Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanczaca z wilkami

Jak zatanczyc do psalmu kochania?

Polecane posty

Gość tanczaca z wilkami

Wybralismy na pierwszy taniec psalm kochania z psalterza wrzesniowego. Pytanie: jak t zatanczyc? Nie znam sie kompletnie na tym odliczaniu na 3 czy 4:) Walc da sie do tego zatanczyc?

też chcieliśmy psalm kochania wybrać, ale zdecydowalismy sie ostatecznie na psalm dla Ciebie bo łatwiej było zatańczyć :)

Gość A czyje to jest
j.w

Gość tanczaca z wilkami
to jest rubika. A jak bedziecie tanczyc psalm dla ciebie?

tańczylismy walca, spokojnie, powoli, przyspieszalismy trochę na refrenie i wyszło fajnie :)

Gość o ja pierdoleeeeeeeeeeee
ale żenada Rubik i jego psalmy

Gość tanczaca z wilkami
znowu znalazla sie wielka dama. Tez chcemy spokojnie zatanczyc nie liczac kokow. Tylko zeby mniej wiecej wiedziec co tanczyc.

Gość
super piosenka:)Zobacz w internecie,moze gdzies jest wytlumaczone jak sie tanczy walca.bo jak tak bedziecie zwyczajnie tanczyc to moze to troche dziwnie wyjsc.Tzn rob jak chcesz,ale ja bym chiala zatanczyc walca;)

ahaa my byliśmy na 2 lekcjach wcześniej i nauczyła nas babka jak ładnie zacząć, skończyć, zrobić małe rozejścia i obroty żeby nie tlyko tańczyć cały czas tak smao, ale jak przysżło co do czego to połowy nie zrobiliśmy, bo przez te emocje mąż zapomniał :P

Gość To zapytaj Rubika
jak to tańczyć. Swoją drogą, to niezbyt udany pmysł z czymś takim. Mało taneczne a baardzo szpanerskie, "trendi" i bufoniarskie. Byleby tylko pasowało do sytuacji...

Gość tanczaca z wilkami
O gustach sie nie dyskutuje. Pozatym nie pytalam czy wam sie to podoba tylko jak to zatanczyc wiec dzieki za twoja opinie.

Gość Wyraziłam swoje zdanie
A tobie nic do tego. To jest forum a nie Wersal. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. Tobie może się to nie spodobać, ale to wszystko. Powinnaś być przygotowana na to, że cię wyśmieją za wybór tak durnej piosenki. Za wszelką cenę być "trendi", co? Nie ważne, jak się zatańczy, byle tylko zaspokoić własną głupotę i próżność... Współczuję narzeczonemu.

Gość No coż piosenka niezbyt trafna
Niektórzy starają się być modni za wszelką cenę. Ale pomysł ze zwróceniem się do Rubika z prośbą o pomoc całkiem niezły :D Ktoś, kto popełnia takie utworki, powinien mieć przepis na to, jak tańczyć przy nich.

Gość tanczaca z wilkami
buehehehe Boze jakie w jestescie infantylne. Ktos kto saczy taki jad musi byc naprawde sfrustrowany. Rozumiem ze znasz mojego narzeczonego i laczysz sie z nim w bolu nad moja glupota? Co ty wogole wiesz o mnie? Jakie wy macie pojecie o tym czy chce byc trendy czy nie? Zadnego. Naprawde darujcie sobie bo wzbudzacie moj serdeczny smiech:)

Gość Śmiech to zdrowie
:) A poza tym, można poznać głupiego po śmiechu jego :) Nie przypisuj innym swoich wad, kochaniutka :) To, że ty jesteś frustratką nie znaczy jeszcze, że inni też tak mają :)

powiedz w takim razie szalona krytykantko co nie jest \"trendi\" i jak wyglądał Twój ślub, Twój pierwszy taniec :) a bycie za wszelką cenę oryginalną i wybieranie wszytskiego co inne i niespotykane też jest komiczne więc zastanów się zanim coś bez sensu palniesz :O może w takim razie nie brać w ogóle ślubu, nie tańczyć na weselu, tylko zatrudnic paru tancerzy i puścic muzykę mechaniczną :O tańcząca - na pocieszenie dodam, że podczas naszego pierwszego tańca niekótrzy goście płakali patrząc na nas i nam samym cudownie się tańczyło i to jest najważniejsze :)

Gość tanczaca z wilkami
moonisia nie trzeba mnie pocieszac:) Na tej czesci forum zawsze znajda sie jakie panny ktore sacza jad. Nie wiem z jakiego powodu. Nie wiem z jakiego powodu. Niektore mowia ze z zazdrosci ale sorry czego tu zazdroscic. Slub to zadne osiagniecie. Generalnie jak po raz kolejny czytam takie wielkie damy to smiac mi sie tylko chce. Moze sobie na slubie zagram cobaina"smells like teen spirit" moze byc? Wystarczajaco niekomercyjne? Oryginalne? A co do frustracji...daj spokoj, to nie mi gula skacze na panny mlode.

wiem, znam juz trochę reguły tego forum :) myślę, że najbardziej oryginalny byłby \"anielski orszak\" i same by Ci to zagrały :)

tylko jak bedziecie pana Rubika pytac o rade nie zapomnijecie, ze mówi sie do niego \"Mistrzu\", bo sie nabzdyczy i nie odpowie

Gość tanczaca z wilkami
moonisia :) Kurcze caly slub jest troche tandetny.

parisko oryginalna :O ja nie będę pytac bo to za mna i sobie świetnie bez jego rad poradziłam :) jak rozumiem z panną Hilton jesteś w stałym kontakcie i udziela Ci wskazówek jak być jej wierną kopią :)

Gość tanczaca z wilkami
jezzi juz nie jest trendy;P

Gość tanczaca z wilkami
oołłłłłl yeeahhh