Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle bez efektu

Jaka jest szansa ,ze jeszcze kiedykolwiek zajde w ciaze- staram sie juz rok..?

Polecane posty

Gość do tej co wazy 55 przy 180cm
Musisz wygladac po prostu obrzydliwie, fe....

Co do chudnięcia... sprawa polega na tym, że kobita szczuplejsza i lubiąca sport rozbudza swoje jajniki do pracy :).... Mam PCOS, ale pierwsze miesiące nie przyjmowałam leków, bo wszyscy u których byłam (a którzy mieli pojęcie o chorobie) mówili żeby chudnąć i uprawiać sport.. jak kobita jest szczupła to i tak nie zawadzi poskakać... Ja tam zaszłam w ciążę np. po tygodniowym pobycie w górach od rana do wieczora biegając po Tatrach... (dodam, że byłam bez męża :)

Gość mieszkanka olsztyna
Dziczek, masz pcos i zaszlasz w ciaze tak szybko i bez leczenia? niewiarygodne ja sie staram, mam troche nadwagi 75 kg, myslicie ze naprawde zbyt duza waga uniemozliwia zajscie w ciaze?

Gość dzana
Hej nie przejmuj sie Jezeli jestes aktywna to nie wazne ile wazysz masz wieksze szanse na zajscie w ciaze niz chuda siedzaca przed telewizorem. Ja staralam sie przez rok. Chyba bralam za duzo hormonow przez cale zycie i nie moglo sie wszystko unormowac. W koncu mialam bardzo ciezki okres i ktos mi powiedzial ze to moglobyc poronienie. Zalamalam sie plakalam przez 3 dni i wogole nie mialam ochoty na sex i na zadna ciaze. Doszlam do wniosku ze to jeszcze nie moj czas i ze skoncentruje sie na czyms innym, zaczelam myslec wiecej o nauce i o pracy. I Zgadnij co sie stalo po 6 tygodniach maz wrecz mnie zmusil do zrobienia testu, bo ja caly czas mowilam ze to i tak nie ma sensu. Powiedzialam ze jak chce to niech sam robi ja moge mu nasikac w kubeczek. No i zrobil. Nie moglismy uwiezyc w wynik oboje plakalismy ze szczescia. Musze dodac ze depresja spowodowala ze spalicmy ze soba tylko jakiec 3 razy tego miesiaca. To samo radzilam swoje szwagierce one probowala zajsc w ciaze przez 2 lata i za bardzo sie starala mimo ze wszystkie wyniki byly dobre ciazy nie bylo. Ja jej caly czas mowilam zeby sie skoncentrowala na czyms innym. Akurat kupili nowy do z mezem wiec powiedzialam jej aby skoncentrowala sie na dekorowaniu, I ze tak jak dobrze sie nad tym zastanowi to przeciez niechce byc w ciazy i musiec sie wspinac sprzatac i malowac nowa chatke. I tak zrobila. Zgadnij nie skonczyli jeszcze dekorowac a ona juz jest w ciazy. Wiec WYLUZUJ , SKONCENTRUJ SIE NA CZYMS INNYM pomysl sobie ze zazniesz sie znowu starac sa 3-4 miesiace a narazie masz do zrobienia XXXXXX. a jak to zrobisz to bedziesz myslala o dziecku. I zobaczysz zadziala jak za dotknieciem czarodziejskiej rozczki