Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hryoekalcm

KOSZMARNIE SUCHA SKÓRA PRZEZ BREVOXYL!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hryoekalcm

Jużsama nie wiem jak mam ja nawilrzać:(Nie chciała bym rezygnowaćz brevoxylu gdyż jestem bardzo zadowolona z jego efektów jednak dosłownie co 15 min musze nakładać grubą warstwę kremu bo mam ''łuski'' na twarzy!!!!!!!Czy wy też macie z tym problem?Co mam robić?

Gość niezbyt urodziwa
cierpliwie przeczekac

Gość kjbdalskhbvilavgb
Ja używałam przez jakis czas yen cały specyfik.W niczym mi specjalnie nie pomógł,jedynie wygładził mi skórę.Też miałam ten problem i ok.przez tydz.smarowałam kremem do cery suchej.Teraz już jest normalnie

Gość hryoekalcm
ale brevoxylu używałas tylko na noc?Bo ja nie wiem kiedy mam nawilżać twarz///

Przez pierwszy tydzien uzywania go skora faktycznie jest sucha.Ale teraz jak uzywam go juz 2 tydzien jest duzo lepiej.

Gość kasix83
ja tez mialam problem z sucha skórą. wyczytałam gdzieś ze należy nawilżać skórę kremem Alantan Plus. wypróbowalam i faktycznie jest lepiej. tak wiec teraz Brevxyl na noc, a pozniej alantan.

Gość a co to ten BREVOXYL
?

Gość lacuna celebrata
ja uzywam go od dawna-zaraz będzie pół roku.Za każdym razem kiedy chcę odstawić to problem wraca.A co do stosowania to na początku było najgorzej.Teraz już ok. Na poczatku nic nie pomaga-trzeba to po prostu prztrwać.Od zawsze stosuję go tylko na noc.Rano myję twarz żelem z Ziaji do cery suchej-seria oliwkowa i nakładam krem z tej samej serii i jest suuuuuuuper!!!