Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadfad

Gdzie mozna kupic kosmetyki sally hansen, tylko nie w necie..

Polecane posty

Gość dadfad

jak wyzej

Gość ametria
W Galerii Centrum na przykład. Może napisz czego konkretnie szukasz...?

Gość dadfad
konkretnie chodzi mi o rozjasniacz do wloskow na twarzy tejze firmy..:) myslisz ze w galerii centrum dostane?

Gość ametria
Powinien być, na początku roku go tam kupiłam....:D Aha, w Warszawie, ale myślę że i w innych miastach też powinien być.

Gość na świętokrzyskiej jest sklep
firmowy.

Gość dadfad
hehe no akurat z warszawy jestem;) i jak sprawdza sie ten rozjasniacz?? a powiedz mi na dlugo wystarcza?? iii.. czy te Twoje wloski to taki meszek byl ??

Gość ametria
Raczej ciemny meszek, częśc włosków jest trochę grubsza...:O Ładnie wybiela, robią się takie bardzo jasne, prawie przezroczyste włoski. Nie jest zbyt wydajny, bo w pudełeczku (które i tak jest małe)znajdują się trzy opakowania: proszek, płyn i taka pasta. I szpatułka. Płynem przeciera się miejsce do rozjaśniania, pastę i proszek się miesza i nakłada. Ogólnie byłam zadowolona, polecam. Gdyby nie ta cena byłoby super.

Gość dadfad
Hmmm...Ale mam nadzieje ze wystarcza na wiecej niz jeden raz... bo ta cena to naprawde... :(:( ale jesli warto.. to naprawde musze sprobowac, bo czytalam duzo pozytywnych opini...:) no ja mam wlansie taki meszek.. i mam nadzieje ze dzieki temu rozjasniacoiw bede sie czula bardziej konfortowo:) rowniez Cie pozdrawiam cieplutko:)

Gość ametria
Eee nie no oczywiście że wiecej niż na jeden raz...po prostu za taką cenę spodziewałam się większej wydajności;) pa;)