Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... be happy

schudłam - chudnę - schudnę - dont worry ...

Polecane posty

niniczka na pewno uda Ci sie zrzucic :) i nie załamuj się kobieto!! pamiętaj, że jesteśmy z Tobą:* trzymam kciuki!!! mi niestety nie udało się troszkę zjadłam no ale teraz znowu zaczynam nie poddam się :) musi mi się w końcu udać:) echhh chociaż jutro może być cięzko no ale zobaczymy.... Buziaki dla Was:*

Gość niniczka
do struny słonca dzieki!! nprawde juz ostatnio to załamałam sie kompletnie porazka:( od wtorku do piatku?4-5kg oj chyba niestety nie uda mio sie :(((((((((( trzemam za was kciuki

Gość magda_lena_ciekawa
a ja dziś się wyłamałam bo byłam na obiadku u mojej babci hehe więc nie było mowy żebym nic nie zjadła,ale teraz specjalnie przez dwa tygodnie nie planuje żadnych wyjazdów do rodzinki bo od jutra głodówka i tak az do 15 maja.A jak samopoczucie pozwoli to i dłużej!!!!!!!bo obiecałam sobie że na 100% do moich imienin(29maj) będę ważyła co najwyżej 47kg i tak musi być,poprostu musi!!!Trzymajcie za mnie kciuki,z wami napewno mi się uda,wierzę w to kochane dziewczyny!!!pozdrawiam,całuje i trzymam kciuki z całych sił za was wszystkie;**

Gość niniczka
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Gość Kika17
Ja od jutra zaczynam głodówke mama nadzieję,że uda mi się schudnąć>>>>>>>>> Mam putanie ile można schudnąć na głodówce i w jakim czasie???????? prosze odp

Gość pasqdka
hej! niniczka- nie smutaj sie!! nie wolno !! głowa do góry!! kika, to zalezy ile wazysz teraz i przy jakim wzroscie i jak zareaguje twoj organizm.... ale jak ktoś ma tak na oko około 10 i wiecej kg nadwagi i faktycznie nic nie bedzie jadł tylko pił to średnio 0.5 do 1kg na dobe. a jak ktoś jest szczupły to w tydzień tak 3-5 kg, ale to taka moja czysta teoria wynikająca z obserwacji ja zaczynam z Tobą- może mi sie uda wreszcie sie nie skusić na jedzonko?! buziaki papa

do niniczka, przepraszam, że się wtrącam ale może lepiej dla ciebie i bardziej efektywnie by było jednak przejść na jakaś zdrową diete np. wegetarianizm i zacząć od małych kroczków. Chudnie sie jedząc dużo produktów białkowych, owoce, warzywa. Może twój organizm dzisiaj i jutro nie jest gotowy na głodówke ale po odpowiednim przygotowaniu może za jakiś czas samo wyjdzie;) Takie częste próby dopingowane kawą, a potem odreagowanie obżarstwem(sorki)to tylko szarpanie organizmu. Życze Ci niniczko, zebyś osiągnęła upragnioną wage taka jaka chcesz i utrzymała ja tak długo jak chcesz:) Coraz cieplej pogoda sprzyja takim zmaganiom pozdrowionka:)

to ja sie dolaczam jesli wolno :) jestem Aska - mam 1,67 m wzrostu i waze cos kolo 66 - wazylam mniej ale przez pare miesiecy znow przytylam - wiem ze to pozno na odchudzanie przed wakacjami ale 5 kg by mi wystarczylo :D od jutra codzinnie biegam wokol bloni (cos przeszlo 3km ) i dietka - do tego brzuszki - mam zamiar biegac codziennie no chyba ze uczelnia mi na to nie pozwoli ;) a co do dietki to MŻ (mniej żrec) w moim przypadku sprawdza sie doskonale - ale po zimie zawsze znow musze sie odchudzac :D:D

Gość Kika17
Do pasqdka dzięki za rade.Mam nadzieję, żę wytrwamy w naszej głodówce i będziemy widzięć efekty juz po kilku dniach:D a czy podczas głodówki pije sie tylko wode czy mozna pic i jakies ziółka?????????

Gość Kika17
Hey!!!!!! jezeli ktos tu jest i ma jako kolwiek wiedze na temat głodówek niech odezwie sir,plis>>>>>>>>>>>> czekam.........

Gość lalunia 789
Witam! W zwiazku z Waszym topicem polecam stronke http://www.mojeforum.net/probkomania/profile.php?mode=register znajdzieicie tam duzo fajnych porad kosmertcznych i zwiazanych z moda! Wystarczy sie zarejestrowac a potem admin aktywuje Wam konto, jkao uzytkownik mowie wam ze sie opłaca! ;) Dzięki temu jest tam miła, domowa atmosfera :)

Gość niniczka
dziekuje dziewczyny!! tylko wy m,nie 'wspieracie' tylko na was moge liczyc dzieki!!!!! u mnie jest zle zle zle zle zle zle zle bardzo zle:( ale dzieki za słowa otuchy!! naprawde dzieki!!!!!! i trzymam kciuki za wszystkie z was napewno uda sie wam!!3mam kciuki!!!! pozdrawiaam

Gość Kika17
A na głodówce można pić np,zieloną herbatę lub melisę?

musze schundąć.... i ktos mi powiedział żę morzna schundośc i jesć normalnie wystarczy jeści io łykać tabletki na przeczyszczenie lun na zaparcia ??? co wy o tym sądzicie

Gość jenny-lo
Jejku ja bym chciała mieć taki problem jak wy! Chce przytyć, a nie mogę!!! To dopiero problem!!! Moim zdaniem kobieta powinna miec troche ciałka...

Gość pasqdka
hej... po pierwsze- to nie bede komentować komentarzy innych, którzy nie potrafią czytać tekstu ze zrozumieniem..... maturka sie kłania :) a po drugie: kika- jeśli chcesz taką całkowita głodówkę, to wejdź sobie na topic:głodówka zmieniła moje życie, czas to powtórzyć" i tam sie z pewnoscią dokształcisz- i nic ci nie bedzie wolno! niniczka - buziaki :* i duzo sił każdego dnia!! a jeśli o mnie chodzi- to sie poprostu znowu ograniczam w jedzonku to moze za kilka dni pochwale sie kolejnym kilogramem który mi zwieje....zobaczymy. jenny:) chciałabym wiedzieć jak to jest? jesć i nie tyś wogóle? dla mnie to cos bajecznie kosmicznie niezwykłego!!

Gość niniczka
do pasqdka dzieki!!!! ja tez ograniczam sie od 3dni z jedzonkiem i spadło mi 0,5kg nie jestt to rewelacja ale małymi kroczkami ...moze jakos sie uda!!!! dzieki i za ciebie równiez trzymam kciuki!!! pozdrawiam

Gość magda_lena_ciekawa
hej dziewczyny...ja znowu ostatnio mialam obiadek tym razem u cioci i niestety musialam cos zjesc... ale dzis juz jestem drugi dzien na glodowce i jest super! A co to się dzieje ze nikt nic nie pisze....pasqdka,niniczka,niunia,luska....co z wami? i wszystkie inne?piszcie dziewczyny;D

Gość magda_lena_ciekawa
do fresh50-Monia: a jak tam Ty się masz,jesteś cały czas na głodówce?ile juz schudlas?odezwij sie do nas Moniu.pozdrawiam;)

Gość niniczka
hej u mnie nie jest ciekawie nie chcem juz wam zawracac głowy swoimi niepowodzeniami:( znów nic mi sie nie udało:( trzymam za was kciuki!!! pozdrawiam.Niniczka.

Gość magda_lena_ciekawa
do niniczka: wiez co nawet zabraniam ci tak mowic...ten topik jest po to zebysmy sie wspieraly w lepszych i gorszych momentach...napewno w koncu Ci sie uda...wierzymy w Ciebie,prawda dziewczyny?pociesze Cie...ja tez znow nie wytrwalam i dzis jestem pierwszy dzien na glodowce bo wczoraj musialam sprobowac ciasta mojej babci niestety;( ale damy rade.pozdrawiam;D

Gość niniczka
do magda_lena_ciekawa Dzieki!!!!! naprawde dzieki ale mi sie nic nie udaje juz nie wiem sam co obic byłam na głodowce 3dni i nic ani gram nie spadł:((( dzieki 3mam za ciebie kciuki napewno uda ci sie

Gość LUŚKA50
Witam Miłe Panie! Ja też nie wytrzymałam , nie odzywałam się bo mi wstyd, myślałam ze zacznę od dzisiaj i nie wytrzymaaaaaaaaałam Nie wiem już co robić. Kiedyś miałam więcej samo zaparcia .Rozumie wszystkie dziewczyny które próbują .Niniczka nie martw się któregoś razu nam się uda .Życzę wszystkim wytrwałości Pozdrawiam!!!!!!!!!

Gość LUŚKA50
do Kiki17 Jesli cie interesuje wszystko o głodowce to poczytaj na tej stronie http://www.glodowka.pl/ polecam ten sposób odchudzania tylko brak mi silnej woli . Powodzenia

Gość starcomka
miigotka, tez bym chciala troche schudnac, podziwiam cie z tymi blonmi:) ja na razie tylko rower, i basen, czasami zmusze sie do brzuszkow. za to zmienilam zupelnie sposob jedzenia, i juz nawet jem pieczywo fitness zamiast bialych kajzerek przepijcnych cola, wiec miejmy nadizeje ze do wakacji efekty beda widoczne:)

Gość niniczka
ciesze sie dziewczynki ze udaje wam sie dazenie do celu ja dzis zjadłam tylko obiadek i na dzis juz koniec:( 3mam za was kciuki moze kiedys i mi sie uda

Gość magda_lena_ciekawa
a ja dzis jestem drugi dzionek na moim poscie...pije tylko i wyłącznie wode...mniam mniam.czuje sie swietnie i wogole kocham głodówki!!!hehe do niniczka:napewno...jak nie dzis to jutro,jak nie jutro to pojutrze albo za tydzien lub za miesiac....napewno Ci sie uda...wierze w Ciebie i 3mam mocno kciuki;)

Gość niniczka
do magda_lena_ciekawa DZIEKUJE!!!!!! trzymam za ciebiem kciuki mocnoooooooooooooooooooooooooo

Gość anunia
waze53kg i mam1,57 wzrostu znajomi mowia mi ze jestem chuda ale ja wiem ze powinnam schudnac przynajmniej 5kg ale niepotrafie.gdy niejem zaczyna mnie bolec zoladek i glowa co powinnam robic?

Gość niniczka
aniu!! masz ekstra wage!!!moim zdaniem z niczego nie powinnas sie odchudzac!! 3mam kciukiu pozdrawiam niniczka.