Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

Czemu ze wszystkich ragnien na swiecie wybralem Ciebie?

Polecane posty

Gość dlaczego tak jest
Heh, no jak widzicie takich historii jest wiecej, nie tlyko moja. Zapewniam, ze nie jestesmy z Wroclawia chociaz "chyba wiem..." napedzila mi troche stracha...

Gość jestes z lodzi i masz na imie
krzysiek

Gość musi być dobrze...........
Tamit......szykuj kieliszek:P

Gość messss
winko i piwo to chyba w Waszym przypadku tylko jeden z powodów tego bredzenia:P:P:P po jakich prochach jesteście???:P :classic_cool:

Gość Chyba wiem...
No tak, jak ktoś wczesniej tu pisał takich historyjek jest tu całe mnóstwo...ale ja i tak wiem ,że to ten o którym myślę ,że to jego historia...Poznaję po stylu pisania...a mam niezawodny nosek ;)

Gość dlaczego tak jest
Chyba wiem - podaj pierwsze litery imion i po sprawie bedzie. Choc jesli naprawde uwazasz, ze jestesmy z Wrocka to nie musisz.

Gość musi być dobrze...........
Messs.... to naturalna chemia organizmu..........narkotyczne otumanienie miłością:P

jaki kieliszek ja pije z winkla:P to nie zadne otumanienie narkotyczna miłoscią:) to czysta narkotyczna Miłosc co bardziej i bardziej jest w nas ani myslisz puscic:) i dobrze:P

Gość Chyba wiem...
messs gdzie tam ja tak bez piwka też bredzę ;) zmywam się teraz ale wrócę i zobaczę jak zakończyła się ta topikowa historyjka ;) Mam nadzieję ,że dobrze hehe

Gość Chyba wiem...
Naprawdę myślę ,że jesteście z Wrocka ;) a teraz wybaczcie...

Gość tymbark.
Takich historii rzeczywiscie jest mnostwo :) sama jak przeczytalam pierwsza strone topicu to mi dech zaparlo bo pomyslalam ze Cie znam.. ale nie bede dociekac bo tego typu wydarzen jest pelno..niestety :/ no chyba ze jestes z Czestochowy ale watpie :P Zreszta nie wnikajmy..po to internet jest zeby pozostac choc troche anonimowym ;)

Gość dlaczego tak jest
Ta historyjka sie szybko nie zakonczy bo jestem cholernie uparty i nie daje latwo za wygrana, nie umiem latwo zrezygnowac z osoby, ktora kocham. Chyba wiem >> widze, ze nic nie wiesz a tylko podkrecasz atmosfere :P

Gość dlaczego tak jest
Nie jestesmy z Wrocka i cale szczescie, ze nie jestes jedna z osob, ktore moga znac sytuacje. Tymbark >> masz racje, po to jest net zeby pogadac anonimowo.

Gość messss
dlaczego tak jest-- a można wiedzieć skąd jesteś???

Gość nooto zeby nie bylo
Ona ma na imię Iza

Gość dlaczego tak jest
messss - nie mozna. Wole anonimowo pogadac. Tu padlo juz sporo szczegolow. Chyba wiem mi i tak stracha napedzila :) Wole zeby moja ukochana nie dowiedziala sie o tej rozmowie a im wiecej szczegolow tym wieksza szansa

Gość messss
a co by się mogło stać, gdyby ona dowiedziała się o tej rozmowie??:)

Gość dlaczego tak jest
Chyba wiem >> jesli pogadamy nie tutaj tylko np na skypie czy gg to cos Ci powiem. Tu nie chce o za duzo by bylo wiadomo:) Nie ma na imie Iza :)

Gość a i jeszcze coś
Ona jest z Wrocławia , Ty nie, mieszkasz we Wro ale nie urodziłeś się w nim w przeciwieństwie do niej

Gość więc podaj pierwszą
literke jej imienia......bo nie wiem czy warto

Gość dlaczego tak jest
Co niby ma byc warto? Nie mieszkam we Wrocku - zapewniam. A jesli to ma byc podpucha zebym powiedzial skad jestem... nie uda sie :P

:) mysle, ze by wiedziała, ze kochasz i chesz sie spotkac:) a wiec jej 2 marzenia by sie spełniły:) Oan tez tak szybko nie odpuszcza jak kocha:) jak kocha hmm teraz wazne aby szybko wyjsc do siebie na spotkanie:) w koncu na jakim numerze bedzieci sie umawiac;l)

:) mysle, ze by wiedziała, ze kochasz i chesz sie spotkac:) a wiec jej 2 marzenia by sie spełniły:) Oan tez tak szybko nie odpuszcza jak kocha:) jak kocha hmm teraz wazne aby szybko wyjsc do siebie na spotkanie:) w koncu na jakim numerze bedzieci sie umawiac;l)

Gość messss
dlaczego tak jest-- wiesz, nie chce ci odbierać nadziei, ale jeśli ona nic do ciebie nie czuje i uważa wasz związek za definitywnie skończony to nie masz wielkich szans by ją w sobie, jak to piszesz "rozkochać", żadne podchody i gierki nic ci nie dadzą, wręcz mogą zaszkodzić...

posłałaby ci piosenke.. :) bo wie, ze pisałes, ze kochasz:) ale na Boga odpisz jej, zahaczając o spotkanie:) i winkiem sie podziel:P

Gość dlaczego tak jest
Spokojnie, spotkanie zaproponuje... ale jeszcze chwila, my dpiero zaczelismy rozmawiac po kilkumiesiecznej przerwie

Gość musi być dobrze.......
to jakis obłęd:P co tu się dzieje, ja już się pogubiłem :D kto tu pisze:P

Ona Cię nie chce - nie rozkochasz jej w sobie. A to, że się do Ciebie odzywa nic nie znaczy - być może chce uspokoić sumienie i prowokując takie \"przyjacielskie\" kontakty wmawia sobie, że jest wobec Ciebie w porządku i nie zrobiła Ci krzywdy (\"przecież nie robi Ci fałszywych nadziei\"). Może myśli, że Ci przeszło, albo w końcu przejdzie i nie zdaje sobie sprawy jak Ty odbierasz te jej sygnały, że Ciebie one ranią. Trzecie opcja jest taka, że ona, świadoma Twoich uczuć, bawi się nimi w sposób dla siebie mniej lub bardziej świadomy - ot, podbudowuje swoje ego upewniając się raz na jakiś czas czy Tobie ciągle zależy. Przy czym wcale nie oznacza to, że chce Ci cokolwiek dać. Rada jest jedna - odpuść ją sobie i ewentualnie daj zatęsknić. Podejdź to tego jak do przegranej sprawy. Jeśli ona zacznie odczuwać brak Ciebie w swoim życiu, to sama zrobi dużo, abyś się o tym dowiedział. Jeśli nie zacznie nic takiego odczuwać, to znaczy, że to co obecnie przeżywasz i to, co przeżywałeś od ok. pół roku i tak nie ma i nie miało sensu.

Gość messss
Jako facet--- wreszcie jakaś normalna wypowiedź...:classic_cool: