Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka malinka

Prezent dla BABCI NA 70-te URODZINYdo 500zł

Polecane posty

Gość malwinka malinka

oczywiście + kwiaty, czekam na Wasze propozycje...prezent ma być przede wszystkim praktyczny, babcia mieszka na wsi i jak zwykle niczego nie potrzebuje, jak to babcia..myslałam nad cyfra plus...zakup dekodera i oplata abonamentu..ma tylko 3 programy i moze to dobry pomysl...a jakie propozycje macie Wy?

Gość nie wiem czyje to
500 zł to sporo; ja zwykle mam mniejszy budżet i kupuję rzeczy na które babci nie stać np. coś dla zdrowia typu biovital w ładnym opakowaniu mozesz tez jej kupić porządny ciśnieniomierz jeśli nie ma

Gość malwinka malinka
500 zł na 3 córki, to sa 70 urodziny...wiec prezent ma byc nie typowy bo babcia nigdy nie obchodzila urodzin! powiedziala ze 70 wyprawi..szykujemy przyjecie w domku i tylko problem z prezentem, ciśniomierz odpada

Gość nie wiem czyje to
a co babcia lubi? czym się interesuje? ma jakieś hobby albo niespełnione marzenie? jeśli lubi tv to rzeczywiście dekoder jest niezłym pomysłem... a ma tel. komórkowy żeby być z wami w kontakcie?

Gość malwinka malinka
komorka tez odpada kiedys miała i już wiecej nie chce... hm..co lubi ciezko powiedziec...czesto robi na drutach..chyba to lubi..ale mysle ze robi to tez dla zabicia czasu...teraz gdy przyszla wiosna..pieli sobie w ogrodku..a nie spelnione marzenie..hm..pewnie rzym...ale to raczej kosztowny wydatek

Gość nie wiem czyje to
a piękne rośliny do ogródka? Jakieś krzewy ozdobne itp? albo może w takim razie jakiś piękny album o Rzymie...

Gość malwinka malinka
na pewno kupie jakos ksiazke o papieżu...ale co dalej..zaraz zobacze jaki koszt wycieczki do rzymu

Gość malwinka malinka
wydaje mi sie ze babcie intersowala by bardziej pielgrzymka do rzymu niz wycieczka..

Gość nie wiem czyje to
a wycieczka po sanktuariach w Polsce? Nie Rzym, ale też ładnie...

Gość blumka
kup babci laptopa....

Z tą tv uważaj - w końcu to babcia co m-c będzie musiała płacić , a może nie chce lub nie ma kasy.... Koc wełniany, ciepły sweter, płaszcz na wyjście do kościoła???A może jej nowa kuchnia potrzebna czy firany....W końcu znacie swoją Mamę i spełnijcie jej marzenie . Wycieczka do ....... Przecież czegos w życiu chciała , a nie wszystko się udało...❤️

Gość mucca
jak Rzym za drogi to może jakaś wycieczka - pielgrzymka do Wadowic, albo śladami Ojca Św. po Polsce, napewno to lepsze niż C+

ja kupiłam babci taki przyżąd do hydromasażu, taka specjalna mata, którą sie kładzie do wanny. do tego zestaw soli do kąpieli o różnym działaniu. babcia jest zachwycona, bo to bardzo jej pomaga, wzmacnia miesnie i poprawia samopoczucie. jak jest zmęczona to zawsze mówi, że idzie się wybombelkowć :) polevcam bo sprawdzone na babci

Gość buahahahahaha
kup jej dmuchanego dziadka z duzym kutasem i broda co by ja smerał

Gość malwinka malinka
hm ubrania odpadaja...mieszkanko ma wyremontowane wiec tpo też odpada..ale wycieczka po sanktuariach w POlsce to nie zły pomysł! w sumie byla juz nie raz w czestochowie i licheniu...ale moze zalatwie jej wczasy w naleczowie..kiedys byla i bardzo milo wspomina...

Gość malwinka malinka
ten dmuchany dziadek to też niezły pomysł bo by napewno jej sie przydał na stare lata no ale jakos tak głupio mi go wręczać:( jak to zrobic/?? i ile taki dziadek kosztuje??

Gość malwinka malinka
nio ale gdzie pytac o taka wycieczke np. dladamni Ojca Świętego? w biurze podróży?

Gość nie wiem czyje to
przejdź się po biurach podróży w waszym mieście; w necie też mozesz sprawdzić w Krakowie jest taki specjalny pociąg papieski który jedzie z Łagiewnik do Kalwarii i Wadowic..to mógłby być element takiej wycieczki

Gość mucca
o wycieczke pytaj u ksionca a jezeli chodzi o dmuchanego dziadka to koszt ok 300zł no i dodatek dopłata za brode i powiekszenie parówy i pompke tak wiec ok 500zł , kupisz go w każdym sexschopie

Gość my dalismy babci
zamiast kwiatow wielki obraz - drzewo genealogiczne rodziny, wlasnorecznie zrobione przez wnuki i prawnuki:)

co do wycieczek poszukaj sobie w internecie, na pewno coś znajdziesz...

Gość malwinka malinka
oki wielkie dzieki za porady:)

Gość new in town
Może jakiś wyjazd do spa dla babci lub sanatorium. Myślę, że sprzęt do kuchni też będzie niezłym rozwiązaniem. Oczywiście jeśli lubi ludowe gadżety może jakieś ładnie zdobione naczynia.

Gość adelajda....
dekodoer to razej nie ,bo babcia pewnie itak nie ebdzie ogladac tyych programow, moze zamow jej wszystkie odcinki Mody na Sukces na DVD.......

Mi podoba się pomysł z wyjazdem do spa chociaż nie wiem czy tak samej babci było by przyjemnie. Dlatego postawiłabym też na cos co w domu może się przydać - jesli babcia lub i piec czy gotować to jakiś sprzęt w tym zakresie bedzie jak znalazł. Podobnie - firanki lub obrusy: http://wiano.eu/obrusy-i-serwetki - zwłaszcza właśnie takie ręcznie robione. babcie zazwyczaj bowiem przywiązane sa do tradycji.