Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja coś o tym wiem

doradźcie chodzi o sukienkę emmi

Polecane posty

Gość ja coś o tym wiem

mariage z kolekcji 2007, ile mniej więcej te sukienki kosztują??

Gość ja coś o tym wiem
nikt nie wie?

Gość aaasiek
zależy jaki model. Ja kupuję Janesę i płacę ponad 2000 zł.

Gość aaasiek
zależy jaki model. Ja kupuję Janesę i płacę ponad 2000 zł.

Gość ramona tez 2000
one chyba w wiekszosci tyle kosztują a warto kupic, są pieknie wykonane i tkaniny najwyzszej jakosci. Olać te salony madonny lisa fereira i inne g.... stawiac na polskie wyroby!!! emmi mariage rządzi :classic_cool:

Gość aaasiek
Ramona, a miałaś taką suknię?

aaasiek a gdzie Janesa kosztuje 2000zl?! ja dzwonilam 2 temu spytac o Janese (tez ja kupuje) i babka mi powiedziala ze kosztuje 2400zl. poza tym na stronie www jest napisane ze maja oddzial w Gdansku, (do Gdanska mam blizej) a babka mi mowi ze nie maja. Nie wiem, chyba osobiscie ze przejade...

Gość ramona tez 2000
tak, bede miała ramonę

Gość aaasiek
do ines.ka Ja napisałam, że ponad 2000 zł. :) Orientacyjnie babka mi mówiła 2500 zł. (cena może ulec zmianie). Ja chcę jeszcze do niej dopasować dodatki (coś do włosów, ponieważ nie chcę welonu i coś na ramiona do kościoła). Ja swoją kupuję w Krakowie:) Poszukaj sobie w internecie w innych sklepach tej sukienki, ponieważ na stronie www, nie ma wszystkich sklepów, w których możesz kupić tą sukienkę. A kiedy bierzesz ślub?

Gość moja kosztuje 3800

Gość aaasiek
Który model kosztuje 3800 ?

w przyszlym roku, tylko ze jestem za granica, i do mojego slubu bede tylko 2 razy w Polsce, teraz w czerwcu, i grudniu (a wole przymierzac suknie troche bedac opalona niz w grudniu, wiadomo) a w jakich salonach jest jeszcze suknie Janesa? moze sie orientujesz? babka z salonu powiedziala mi ze w Elblagu tez mozna dostac. A blizej Gdanska sie nie da? Albo Grudziadza? Ja bym chciala welon do tego w tym samym stylu (z motywem dookola welona). Poza tym nie wiesz gdzie mozna dostac takie buty, co ma modelka na zdjeciu w tej sukni?

Gość aaasiek
Oj, ja niestety nie weim gdzie możesz dostać tą suknię. Jestem z Krakowa i tu nie mam z nią problemu. Jeśli ją jeszcze będę miała do przyszłego roku i będziesz zainteresowana, to mogę Ci ją odsprzedać :) Pozdrawiam

aaasiek - dziekuje za rade:) ale zawsze chcialam byc pierwsza uzytkowniczka sukni:) a jakie buty do tego dobierzesz? bo ja bym chciala tekie jak na zdjeciu dobrane sa, a kororonkowa tasiemka wokol nogi, ale nie wiem gdzie takie mozna dostac:(

Gość aaasiek
W zeszłym roku takie buty widziałam w sklepie BATA. Nie wiem czy jeszcze takie są (być może to stara kolekcja), ale będę szukała. Też bym takie chciała. Może na allegro się znajdą:) Pozdrawiam

Gość kami18
suknie emmi Mariage w zależności od miasta kosztują 1900 2400zł

Gość kami18
suknia ślubna Emmi Mariage Janesa w salonie firmowym Emmi Mariage kosztuje 2400. Ramona 2200 zł. Ten salon znajduje się w Radomiu. Tam też można wszystkie ich suknie wypożyczyć. Moja koleżanka w salonie Emmi Mariage kupiła Janesę za 2400zł.

Gość kami18
te super buty które ma na nogach modelka Emmi Mariage można kupić w Warszawie w salonie Emmi Mariage na Okrzei ,nie znam cen.