Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Co dziś tak mąło osób na kafe?

Polecane posty

Gość zakonnica bzy przebrania
spizdzam sie pakowac bo jutro rano wyjezdzam:D nie martwcie sie- wieczorem powinnam byc (o ile sie wyrobie) dalej nie wiem, kim jest ksiezniczka, ale moze sie przyzna:P prosze do wieczora o zwrot habitu😭!!

Ja uciekam na jakis czas:-))),ale musze was zmartwic ........wroce tu jeszcze:p Moze wielbiciel sie pojawi kto wie ,moze i sebaa:-))))

Gość zakonnica itd.
dalej na pomaranczowo bo hasla mi sie nie chce wpisywac:o ale chyba mnie rozpoznacie, choc sama bylam zdziwiona tymi podszywami pode mnie:o a gdzie wszyscy wybyli:o?

Gość zakonnica itd.
Asiulka>> nawet nie wiem, jak moge rozwiac Twoje watpliwosci:o ale mszalne poleje to moze uwierzysz:P \\_/\\_/\\_/ wielbicielu a gdzie Ty? ja juz spakowana bo jutro po poludniu wreszcie jade na urlop:D nie bojcie sie-wypoczne i za Was:P

Zakonnica,ale Ci fajnie gdzie jdziesz?na dlugo? Udanego i milego wypoczynku:-))) Ciupaski to napewno nie bedzie:-((( A reszta........a kto ich tam wie?;-))) Ja siedze,z nudow film ogladam-tyle mi zostalo:p

Gość zakonnica itd.
Asiulka>> jade na poludnie Francji:D niestety tylko na tydzien:o ale i tak sie ciesze:D a Wy nie znikajcie nigdzie, bo wracam z zapasem francuskiego wina:classic_cool:

Ale fajniutko.kartke mi wyslij;-)))) Wielbiciel jest-lata po kafe,a tu nie zagladnie:-(((( Zdradzil nas😭

Gość zakonnica itd.
wielbicielu>> ja tez jestem zazdrosna:o bez obaw, wypoczne i za Was:classic_cool:

Gość zakonnica itd.
poleje jeszcze mszalnego bo czeka Was tydzien abstynencji:P \\_/\\_/\\_/

ktos reflektuje na Martinii? i cos na zab tez sie znajdzie:-))) zakonnica--->parafia zbiednieje:p

Ale sie uparles;-))),nie powiem nic bo sama sobie jeszcze zaszkodze:-))) Ale lampeczke Ci polewam-od serca:-))) zakonnica co z ta kartka:p?

Gość zakonnica itd.
Asiulka>> sama sie zaczynam obawiac o losy parafii:o i o Wasza moralnosc:P badzcie grzeczni:P ja martini tez moge, od Ciebie wypije bez obaw:D wielbicielu>> a przeciez Ty niedlugo do UK wyjezdzasz wiec nie narzekaj:P ja od sylwestra nigdzie nie wyjezdzalam:o