Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skalniak69

Czy warto łapąc mężczyzn na dziecko?

Polecane posty

Gość Christi Himmelfahrt
Fakt niektóre głupie pizdy tak robą. Ja tak nie muszę robić bo ze mną chcą mężczyźni mieć najczęściej dzieciaka ale im odmawiam bo chcę się wyszaleć. A nie niańczyć bobasa.

Gość joanika_a
nie warto...

no coz...kazdy ma swoj pomysl na zycie, dla mnie takie akcje to upadek na samo dno, czulabym sie niepelnowartosciowa, gdybym musiala sie posuwac do takich intryg tylko po to, zeby sie troche dluzej poludzic ze facet ze mna zostanie...

Gość absolutnie nie
!![ zly] !!

Gość myślę sobieże jak facet
nie palnuje z kobietą przyszłości, to mimo dziecka i tak ją zostawi:(

No ale jesli nie potrafi sie zdecydowac na zalegalizowanie naszego wieloletniego zwiazku ,a latka uciekaja

Gość sposobem go
ale nie takim:o

Gość myślę sobieże jak facet
to porozmawiaj z nim o przyszłości Waszego związku. Pomysł z dzieckiem wydaje mi się ryzykowny, bo jak Cię zostawi to zostaniesz z dzieckiem sama:(

Gość sposobem go
rozkochaj go na nowo,troszke sie oddal zeby on znowu spojrzał na Ciebie inaczej i poczuł ze bez Ciebie nie może to się zmobilizuje

Gość sposobem go
ile macie lat?

znam taka jedna parke. kilka lat zwiazku, w koncu wpadka - ona mieszka ze swoimi rodzicami, on mieszka ze swoimi i przyjezdza do niej i do wlasnego dziecka na popoludnia, a pozniej wraca do siebie na kolacyjke mamusi i nyny :D nadal ze soba \"chodza\" :D jak widac tutaj pomysl nie wypalil...

moim zdaniem zalosne... bo jesli facet bedzie z taka kobieta ktora zatrzymala go dzieckiem to zycie w ciaglych klotniach, wypominaniu i zdradach jakos mnie by sie nie usmiechala, a zostanie z dzieckiem samej, bo jednak odejdzie i moze ewentualnie bedzie alimenty placic to tez mi sie nie usmiecha... dlatego mimo dosc powaznego kryzysu w moim zwiazku i silnego instynktu macierzynskiego nie zamierzam w ten sposob zatrzymywac faceta, jak kocha to zostanie i bedziemy razem i slub tez niedlugo, a jak nie to juz nic na to nie poradze niestety, a zrobienie dziecka nie pomoze tylko pogorszy sprawe...

Gość ile macie lat
napisz,bo próbuje na to spojrzec z innej strony jeszcze,moze to jest jendak srodek jakis

ja 21 on 23, wiem mlodzi jestesmy, ale nie raz rozmawialismy ze cudownie byloby miec dziecko... a jak chcesz jeszcze cos wiedziec to ja jestem takim dzieckiem na ratowanie zwiazku... mama zaszla w ciaze jak sie malzenstwo sypalo, myslala ze dziecko cos zmieni, niestety byli ze soba jeszcze 3 lata, ale wciaz bylo tak samo, albo jeszcze gorzej, wiec i tak sie rozstali...

Gość ile macie lat
ajaa->to pytanie o wieki było do autorki topicu bo wspomniała ze latka lecąś,otóż dziecko nie jesr recepta na ratowanie związku nigdy,jak chcecie dziecko to najpierw naprawcie atmosfere miedzy Wami

Wlasnie to samo mowie, jak jednak sie ulozy to bedziemy o malenstwie myslec... a jak nie to bede musiala poczekac jak znajde takiego z ktorym bedzie mi dobrze i wogole... ale ratowac w ten sposob zwiazku nie bede, jak zostanie to dlatego ze kocha a nie ze tak trzeba...

Gość tak robi 99 kobiet
i to jest motorem w zwiazku, tylko tym faceta przytrzymasz nawet jek bedzie zakochany w innej kobiecie zostanie z toba. bo masz dziecko. ylko pytanie czy ty chcesz tego?

Gość Maksi-singiel
A potem będziesz słuchać że nigdy Cię nie kochał. Potem będzie rozwód. I kto najbardziej ucierpi? Dziecko.

Gość i po co
rzucić taką w cholerę jak będzie chciała alimenty to i tak dostanie grosze :D i znaleźć sobie inną mądrą, miłą fajną z którą będzie można mieć dziecko i małżeństwo z miłości 🖐️ a jak się pojawi nowe dziecko to i alimenty na stare sąd obniży :classic_cool: