Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc_y

PITY......KTO MUSI KASE ODDAC? PYTANIE

Polecane posty

Gość pomoc_y

Kto sie rozliczał juz w urzedzie skarbowym i musi oddac kase? Ja mam do zapłaty 30 zł i nie wiem gdzie mam to wpłacic. Ktos wie???

Gość poprostu
w Urzedzie Skarbowym jak zanosisz PIT-y to panie sprawdzaja czy wszystko jest ok i nic sie nie martw - doskonale beda wiedziec ze masz doplate - wyda ci kwitek, odesle do kasy, zaplacisz i po klopocie :)

Gość pomoc_y
Ale mnie rozliczała babka z urzedu skarbowego (znajoma mojej mamy) i za mnie wszystko złozyła. Dała tylko kartke z kwotą jaką mam zapłacic i numer konta i cos tam jeszcze pisało na niej. Ja tą kartke gdzies posiałam :( Kobieta ta odeszła kilka dni temu na emeryture i wyjechała gdzies do rodziny i nie mam z nia kontaktu zeby sie zapytac:(

W Urzędzie Skarbowym na tablicy ogłoszeń przeważnie są uwidocznione numery kont, na które należy wpłacać wg odpowiednich PITów Albo byle która urzędniczka Ci tam powie. Mając internet, masz chyba i konto bankowe internetowe, więc żadem problem dokonać przelewu bez opłat

Gość Rybcia85
wplacasz w kasie w urzedzie ,masz na to 7 dni od dnia zlozenia.Chamy na oddanie maja 3 miesiace ale jak wplata to 7 dni,beznadzieja.

Gość W Urzedach Skarbowych zazwycza
sa wywieszone numery kont. A ja jestem rozwalona na atomy; pracowalam 8 m-cy za granica za naprawde najnizsze mozliwe wynagrodzenie, legalnie. Chcialam w pier.d.olonym naszym kraju byc na czysto, uczciwa itp. Okazalo sie,ze nawet po odliczeniu smiesznych diet i pierdol, zalapalam sie na II prog i mam do zaplacenia prawie 3 tys zlotych podatku!! To ile by bylo jakbym tu caly rok pracowala, czy oni k..rwa nie kpia z obywateli? Chcialam w tym roku wrocic ale juz nie chce mi sie wracac. Wszyscy moi znajomi olali PITy, bo im takie kosmiczne kwoty powychodzily, ze by kawal oszczednosci wydali (szczegol,ze przeciez w uK placimy podatki i wszystkie mozliwe swiadczenia). Placi sie polski podatek nawet od kasy na ubezpieczenia zdrowotne tutaj,mimo,ze tej kasy nigdy nie widzialam na oczy. Brytole sie nadziwic nie moga jak nasz kraj okrada swoich obywateli... Nie wiem,czy zaplace, to dla mnie naprawde duza kwota,mimo,ze pracuje tu. Chyba nie mam po co wracac do pieprzonego kaczogrodu.

Gość figlarna
wpłacasz na konto w urzedzie ci dadza