Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Co dziś tak mąło osób na kafe?

Polecane posty

miałam się nie logować;) ale skoro jesteś, to się nawet wpiszę hasło:D Asiulka>> ale ja zasłużyłam na ten wyjazd... grzeczna byłam:D:D:P

heheh,ale mnie ubawilas ta grzecznoscia:p:D Wiec jak juz gdzies wybywasz to powiedz gdzie? Tylko grzecznie mi tam :p

no przecież ja zawsze grzeczna:D:D:P a wyjeżdżam bardziej na południe, ale więcej wolę tu nie pisać mogę najwyżej na @, jeśli chcesz;) ale na serio zaraz idę spać:o

Wielbicielu🖐️👄 Pustki ostatnio tutaj. zakonnica baluje ,ciupaska -kto ja tam wie?:p Tylko Ty czasami kukniesz:-))) Jak po dlugim weekendzie?

Ja mam dzis wolne-troche odpoczne,bo caly tydzien bardzo pracowity byl:-)))

🖐️ ja już jestem, ale WY zapewne odsypiacie weekend;) mam taką cichą nadzieję, że jest inaczej ale nadzieja matką głupich:D:D:P PS. ja mojego nie odespałam i chyba nie odeśpię:P

Zakonnica witam serdecznie🖐️🌼:-))) Mam nadzieje,ze wyjazd sie udal:D i ,ze udalo ci sie sprowadzic \"kogos\" na dobra droge:p:D

Witaj Wielbicielu🖐️ Jak sie masz? Nikogo ostatnio nie widze:o i ja tez malo bywam na kafe:-(((

O pojawiles sie -jak milo:-)))👄 Wielbicielu-jestem w trakcie zmiany pracy i narazie na dwa \"zawody \"ciagne,ze tak powiem:-)))) Reszta w normie;-)))

Powinnam napisac na dwa etaty i dwie rozne prace,ale mysle,ze do konca msc wszystko sie wyjasni:-)))

dobry wieczór miło widzieć ze o mnie pamiętacie:D:D Asiulka🖐️mnie też możesz napisać maila, bo ciekawska jestem;) ja mogę w zamian napisać coś o sobie, bo tutaj wolałabym nie;):P wielbicielu🖐️nie piłam i nie piję:o rozchorowałam się i próbuję kurować:o na poniedziałek muszę być zdrowa, bo czeka mnie pracowity tydzień:o ale co się odwlecze, to nie uciecze:D obiecuję WAS spić as fast...;):P jak tylko wyzdrowieję;):D pozdrawiam

wielbicielu>> na razie jeszcze mnie chyba nie wykasowali:P:D a za co mieliby wykasować;) przecież ja bardzo grzeczna jestem;):D:D

Zakonnica-->witam🖐️ po tak dlugiej przerwie(chyba w zakonie zamknietym bylas:p).Tak czy siak milo znow Cie tu \"widziec\":-))) Jasne,ze napisze @. A na co jestes chora?mam nadzieje,ze to nic powaznego🌼

Asiulka>> po prostu ostatnio dość zajęta byłam a na forum zaglądałam rzadko i głównie nocą;) teraz też jestem na chwilkę, bo mam dużo nauki:o a co do choroby...niby zwykłe przeziębienie ale jakoś wyjątkowo długo mnie męczy😭 p.s. możecie mi powiedzieć, o co z tym wykasowaniem chodziło? bo z tego, co zrozumiałam, znów ktoś się pode mnie podszywał ale widać moderatorzy nie śpią;) pozdrawiam🖐️

Asiulka ---> zaraz poczytam, thx :) 🌼 zakonnica ---> o 19:06 był wpis \"zakonnica itd\" ;) Ze względu na treść było prawie oczywiste, że to podszywacz, jednak pisał... Twoim \"stylem\" ;) p.s. czekam na to obiecane chlańsko :D:classic_cool:

Wielbiciel -> strasznie mi sie podoba Twoja stopka :D i wpadlam tu tylko po to by Ci o tym powiedziec :)