Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Modliszka22

rozmiary sukien w lisa ferrera

Polecane posty

2 tygodnie temu bylam na pobraniu miary. przy wzroscie 176 moje wymiary to: 92-76-102 Pani stwierdzila, ze zamowi rozmiar 12 wg amerykanskiej numeracji. Myslalam, ze 10 to 40 wg polskiej, taki tez nosze. I teraz nie wiem, czy przypadkiem nie bedzie za szeroka...Niby zawsze lepiej zwezic niz poszerzyc. Co o tym sadzicie????

Gość ryszarda_P
Z tego co mi wiadomo 10 to 38, 12 to 40.

Gość ja mam podobne wymiary
mialam 10, a potem na dobra sprawe to 8 by sie przydala jak schudalm przed ślubem

jakies dziwne te ich rozmiarowki. Np miedzy 10 a 12 jest po 3 cm roznicy, takze mam nadzieje, ze nie bedzie problemu z ewentualnym zwezaniem.

Gość mialam tak samo
mialam identyczne wymiary i tez sie przerazilam, jak pani w salonie powiedziala, ze bedzie rozmiar 12. Ale nic sie nie martw, dla mnie suknia byla prawie idealna, tylko w pasie lekko mi zwezili.

Gość no wlasnie nie kazda suknie
da sie zwezic w pasie i potem moze Ci zjeżdzac

wyslalam maila do lisa ferrera z pytaniem o ewentualne zwezenie. Mam nadzieje, ze mi odpowiedza. Dzieki wszystkim za komentarze🌻

Gość oluśka 23
ja tez zamawiałam w lisa ferrera tylko ze ja mam odwrotny problem bo mi chodziło o najmniejszy rozmiar zamówiłam model z kolekcji 2006 i pani do moich wymiarów dobrała 4 bo powiedziała ze 2 weszły dopiero z kolekcja 2007 powiedziała tez ze jakby wpisała 2 to i tak bedzie takie jak 4 a ja boje sie zeby to 4 nie było takie jak 6 ale z 5 razy sie pytałam i kobieta wie chyba co robi, a ja poprostu w paranoje popadam :) bo chce by wszystko dobrze było

Gość oluśka 23
DO Modliszka22: mam pytanie a jaki model sukni wybrałas?

ja zamawialam w lisie suknie i rozmiar 8 ale do wesela schudlam i jak suknia przyszla to byla za duzo i trzeba bylo zwezac i to 10 cm w talii wiec sie nic nie martwcie dopsuja suknie idealnie da Was

wlasnie dostalam maila z odpowiedzia z salonu lisa ferrera, roznice miedzy rozmiarami to 2 cm, takze z ewentualnym zwezaniem nie bedzie problemu:)

Gość oluśka 23
do Modliszka22: uspokoiłas mnie tą informacja ze to tylko 2 cm, choc u mnie ta najmniejsza bedzie i tak trzeba sporo zwezic a tak wogóle ja tez wybrałam cosmobelle 7166 w kolorze ivory :)

Gość oluśka 23
a jaki ty masz kolor??

Gość oluśka 23
a w jakim miescie zamawiałas? ja w warszawie

w Lublinie:) strasznie mila obsluga byla. Poznalam tez dziewczyne, ktora zamawiala identyczna. Akurat ten model cieszy sie powodzeniem:)

Gość oluśka 23
ja tez na obsługe narzekac nie moge, powiem szczerze ze z salonów w których byłam wizyte własnie w tym bardzo miło wspominam i nie tylko dlatego ze tam kupiłam suknie nie bede ukrywac ze to wszystko wzbudziło moje zufanie do tej firmy i mam nadzieje ze bede zadowolona i ze wszystko bedzie ok pozdrawiam Cie serdecznie

Gość oluśka 23
a w łasciwie jak tylko przymierzyłam ta suknie to wiedziałam ze juz ta chce i zadna inna nie wchodzi w gre

Gość lepiej zwezic niz poszerzyc
gorzej, gdyby byla za mala! poza tym zwykle przed slubem sie chudnie, podobno... ja tam chudne przez tesciowa ktora mnie wkurwia, wiec pewnie z 40 spadne na 36:)