Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Co dziś tak mąło osób na kafe?

Polecane posty

Gość zakonnica w przebraniu
Asiulka>> a Ty bys chciala do zakonu;)? bo ja mam znajomosci, wiec zawsze moge Cie wkrecic:D ciupaskaa>> no przeciez polewam \\_/\\_/\\_/\\_/

czemu wiek nieodpowiedni:o? ja tez dopiero niedawno wstapilam:P stad to rozrabianie:D wielbicielu>> ja nadal obstaje przy swoim-nic ciekawego tam nie ma:P a ja wiem lepiej :classic_cool:

wielbiciel>> a jakie dowody sie licza:D? Asiulka>> niedogrzana jestes i zwalasz na wino:P a ksiadz Marian dal mi wino najwyzszej jakosci;)

ciupaska>> Ty dziecko lepiej juz nie pij:D

zakonnica ---> takie, które dobitnie potwierdzą lub zaprzeczą Twojej opinii ;) ciupaska ---> no skoro tak mówisz... to czekam na przesyłkę, wszak kobiety mają pierwszeństwo ;)

wielbiciel>> dowody moga byc;) ale skad mam wiedziec, ze nie dostana sie w niepowolane rece;)? Asiulka>> mam nadzieje ze nie zamarzlas;)

Asiulka>> nie spij jeszcze;) ups...chyba jednak ksiadz Marian dal dzis lewe wino:o zgadzam sie z ciupaska> do mezczyzny nalezy pierwszy krok:P

ciupaska ---> żyjemy w takich czasach, że pierwszy krok robi ten, kto czegoś chce, niezależnie od płci :) zakonnica ---> masz moje słowo, a jeśli to za mało, to trudno :(

wielbiciel>> nie rob takich min, bo jeszcze zmarszczki mimiczne Ci sie porobia:P no dobra, niech bedzie;) tylko nie mow mi potem, ze nie ostrzegalam:P