Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... be happy

schudłam - chudnę - schudnę - dont worry ...

Polecane posty

Gość niniczka
do sylwina pigułki moim zaniem to one sa winne ja tez przez jakich czas brałam to przez ok2tygodni utyłam 9kilo a nic prawie nie jadłam:(( musisz porozmawiac z ginakologiem czy przez te pgułki nie mozesz schudnac moim zdaniem najwiecej winy ponosza własnie one chyba ze masz je bardzo dobrze dobrane wtedy to juz nie wiem:(( ja mam podobna wage:(( tez jetsem załamana;( od soboty miałam stosowac głodówke w sobote było super juz dzis nie:(( i musze znów zaczynam od poniedziałku!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale juz teraz musi mi sie udac koniecznie!!!! sylwina trzymam za ciebie kciuki bedzie dobrze

Gość pasqdka
niunia? jak sie trzymasz? to popierwsze :) a po drugie zjadłam gotowany kawałeczek mieska- i kawałeczek makowca, wiec nie dałam rady:( niniczka- walcz dalej! Monisia sie tak dzielnie trzyma, a my to takie ptałachy jesteśmy:) kurczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sylwuś! ja mam taką sprawdzoną metode: usiadx i zapisz wszystko co zjadłaś w ciągu dnia- ale wszystko!! nawet 3 paluszki i skórke chleba, od pauz... no i jesli robisz jakis bład to on wyjdzie, ale jesli sa tam 4 maciupkie posiłki to ja nie wiem, czemu u Ciebie nie spada?? to najwyżej spróbuj z nami- ustal sobie ze 3 dni nie jesz nic tylko woda i zobaczysz czy cos ruszy, tak na móje oko to powinno poleciec Ci 3kg. tylko problem w tym żeby wytrwac:) jedyny plus z takich prób jest taki ze i tak o wieeeeele mniej jem jak sie staram wogole nie jesc, a to tez daje radosc. no ale oczywiscie lepiej by było jakby leciała waga w dół. powodzenia!!

Pigulki zaczelam brac 4 lata temu,od ich brania nie przytylam tylko troche pozniej jak rzucilam palenie to wymiatalam wszystko z lodowki i takim sposobem sie roztylam.Wspomnialam pani ginekolog o moim problemie i zrobila zamiane z novynette na harmonet,ale niestety nadal jest tak samo.Poprostu zadna dieta na mnie nie dziala!Powaznie mysle o tym aby odstawic pigulki i pomysle o innym zabezpieczeniu.Bo raczej napewno przyczyna tkwi w pigulkach.

Gość pasqdka
acha, a jeśli chodzi o pigułki- to w sumie wszystcy mówią, ze od samego ich składu sie nie tyje- ale wiadomo, ze mają cos w sobie, ze jak je zazywamy to mamy ciagle ochote cos jesc- przynajmniej tak było u mnie. ale sama zauważyłam ze jak zaczynam brac (novynette) to tyje okolo 4kg a jak przestaje to chudne tez dokładnie 4kg i mniejszy mam apetyt. niniczka ma racje, pogadaj z lekarzem, ze chcesz schudnac a myslisz ze te pigulki chamuja odchudzanie i niech Ci najwyzej zmieni na jakies inne....?

Gość pasqdka
sylwuś, a moze zanim je odstawisz to spróbuj faktycznie nic nie jesc 3-5 dni, sprawdz! moze akurat waga ruszy w dół, bo w koncu organizm bedzie musiał szukać papu gdzie indziej. a pigulki mozesz odstawic w kazdej chwili!

Dzieki sprobuje glodowki,slyszalam ze niezle oczyszcza organizm.Niemam nic do stracenia-sprobuje!

Gość aguuusiaaaaaaa
Kiedys stosowalam diete kopenhadzka i przez 5 dni schudlam 2kg(wiecej nie wytrzymalam)oczywiscie sporo cwiczylam przy tym.Wszystko szlo pieknie dopoki moj mezczyzna nie pokazal sie przy mnie z moim kochanym spaghetti.. (!).Teraz podczas majowki chcialabym przejsc na 10 dniowa glodowke.Jak myslicie czy to dobry pomysl ?

Gość niniczka
:(( ale jestem dzis zła;(( od jutra znów zaczynam musze sie trzymac i wziasc w garrsc!!! do piatku musze wytrzymac TRZYMAM ZA WAS WSZYSTKIE POWODZENIA!!!!!! wszystkim wam:) _____###_______###____ ______#######__#######___ _____#################__ ______################___ _______#############____ _____################___ ___##################__ __##__######__#######____ _##____###______####_____ _##______________________ __##_____________________ ___##________N_a_________ ___##__s_z_c_z_ę_ś_c_i_e__ ___## k_o_n_i_c_z_y_n_k_a_

Gość LUŚKA50
Witam ,wróciłam !!!!!!!!!!! Do Struny_słońca, niniczki, pasqdka, magda_lena_ciekawa Bardzo , bardzo dziękuję za życzenia . Nie odzywałam się bo kochany braciszek nie dopuszczał mnie do komputera .Ale już pojechał i do piątku jest tylko mój. Oczywiście nie wytrzymałam w urodziny i najadłam się do syta. OJ BRAK U MNIE SILNEJ WOLI!!!!!!!!!!! Ale już koniec z ulgami ,od jutra dieta- albo nie GŁODÓWKA!!!!!!!!!!!!!!!!! Musze kochanemu braciszkowi udowodnić że nie tylko czytam o odchudzaniu ale sama tez WYTRZYMAM /Kupił mi na urodziny piłkę i płytę do ćwiczenia- WREDOTA/ Pozdrawiam wszystkie dziewczyny na diecie i te nowe co dołączyły do nas. Witajcie w naszym świecie . fresh50-Monia podziwiam cię ,kiedyś wytrzymałam 10 dni i świetnie się czułam a teraz zaczynam wytrzymuje 4 do 6 dni i zawsze cos mi przeszkadza .Ale trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny . no i za siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro się odezwę wieczorem .

Gość LUŚKA50
do do niniczki ! Mamy podobny problem , zastanawiam w czym tkwi problem, może za bardzo KOCHAMY JEDZONKO -bo przyznam się ze wszystko tak smakuje i jak tu przejść na dietę!!!!!!!!! Ale ma być bardzo cieplutko i jak tu pokazywać brzuszek jak na nim jest sadełko . Aż się boje w czym będę chodzić, chyba kupie sobie tunikę i rybaczki to trochę złagodzi mój wizerunek. Ale przyłączam się do ciebie i głodujemy na 99,9%/ zostawiam 1 % bo nie lubię nie dotrzymywać przyrzeczeń. Pozdrawiam Luśka

Gość niniczka
witaj!!! tak ja od jutera przechodze na głodowke zero jedzonka!!!!! do pitku i koniec kropka musi nam sie udac!!!!!!!!! trzymam za ciebie kciuki!!!!!! musi sie udac!!!

Gość niniczka
dziewczynki mam do was pytanko a słuszałyscie moze o takim czym s jak obwijanie np brzuszka sterczacego:( folia :)??? nie wiecie czy to jest skuteczne czy to jakies mity?? tak masz racje ciepluko sie obi a ja uuu wstydze sie wyjsc z domku:(( ale od jutr głodóweczka pare kg w dół sie przyda trzymam kciuki!!!!!! musi si udac pozdrawiam

Gość pasqdka
Lusia, Niniczka ................. a ja wiem czemu zaczynacie od juterka :) bo jesteście fajne koleżanki i czekałyście na mnie aż załatwie studia i wróce do domu i bede mogła zaczac :D hehe- na 99,99% :) podoba mi sie! Lusia- fajnego masz brata!!

Gość fresh50-Monia
Prawie minął mi cały dzień niedzielnny i cieszę się, bo wytrzymałam bez jedzonka. Po raz pierwszy w życiu mam tak naładowane akumulatory, po raz pierwszy wierzę w to tak naprawdę,że schudnę. Więc sylwuś nie załamuj się i zastosuj tą głodówkę, bo ja tyle lat próbowałam różnych diet,że głowa boli a tu przez tygodniową głodówkę straciłam 7kg. Dziś dużo spacerowałam i nie myślałam o jedzeniu. Spróbuj i sprawdź czy to działa. Pasqdka z biustem u mnie to różnie jest podczas diet, ale raczej nie za bardzo chce mi spaść i to jest problem, bo chciałabym mieć ciut mniejszy ale myślę,że trochę jednak mi poleci. Może rób ćwiczenia jakieś na zgubienie ud i tyłeczka. Ja oprócz ćwiczeń kupiłam sobie żel i myjkę do masażu taką szorstką. Codziennie wieczorem pod prysznicem szoruję tą myjką ciało a później na suchą skórkę wsmarowuję żel. Spróbuj. Wydaje mi się,że jest to dobry sposób na ukrwienie, na gładszą skórę i zrzucenia centymetrów w udach. Ja tak robię bo też sporo mam do zrzucenia. Pozdrawiam

Gość Niunia19916
Ja dzisiaj nic a nic nie jadłam jakos mnie nie ciagneło;) Byle do Piątku;)

Gość Negra
No ja dziś jestem całkiem zadowolona - nie pokusiłam sie na zadne słodycze ani przekąski :D Co prawda zjadłam normalny niedzielny rosołek,ale drugie danie już porzuciłam ;) Kolacja zjedzona ok 17 godz i teraz już nic zamierzam nie jesc! co najwyzej woda i czerwona herbatka do picia... mysle ze jescze wieczorem pare brzuszków zrobię, bo na wiecej gimastyki narazie czasu nie znajde chyba :( Pozdrowionka dla wszystkich odchudzających się !!! :D:)

Gość Niunia19916
1 dzień za sobą;) Pasqdka nie martw się bedzie dobrze;*

echhhh też nie wytrzymałam i na dwa dni przerwałam głodówkę :( ale na udało mi się przez ten czas zrzucić jakieś 3 kg no i od jutra znowu zaczynam głodówkę :) Trzymam za Was kciuki :D musi sie Nam udać Pozdrawiam! Dobrze, że jesteście i wspieracie :* Przyjemnej nocy dla Was :) a jutro słonecznego dnia i dużo silnej woli :)

Gość niniczka
POWODZENIA DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3mam za was kciuki musi nma sie udac!!!!!!!(nie ma innej mozliwosci:) ja zaczynam od dzis:(((((( bedzie ciezko ale musi sie udac pozdrawaim

Gość Niunia19916
No ja sie moge pochwalić ze schudłam;) Robilam ostatnio 3 dniową głodówke i wazyłam 72 kg :/ Później niestety się złamalam i zaczełam normalnie jesć dzisiaj jest moj 2 dzien waze się i co widzę? 69 kg i takie oczy "o_O" wychodzi na to ze ja nie chudne tylko na glodowce,ale rowniez normalnie jedząc;) Trzymam za was kciuki dziubkki;* Dzisiaj sie nawet dobrze czuje,nie ma tego co dzialo sie podczas 3-dniówki czyli osłabienia i zawrotów głowy;) Buzii;*

Gość niniczka
do Niunia19916 no to GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i zycze powodzenia dalej!! ja od dzis zaczynam, głodóweczke ale ... mam wykonac pprojekt:( i troszke trzeba pogłokowac:)) i mam nadziejeke ze sie na nic nie skusze:))) musi byc dobrze!!!! mam nadziejke ze do piatku wyrrzymam!!!!!! powodzena

Gość Niunia19916
Kurde złamałam sie;( Zjadłam;( Ale od jutra musze sie wziac za siebie! Ja musze do Piatku schudnac te 7 kg! NIe wiem jak to zrobie ale schudne!

Gość niniczka
niunia u mnie to samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tez sie najadłam:((( załamka:(((( jestem tak zła ze szkoda słów załamkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa od jutra?? zaczynam y razem???

Gość Niunia19916
Tak! Jade dzis na rower i jutro rano i popołudniu bede cwiczzyć;*

Gość niniczka
a u mnie z cwiczeniami jest ciezko i nadodatek ja bardzo powoli chudne bardzoooooooooo ale od jutra zaczynam głodowke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymam niunia kciuki za ciebie musi sie udac!!!!!!!!!! daj jutro wieczorem znac jak dzien mina pozdrawiam

Gość Niunia19916
mam nadzieje ze dobrze;) Właśnie wrociłam z rowerku,czuje sie jak nowo narodzona.Jutro rano tez ide pojeździć i po poludniu pocwicze;) Trzymajcie kciuki zebym schudła do Piątku;) a jutro i w srode bym egzaminy dobrze napisała;) Od 9 do 11 pisze! Trzymajcie w tym czasie za mnie kciuki plisssssssssssssssssss;*

Gość pasqdka
ja juz nic nie mowie- niniczna i niusia- ja teeeeeeeeeeeeż :(

Gość niniczka
witaj w klubie DZIEWCZYNY!!!!!!!!! koniec tego !!!! musimy sie wziasc pozadnie za siebie i juz !!!!! musi byc dobrze!!! ja dzi s ie obzerałam jak szalona załamka:((( od jutra głodóweczka do poniedziałku!!!!!!!!! i koniec kropeczka!!!!! TRZYMAM ZA WAS KCUKI OBIEMA łAPKAMI wy za mnie tez trymajcie:((

Gość LUŚKA50
OJ BYŁO CIEZKO!!!!!!!!!!! wytrzymałam, ćwiczyłam i piłam wodę. Będzie dobrze, DZIEWCZYNY nie załamujcie się, trzymam za nas kciuki. Wiem ze jest trudno ale naprawdę warto troche zgubić troche sadełka, ja chce 4,5 kg. Ale przez te przerywane diety i tak zgubiłam 1 kg. Polecam Cwiczenia Pilatees z piłka,dużo cwiczeń jest na brzuszek i talię/och bardzo chciałabym ja mieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/. choć wytrzymałam do połowy ćwiczeń, jutro druga połowa. Pozdrawiam i wierze w was jest takie przysłowie WIARA CZYNI CUDA Może i mi sie uda załozyć bluzeczke w rozmiarze 38. ? /za miesiac jak dotrwam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niniczka jestem z tobą, rano poprostu wypij dużżżżżżżżżżżżżo wody i zapomnij o jedzonnnnnnnnnku!!!!!!!!! to pomaga.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny .Do jutra trzymajcie sie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!