Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

Czemu ze wszystkich ragnien na swiecie wybralem Ciebie?

Polecane posty

Gość dlaczego tak jest
Aaaa no i siebie przedstaw :P

Gość dlaczego tak jest
:)

Gość dlaczego tak jest
Szkoda, ze nie mam nikogo kto ja zna... kto wie co jej siedzi w glowie, kto by mi pomogl...

no przecierz pomagam ci:) mowie, ze kocha, tęskni.. i zal jej, ze tak daleko jestescie, zmaiast spotykac się:) mowie ci zapros ją na kawke, w balsku lampek, sobie pogadacie, w oczka popatrzycie, a potem na spcarek taki długi... wieczorekiem:) najlepiej w piatek;) w sobote mozna to powtorzyc:P :)

Gość Chyba wiem...
Imionami nie będę walić między oczy:)...ale powiem (zapytam) tak: Ona jest starsza od Ciebie ,prawda?

Gość a może byś tak
zadzwonił lub napisał do niej właśnie TERAZ

ide po zakupki, tylko do 16:00 otwarte potem bedzie ferme, a mama zła trza isc:P narazie

Gość a może byś tak
masz je gg?? jeśli tak to zerknij czy jest dostępna, jeśli jest to pisz :)

Gość musi być dobrze..........
jeżeli jej stosunek do Ciebie najpierw był normalny, a potem stała się bardziej oschła, musiało się coś stać, coś podziać w jej głowie, jeżeli to dobra dziewczyna.....nie wierzę, żebyś był jej całkiem obojętny, skoro co jakiś czas sie odzywa...... cięzko powiedzieć, jaka to forma relacji między wami.....i czym spowodowany odzew z jej strony-po długiom czasie,..

do autora: dziwna jest Twoja historia ;) a poważnie - jesteś kolejnym masochistą, który marnuje czas na złudne marzenia o dziewczynie, która krzywdząc może przejść po latach czarodziejską metamorfozę i uskrzydlić zbolałego z miłości, zranionego faceta. historie, takie jak ta dają do myślenia, że można krzywdzić w nieskończoność, a miłość obolałych zabliźnia rany i są w stanie wybaczyć wszystko, żeby tylko być ze swoim oprawcom. czy to jest jednak miłość, czy raczej chęć dokopania sobie ? i ile jeszcze lat będziecie tkwili w takim stanie ? ileż tu, na tym forum podobnych historii, ile tęsknot, ilu ludzi [kobiet i mężczyzn] nie potrafiących zerwać z przeszłością i ułożyć sobie życie od nowa. każdy pragnie miłości, ale co to za miłość, która rani, \"kopie\", poniewiera, krzywdzi ?

Gość Chyba wiem...
Ona go po prostu podpuszcza i tyle...ale on tak się lubi katować jak widać :O.........No co "dlaczego tak jest " ,zgadłam ? Hmmm?

Gość dlaczego tak jest
Chyba wiem... >> moze jest, moze nie :P Jesli uwazasz, ze wiesz kim jestem to pisz, przeciez Tobie to chyba nie robi wiekszej roznicy... Swoja droga niewiele osob moze wiedziec... wiec jesli Ty sie domyslasz kim ja jestem to ja moge sie rowniez domyslac kim jestes Ty i powstaje pytanie - co zrobisz?

Gość Chyba wiem...
Zgadzam się z wypowiedzią wyżej w całej rozciągłości...

Gość Chyba wiem...
Jest ,jest...I nie zrobię z tym nic bo i po co :) Pielęgnuj tę swoją miłość dalej ,Twoja sprawa...Bacz na to byś się jednak któregoś dnia nie obudził z ręką w nocniku ;)

Gość dlaczego tak jest
Przedstawisz sie? O tym moga wiedziec trzy osoby... Jesli naprawde wiesz o kogo chodzi to ja sie zgodze z Toba - wiem, ze jestem glupi, ze dawno juz powinienem dac sobie spokoj. Problem w tym, ze nigdy jeszcze rozsadek nie wygral u mnie z uczuciami

ojjjjjjjjjjjj pierdolenie to wszystko, a gdzie walka o uczucie???? takie pojebane mamy czasy, że wiele ludzi się boi po prostu.......a jeżeli jest chemia, to chyba ją się czuje prawda??? aż takimi debilami chyba nie jesteśmy, żeby nie wyczuwać, gdy ktoś nas podpuszcza

słuchaj serca:) jakie podpuszcanie? mysle, ze gdyby nie kochałą tez by sobie dawno odpusciał, a jednak tego nie robi:) przyciaganie Miłosci jest silne:) i dobrze:) w pismie sw pisze sa trzy wiara nadzieja milosc. A z nich najwieksza miłosc i ja sie z tym zgadzam:)

Gość dlaczego tak jest
nie Tamit - zrozum to - gdyby ona mnie kochala chociaz w polowie tak jak ja kocham ja to teraz bysmy ze soba byli...

nie mówię, że podpuszcza, tylko-że czasami trzeba pomóc komuś zrozumieć co czuje

nie koniecznie.......ale nie wymądrzam się bo nie znam sprawy:P

miało być nie koniecznie "nie kocha".......

Gość Chyba wiem...
Walka o uczucia to już była tyle ,że on ją przegrał ...

mysle, ze kocha moze bardzije niz Ty;) kocha i ty kochasz to bedziecie teraz razem:) choc szkoda, ze nie jestesmy juz dawno razem ale wazne ze sie bedzie lepiej pozno niz wcale:)

Gość dlaczego tak jest
Chyba wiem >> moze zamist mnie podpuszczac to w koncu powiesz z kim mam przyjemnosc...? Watpie abys wiedziala ale juz sie przekonalem, ze ten swiat jest maly...

Gość dlaczego tak jest
A jesli jestes jedna z tych trzech osob, ktore moga wiedziec o kim pisze... Prosba do Ciebie - pomoz mi albo przynajmniej nie przeszkadzaj, nie wspominaj jej nic o mnie...

Gość Chyba wiem...
Przecież wiesz z kim masz przyjemność ;)

Gość dlaczego tak jest
Nie do konca