Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... be happy

schudłam - chudnę - schudnę - dont worry ...

Polecane posty

Gość magda_lena_ciekawa
to 3mam kciuki za Ciebie a Ty trzymaj za mnie... hihi ja jednak troche ogranicze slodycze i takie tam... ;*

Gość moninia2
:D hah oki zaczynam od jutra do poniedzialku :) bedzie super :) mamy jakies pare dobrych tygodni do sylwka :) awww bedzie zarabiscie :D jedziemy kochana :D yyeeee :) bede tutaj codziennie pisac jak mi idzie :) .. jutro jade na owockach i wazywkach tak malutko :)

Gość magda_lena_ciekawa
oki oki...dzis to bylo tak sobie ale nie najgorzej u mnie... ale od jutra maxymalnie mniej jedzonka;p buziaki;*;)

Gość MOninia2
hahahah :) dokladnie u mnie tak samo moje odchudznie teraz sie zaczelo November 13,2007 :) nigdy wiecej tlustego slokiego .. zycie jest za krotkie zeby tak sie niszczyc :D do dzielaaa :) jutro wam napisze jak mi dzisiaj poszlo jeszcze dzisiaj ide na silownie :) bedzie bosko :) ... a tak wogule to ja z Usa dopiero tutaj mozna przytyc nie dam sie :) trzymam kciuki laseczki :D

Gość Moninia2
Dzien 1 : :) tak dzisiaj jest 1 dzien takiej powaznej dietki , dzis zjadlam jablko rano , a teraz jest godzina 4:10 pm i zjadlam sobie 1 jajeczko na twardo,,, bede sobie robic obiadek z wazywkami i troszke ryzu muahh bedzie bosko 1 dzien - 66.8 kg :)

Gość magda_lena_ciekawa
a ja wczoraj zjadlam prawie nic... jakąś tam kanapkę i troszkę chipsów;p i tyle.... a dzis np.nie jadłam jeszcze nic i juz chyba w tym wytrwam do końca dnia bo jakos nie chce mi sie jeść...za to popijam sobie wodę...:)))))))

Witam:) mam pytanie do was kobietki ,mianowcie jesli bede normalnie jesc ale tylko do 17godz. i potem juz nic az do nastepnego dnia ,to schudnę..?? słyszałam ze to mozwlie stosował ktos tak...nie chce tak ze nic nie jem ,bo za szybko schudnąc to tez dla mnie nie dobrze ale to inny temat:) wiec jesli wiecie to proszę napiszcie:):) z góry dziekuje:):)Pozdrawiam ///

Gość Moninia2
Jane ze schudniesz ale zalezy co jesz. :) musisz pamietac zeby jesz pol tego co zjadasz dziennie :) i bedzie super zobaczysz 65 kg :) jeszcze 10kg konca :D

Gość magda_lena_ciekawa
a u mnie fajnie... wczoraj zjadlam jednego pomidorka, dwa jabłka i troche ryby smażonej... a dziś zjadłam pół jabłka i jednego pomidorka:) i po 18 nic nie jem!! i czuje sie super:)

Gość magda_lena_ciekawa
no piszcie jak tam u Was??;)

Gość magda_lena_ciekawa
oj cos dziewczonka nic nie piszecie... czyzbyscie orzestaly sie odchudzac??

Gość magda_lena_ciekawa
oj cos dziewczonka nic nie piszecie... czyzbyscie przestaly sie odchudzac??

Gość niniczka
Hej dziewczyny co tam u was jak tam dietki? przepraszam ,ze tyle sie nie odzywałam ale jakos tak nie miałam jak .... u mnie jest w miare dobrze schudłam 2-3kg czuje sie troszke lepiej ale mam cel jeszze ok 5kg chce zeby mi spacł brzuszek a pozatym bedzie ok ale nie na głodówce bede troszke jesc .... a mam do was pytanko znacie moze jakes cwiczenia co zrobic zeby miec ładne biodra takie dosc szerokie zeby było widac linie bioder bo mi zanika jakos:((( TRZYMAM ZA WAS WSZYSTKIE KCIUKI!!!!!!!!!!!! DAMY RADE RAZEM

Gość magda_lena_ciekawa
ja sobie tez na dietce jestem... jem troszke ale nie wiele....narazie sie nie waze.. no i nie wiem ile wytrzymam ale narazie jest ok:) podchodzę do tego teraz ze spokojem... uda sie albo nie...jak nie to dziury w niebie nie bedzie...ale mam duza motywacje bo ostatnio dostalam nowe dzinsy niestety troszke za ciasne...bardzo mi sie podobaja wiec schudne do nich i juz!! hehe...pzdr a Wy jak tam?:*:)

Gość Moninia2
Ahhh ja przerwalam i od jutra tak sobie planuje przejsc na taka fajna diete dla modelek :) aww pamietam te czasy kiedy bylam modelka :) znow zamierzam byc :) zobaczymy jak to bedzie... pozdrowienia dla wszystkich jutro napisze cos wiecej o tej diecie

Gość magda_lena_ciekawa
oj i koleżanka wyżej napisała ze jutro napisze cos wiecej o tej diecie i znowu cisza... dziewczyny co z wami? zabijamy topik;p piszcie troszke com?? ;) u mnie luzik jest... troche na lekkiej dietce byłam , czuje sie lzejsza, schudlam do nowych spodni i juz je nosze, teraz przed swietami pojjem normalnie a od 27.12.2007r. DIETA (mam nadzieje;p)!! buziaki i 3mam kciuki ;**

Gość Moninia2
oto dietka... waaa musze sie wziasc za siebie bo tragedja :( Dieta modelek opracowana przez francuska dietetyczke France Aubry Zasada: kazdego dnia nalezy wypic 8 szklanek wody mineralnej (nie gazowanej). sniadanie (przez caly tydzien zawsze takie samo): - szklanka wody z rozpuszczona tabletka multiwitaminy - lekka herbata lub kawa albo herbata ziolowa; - produkt mleczny: jogurt lub 50 gramów twarozku chudego - swiezy owoc PONIEDZIALEK I SRODA obiad - 150 g miesa z rusztu albo dwa duze plastry miesa zimnego; - surówka z marchewki lub surowy ogórek, albo salatka z pomidorów doprawiona sokiem z cytryny, lyzeczka oliwy z dodatkiem soli i pieprzu; - deser: 50 g twarogu o 20% zawartosci tluszczu kolacja - ryba z rusztu (lub gotowana) albo omlet z trzech jajek; - zielona fasolka albo puree z selerów; - jogurt naturalny bez cukru WTOREK I PIATEK obiad - 200 g lekkiej bialej ryby (np. sola) z rusztu lub gotowanej; - szpinak lub gotowana cukinia z dodatkiem jednej lyzeczki tluszczu; - deser: jablko lub dwie mandarynki kolacja - 200 g kurczaka lub dwa plastry szynki; - zielona salata z dodatkiem niewielkiej ilosci oliwy, doprawiona cytryna, sola i pieprzem; - 50 g chudego twarozku SOBOTA obiad - watróbka z rusztu albo mieszane miesa z rusztu; - kalafior lub grzyby duszone; - deser: salatka ze swiezych owoców lub swiezy ananas kolacja - talerz owoców morza z sokiem z cytryny lub octem winnym, bez chleba, masla ani majonezu; - ryba z rusztu lub gotowana CZWARTEK I NIEDZIELA (przez dwa dni w tygodniu, ale nie kolejne, dieta jest surowsza) obiad z kolacja - talerz bulionu z jarzyn (do smaku dodajemy bulion w kostce); - deser: kompotierka salatki z owoców bez cukru Porady praktyczne Jestes glodna- zuj gume; Chcesz cos zjesc - siegnij po jablko; Wspieraj diete masazem ciala stosujac krem wyszczuplajacy zapobiegajacy cellulitis i wygladzajacy skóre; Nie wychodz z domu na czczo; Nie stosuj diet-maratonów; Nie pij kawy wiecej niz trzy filizanki dziennie; Nie eliminuj calkowicie tluszczu z menu (minimum jedna lyzeczka masla, margaryny, oleju dziennie umozliwi Tobie zachowanie ladnej cery). Co o niej sadzicie ? Dzisiaj skonczylam kopenhaska,bo nie byla dla mnie dobra, omdlewalam itp. Ta dieta wydaje mi sie zdrowsza i bardziej jadalna.Jak myslicie?

Gość Moninia2
Hey laseczki co z wami :( nic sie nie odzywacie ja od dzisiaj jestem na wspomagaczach prawdopodobmnie dzialaja . odchudzalam sie na nich w tamtym roku i schudlam 10 kg :) ahh w tym mam nadzieije ze tez schudne :) buzka :) dzis moj 1 dzien .

Gość magda_lena_ciekawa
a jakie to wspomagacze Moniniu?? pzdr;)

Gość Moninia2
Hey a wspomagacze sie nazywaja Slim Quick.. sa super polecam ci bardzo sa boskie !! a dieta jest ok :) chudne :) 9 kg jeszcze musze