Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magro

Aerobik czyni cuda?

Polecane posty

Założyłam tu wczoraj temat o aerobiku, ale kafeteria fiksuje i nie moge go znaleźć. Chyba go wykasowano. Nie chce mi się od nowa pisać... ;) Ale tak ogólnie chodziło mi o to, że... od 3 tygodni chodzę 3-4 razy w tygodniu na aerobik po godzince. I po tak krótkim czasie widzę już efekty! Moje ciało stało się o wiele jędrniejsze! Jestem osobą szczupłą, ale nie mogę się pochwalić super kondycją. Ale skoro już widać efekty to chyba jestem na dobrej drodze :) Nie wiedziałam, że aerobik tak szybko zacznie mi pomagać. Nie zamierzam rezygnować! Polecam wszystkim! :)

Gość a ja.....
cwicze i cwicze i nic....

Gość ja chodze
od miesiaca i nic nie widac :(

Gość raz w tygodniu
a ja chodze raz w tygodniu i po 3 miesiącach byłam w szoku, że moje ciało zrobiło sie jakby młodsze :D super sprawa polecam

Gość upupupupupp

Gość na kazdego aerobik inaczej
działa,u jednej osoby są efekty juz po krtotkim czasie cwiczen,u innej po dluzszym.W kazdym badz razie na pewno warto cwiczyc:-)

Po 3 mies widac pomału efekty spadku wagi...ja przynajmniej tak miałam...bo przez te 3 mies tworzy sie nam tez masa miesniowa wiec bardzoo czesto kilogramów nie ubywa. Ja chodziłam przez 3mies, dwa razy w tygodniu. Połączenie aerobiku ze stepem. Ale jak waga zaczyna spadać to potem bardzo szybciutko kilogramy ubywaja:) najgorzej potem przestać ćwiczyć...wszystko wraca do stanu poprzediego.