Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Co dziś tak mąło osób na kafe?

Polecane posty

Nie moglam odpowiedziec inaczej,bo jesli Twoja odpowiedz na to samo pytanie byla by inna niz moja?;-)))

Hmm, zależy od stopnia zaawansowania. Na cięższe przypadki niestety lekarstwa nie mam, na lżejsze można by jeszcze coś zaradzić :) Ale to wymagałoby zagłębienia się w temat i zbadania przyczyn, bo zapewne jakieś są.

Taki ciezki przypadek to raczej ja nie jestem:-)))jakos ludzie ze mna wytrzymuja i co ciekawe nawet mnie lubia:p

Gość zakonnica itd.
właśnie weszłam i widzę że temat jest u góry:D więc wpisuję się:P Asiulka🖐️ wielbicielu🖐️ jak tam mija długi weekend;)?

hmmm,moze dlatego ,bo wszyscy widza moj pesymizm ,nawet i Ty:p jak bedzie jeszcze gorzej to przyjade na terapie do Ciebie:p-reflektujesz? NOOOOOOOO witaj zakonnica🌼 opowiadaj jak bylo na urlopie? Kartki nie dostalam😠

Gość zakonnica itd.
Asiulka>> wyjazd of kors był udany, ale raczej pod względem imprezowym, bo słońca za dużo nie było😭 a kartki wysłać nie miałam kiedy, bo w dzień odsypiałam imprezy:P a Ty jak spędzasz długi weekend? bo ja niestety w mieście zostaję😭

Moje plany wziely w leb:-((((tak to jest jak sie planuje juz od 2 tygodni ,a gdy przyjdzie co do czego to kicha-a planowalam wypad do Londynu ,do kolezanki:-(((

Gość zakonnica itd.
Asiulka>> ja najbardziej lubię spontaniczne wyjazdy, bo często jak coś dużo wcześniej planuję, to nie wychodzi:o a nie ma tego złego... wszak w czerwcu w Londynie będzie wielbiciel:D wielbicielu>> zazdroszczę zbliżającego się urlopu:D ja dopiero wróciłam z jednego wyjazdu, a już marzy mi się kolejny:P a to nieprędko się szykuje😭

Wielbicielu-trzymam za slowo;-)))wszak wiesz jak wygladam:-))) Zakonnica-tak bede miec spontanicznie-kaczki karmic bede :D

Gość zakonnica itd.
Asiulka>> a ja łabędzie:classic_cool: Brunetko🖐️;) a ja wracam do nauki.. wpadnę jeszcze potem, ale WY już pewnie spać będziecie:o dobranoc😴🖐️

Wielbicielu-spokojnie sily mam na tyle:p A czemu koczowac musisz? Tak czy siak ja ide juz nyny i wszystkim zycze spokojnej nocki🖐️ do kiedys:-))))