usmiech chociaz do smiechu nie za bardzo mi jest :) taki sztucznawy :O bajeczka 🖐️ nic nie warci !!!! deska 🖐️ czyli z twoich procentow wynika ze nie ma szans trafic na dobergo faceta :( :O

Sory, ja nie obejrzałam do końca, jakoś nie mogłam wytrzymać;) Ale nikt nie mówi, że kobiety są inne:D My tutaj tylko narzekamy na facetów, bo kobiety nas nie obchodzą. A sa tacy ludzie, płeć bez znaczenia, którzy sa uczciwi, nie oszukują itd. Tylko gdzie takich szukać:p

Gość Dobrze ci tak

Ja Ci nie powiem gdzie szukać, bo po tym co mi zrobiła moja eks to ja już w nic nie uwierzę. To chyba zależy od przypadku, trzeba się zdać na los. Przeważnie jest tak, że niemile zaskakują nas ci, po których nigdy w życiu byśmy się tego nie spodziewali. Niezależnie, czy to facet czy kobieta.

Gość Dostałaś nauczkę

spadaj pomaranczo i mnie nie denerwuj juz do konca!!! cieszy cie bol kogos innego?? to gratuluje sumienia.. jesli je jeszcze masz... :O

I nie piszcie że 95 % facetów to oszuści i egoiści, bo tak samo ja bym mógł napisać o kobietach, ale przecież to nieprawda.

a moze to jest tak, ze wszyscy jestesmy oszustami, ale spotykajac TEGO czy TA jedyna wszystko sie zmienia!? Ze juz bysmy nie potrafili skrzywdzic, sklamac... A wczesniej tak sie dzialo... Moze i tak jest....

Gość Cieszę się z twojego nieszczęc
ia

dziewcinka ja myślę, że to jest tak, że jak ktoś mocno kocha, to świństwa drugiej osobie nie zrobi. To się jakby wzajemnie wyklucza. No bo czym jest miłość, gdy kobieta, z którą byłem prawie 3 lata już 1,5 miesiąca po rozstaniu obściskuje się z innym, a wcześniej do samego końca zapewniała że kocha i potrzebuje tylko krótkiej przerwy? A potem okazuje się jeszcze, że już wcześniej z tym kimś kręciła. To nie jest miłość i tyle! Ja swoją nadzieję opieram na wierze, że jednak prawdziwa miłość istnieje i w końcu się jej doczekam. A wtedy nie powinno być takich problemów.

Gość ha ha - śmieję się z ciebie

Aleksiej,Dziewcinka trzymajcie się i nie poddawajcie się!!!!!!!!!!

Gość wiem co to miłość
dokladnie gdy sie kocha nie ma mowy o zdardzie ...czy zadaniu bolu ja za mojego ex bym umarła tak bardzo go pokochałam ... teraz czuje wielki gniew w srodku .. hmm rozczarownie (same nie miłe odczucia) .. był kims wyjatkowym ... bedac z nim nie widzialam zadnego innego chłopaka liczyl sie tylko on "moja jedyna milosć" a teraz nie odzywamy sie do siebie od miesiaca ... boli .. bardzo boli .. bo nawet gdy umysł zapomni serce bedzie pamietac zawsze :((

majtusia -- po 3 odcinku 2 serii ci sie odechce ogladania tej szmiry

autorko -->> wielkie dzieki za ta pioseneczke.. 👄 👄 👄 szukalam jej od jakiegos czasu

Gość OlkaFasolkaaa
Teraz ja siedze i rycze .Wzruszajaca pioseneczka.