Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Co dziś tak mąło osób na kafe?

Polecane posty

Witaj Wielbicielu🖐️:-))),przynajmniej Ty jeszcze czasami dotrzymasz towarzystwa. Dzis to wiecej mi smutno,jeszcze chwila i kompa widzec nie bede:-(((

Wszyscy pojechali na urlop a ja tu sama:-((( Smutno,pusto i do domu daleko.

Gość zakonnica itd.
Asiulka🌻 główka do góry, jutro będzie lepiej;) wielbicielu🖐️;) ja tylko pokazać się chciałam:P

Gość zakonnica itd.
Asiulka>> niestety nadal:o wiem że to niedobre i w ogóle be... ale co ja na to poradzę, że spać nie mogę:P wielbicielu>> dziś też całą noc siedzisz? ja się wczoraj już po trzeciej położyłam...może dziś będzie podobnie;)

Gość zakonnica itd.
ja natomiast nocami uczę się, bo tylko wtedy mogę się skupić:o a w międzyczasie forume przegladam i od czasu do czasu wtrącę jakąś głupotę;) więc jak traficie w nocy na coś głupiego, to jest duża szansa, ze to ja napisałam;)

Gość zakonnica itd.
wielbicielu>> wole tu nie zdradzac, bo jeszcze mnie zaczniesz egzaminowac;) podpowiem tylko, ze musze nauczyc sie obrony, bo do tej pory lepiej mi wychodzily ataki;)

Gość zakonnica itd.
wielbicielu>> przezornosci nigdy za wiele;) zreszta o tej porze wolalabym nie byc juz egzaminowana, bo moja dynka juz nie teges pracuje:P wiec ewentualne odpytywanki lepiej odlozyc na pozniej;)

Gość zakonnica itd.
jako lud pracujacy możemy sia udac na pochod pierwszomajowy;) reflektujesz;)?

Gość zakonnica itd.
a tak serio to dzien pracy pracowicie sie zapowiada:o zatem najlepiej bedzie jak pojde przez zboze:P kosmatych wielbicielu🖐️))

Gość zakonnica itd.
wielbicielu>> wrocilam jeszcze na momencik, bo mialam w koncu dbac o Twoja moralnosc, a chyba o tej porze jakies kosmate mysli przychodza Ci do glowy:P zboczyles z drogi zycia;) a miales tylko film ogladac;) teraz musze miec Cie mimo wszystko na oku:P 😴

zakonnica ---> kosmate?? Nic kosmatego nie mówiłem, sama masz kosmate myśli :p Wygląda na to, że teraz ja Ciebie będę musiał mieć na oku :p;)

🖐️dzis dla odmiany postanowiłam się pokazać w ciągu dnia;) wielbicielu>> o mnie się nie martw, wszak to nie ja pytałam, co będziemy robić, jeśli nie odpytywanki:D:D:P Asiulka>> jesteś?? dawno Cię nie \"widziałam\":o P.S.dzis dla odmiany leniwa nie jestem, więc wpiszę hasło;)

czyżby mój habit Ci się spodobał;)? prawdę mówiąc dziś zajmowałam się głownie byczeniem i wyłapywaniem byków na forume;):D:D taki już ze mnie złośliwiec:P a czemu pytasz? już chciałbyś mnie egzaminować;)? a tak na serio to skopcie mi tyłek, bo inaczej dalej będę się tu byczyć:P

Zakonnica🖐️🌼-co za odmiana:p,a mowilas,ze w czerni Ci brzydko:D:p Wielbicielu🖐️:-)) U Was tez takie upaly jak u mnie?;-))