Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Co dziś tak mąło osób na kafe?

Polecane posty

Ludzie nie wiem jak Wy,ale ja juz ide lulu:-))))tak sie zatracialm na tym kafe(nie tylko na kafe:p). Bede jutro z butelka Martini:-))) Spokojnej nocki wszystkim zycze👄

Gość zakonnica w przebraniu
wielbicielu>> doszlo, thx;) moge da nawet kissa😘:P ja nie pije jak Ty polewasz, bo jeszcze mi tam cos wrzucisz:P a w ogole to skad masz mszalne:P? Asiulka>> kosmatych🖐️ poleje na dobranoc \\_/\\_/\\_/\\_/

ciupaska>> kosmatych🖐️ cos nam sie wykrusza towarzystwo:o

Asiulka ---> to mi ją wyjaśnij :) a mszalne mam, zajumałem proboszczowi z pobliskiej parafii ;) zakonnica ---> gdybyś pisała pod wczorajszym czarnym nickiem, to powiedziałbym, że nie trzeba by było niczego dosypywać, a efekt mógłby być podobny ;):D:D 😘 ciupaska ---> dobranoc :)

wielbiciel>> to byl dzisiejszy czarny nick:P to zwykla prowokacyjka:D a pytales o adres mailowy-->tez prowokacja:D i jak widze skuteczna;)

wielbicielu>> to mnie sie jednak pomylily, bo na chwile obecna juz wczorajszy:P kosmatych🖐️ P.S. ten nick to tez prowokacja, jakbyscie mieli jeszcze watpliwosci;)

Witam jak zawsze wszystkich cieplo🌼 Widze,ze jeszcze cos mnie ominelo;-)))) Nie moge zebrac mysli,bo pod oknem chlopaki jada z mlotem pneumatycznym(czy jak to sie tam zwie) i tak juz kilka dni bedzie:o, Z tesknota w oczach czekam na Was:p:D :-))) p.s.milego dnia🖐️

Ciupaska🌼:-))) jak zdrowko? Wilbicielu👄:-))).Dzis mam nadzieje,samopoczucie lepsze:-))) A gdzie zakonnica?,bo matrwic sie zaczynam:p 🖐️

To i ja moze odswierze swoje stare przebranie:p Zakonnica,z mondrzejesz w koncu?:p Juz czas !!!!!!!!!!!!!:D:p

Ciupaska,ale juz nie bedzie tak wesolo:o Ale oczywiscie wybaczamy i zapraszamy w innym ,mozliwym dla Ciebie terminie:-)))