Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Co dziś tak mąło osób na kafe?

Polecane posty

Gość zakonnica w przebraniu
😭 to mnie rozczarowales:o nie musi byc przeciez na kafe, sa inne sposoby:P

dajmy moze spokoj wielbicielowi, bo jeszcze poczuje sie osaczony, bedzie mial nas dosc i ucieknie😭

Masz racje. Wielbicielu juz nie chcemy zdjecia:-))) wracaj tu do nas -gdzie Ci bedzie gorzej jak nie z nami:p

"moze kiedys" daje nam nadzieje, a nadzieja matka glupich:P ale niech bedzie;) my i tak chcemy tu wielbiciela miec- ze zdjeciem czy bez;)

ciupaska>> a kto to taki Myrevin? jakas nieobeznana jestem:o dawno mnie tu nie bylo:o

Asiulka ---> a Ty od razu buźkę krzywisz :o Więcej optymizmu 😘 ciupaska ---> to nie będzie takie proste z tym zaufaniem ;) Jak dotąd dwie osoby stąd mnie widziały, narazie wystarczy ;) zakonnica ---> ale każda matka kocha swoje dzieci ;)

bardzo popularna postac :P wszyscy po nim jada, wyzywaja sie, snuja niesamowite historie na temat jego zycia, a jego i tak nic to nie rusza ;) ma duzy dystans, tylko trzeba to zauwazyc

ciupaska ---> a pewnie, że mam twarz, i chyba nawet całkiem znośną, bo wspomniane 2 osoby nadal żyją (tak, tak :D ) i cieszą się dobrym zdrowiem :D;) p.s. więc to Ty :) ale w kreske... to też dość zwariowane :D