Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... be happy

schudłam - chudnę - schudnę - dont worry ...

Polecane posty

Gość niniczka
hej dziewczyny!!! zazdroszcze wam bo ja na zupełnym głodzie nie wyzyje nawet 1dnia:((( niewiem jak wam sie to udaje :(( naprwde:) ja od jutra zaczynam dzien na 1 jogurcie i tak do czwartku dziewczyny jak myslicie zzuce do czwartku z 1-2kg??? ZYCZE WAM POWODZENIA UDA SIE NAPEWNO

Gość fresh50
Dziewczyny ja potrafię żyć na głodzie nawet 2 tygodnie,ale co z tego jeśli później wracam do starych nawyków żywieniowych? Nie wiem co teraz będzie na tej głodówce, wiem tylko,że potrzebuję schudnąć naprawdę schudnąć, bo jestem nieszczęśliwa. Mam nadzieję,że teraz te moje załamanie minie. Pozdrawiam

Gość niniczka
fresh - podziwiam cie naprawde wiez !!!!!!!! ja tez muze schudnac i to conajmniej 2 kg do czwartku:((((((((((((( jestem załamana:(((((

Gość Kasia B
dziewczyny co to za humory!nie my jestesmy dla diety tylko ona dla nas i nie bedzie rzadzic nami.ja podchodze w ten sposob do tego problemu bo inaczej jobla bym dostala nie uda sie raz czy dwa ale za trzecim razem pojdzie.co jakis czas musze ratowac wage dietka zeby miec ok 70kg przy 169.5cm na co dzien malo jem ale nieregularnie bo praca mi nie pozwala i potem moj obiad laduje jako zapasik dla organizmu w postaci tluszczyku.i co z tego ze wiem ze tak sie dzieje jak prawdziwe zycie nie pozwala mi wprowadzic 5 malych posilkow na dzien BO SIE NIE DA!kochana fresh50 na pewno jestes super babka a dupska nie masz tylko fajna pupe moze ciut wieksza.a zmezem sie klocisz przez diete,wyglad,czy ogolnie przez wszystko?moze cosik poradzimy:)zeby bylo lepiej.niniczka nie zalamuj sie bo samo chcenie jest duzo warte:)a to ze czasem zjesz jakiegos smiecia coz mnie juz goni od jakiegos czasu pizza z podwojnym serrrem!!!i wiez mi ze zaraz po wyplacie porywam rodzinke na pyszna case a co. buziaczki dla wszystkich a 2kg mozna stracic szybko nie jedzac prawie nic ale one szybko wracaja lepiej pomalutku pa:)

Laseczki moje kochane! Dawno mnie nie było, ale muszę się pochwalić: ważę 65 kg!!! Zaczynałam od początku kwietnia od 93! Czyli - 28 kg w dół! Ale.. ale... mądrze... żadne głodówki, tylko rozsądna dieta pod kierunkiem lekarza i wysiłek fizyczny. Bez tego nie da rady. Przecież nie chcecie, aby organizm po glodówce przestawił się tak, że każdą dostarczoną kalorię zamieni sobie w tłuszcz, tak \"na wypadek\" kolejnej głodówki... Powodzenia laseczki - wierzę w Was! Mi zostało jeszcze 5 kg, ale to już powoli... nie spieszy mi się :) Wam też się uda!!!

Gość do i-cin
a mozna poprosić o Twoją dietę,jadłospis? Dzieki

Gość magda_lena_ciekawa
ech...jak tu schudnąć...;/ ??

No więc - co do diety... Mnóstwo warzyw, to podstawa. Poza tym ja jem jeszcze jogurty z ziarnami naturalne, chudy twarożek, chude gotowane mięso, itp. Nie jem pieczywa, ziemniaków, makaronów, słodyczy (no, czasem kostkę czekolady przed okresem, bo wtedy po prostu muszę). Moja lekarka jest zwolenniczką diety dr. Ewy Dąbrowskiej. Jest to dieta polegająca na jedzeniu samych warzyw, i to nie wszystkich, bez żadnych przypraw. Ale to nie dla mnie, bo po pierwsze można sobie te warzywa po prostu obrzydzić, a po drugie, z typowo chemicznego punktu widzenia, tłuszcze spalają się jedynie w obecności węglowodanów. Czyli po ludzku - żeby spalić tłuszcz z organizmu, należy dostarczyć mu niewielkiej ilości węglowodanów takich jak np. dziki ryż, razowe makarony. Do tego potrzeba dziennie około 1-1,5 grama białka na każdy kg ciała, a to po to, aby nasz organizm nie zaczął pobierać tego białka np. z masy mięśniowej. Aha, i KONIECZNIE przynajmniej dwa litry wody dziennie. Co do reszty - trenuję fitness i siłownię 3 razy w tygodniu po 2-2,5n godziny. Wygląda to tak - 15 min rozgrzewki, potem około 40-50 minut trening siłóowy na maszynach, opracowany przez instruktora, następnie godzina aerobów. Wszystko to rano na czczo. Po treningu wolno coś zjeść dopiero dwie godziny później. Następnie masaże - ja mam to szczęście, że urządzenia masujące mam w klubie fitness. Chodziłam jeszcze na początku (przy najszybszym tempie zrzucania wagi) do kosmetyczki dwa razy w tygodniu na suchą saunę z kosmetykami i owijaniem ciała folią - w celu, aby moja skóra pozostała jędrna, nie zrobił się \"worek\" po zrzuconym tłuszczu. No i na początku przez dwa miesiące brałam Zelixę - ale jak już przyzwyczaiłam się do takiego jedzenia jak jem, to przestałam. Najważniejsze jest \"przestawienie\" myślenia organizmu - zmiana stylu życia i nawyków żywieniowych - taki jakby \"odwyk\". Nie jest to łatwe, najlepiej codziennie uczciwie pisać sobie na kartce co się zjadło i czy się ćwiczyło. Teraz już nawet nie mam ochoty na te produkty, które wyeliminowałam, a jak nie idę poćwiczyć, to czegoś mi brak :) Powodzenia!

Gość krishna
dziewczyny nie stosujcie glodowki!!! ja ją stosowalam kilka miesiecy cos tam tylko podskubnelam ale na tym sie skonczylo. przez ten czas schudlam 16kg a teraz waze 42kg i sie teraz strasznie mecze bo mi wlosy wychodza garsciami i moj organizm jest juz tak oslabiony ze witamin zadnych nie przyjmuje. mowie wam ze nie warto

Gość niniczka
hej laseczki jak tam u was u mniezle zle zle zle schudłam 2kg a od kilku dni jem jak opetana niewiem co jest i przybrałam przez 4 dni 3kg:(( załamka same słodycze:(( niewiem co robic pomocu:( od czwartku zaczynam jesc 1jogurt dziennie

Gość Kasia B
czesc Niniczka jestem ciekawa ile wazysz i czy rzeczywiscie musisz stosowac te drakonskie glodowki.ja tydzien przed weselem zrobilam sobie total gloda i w 5 dni schudlam 3kg i zostal mi lekko przysuszony zoladek wiec co drugi dzien fitnesy na obiadek i w koncu ta waga moze mi sie unormuje no i dzis biegalam mimo ze nie bardzo lubie ale sie zaparlam pozdrawiam wwszystkie moze ktos sie odezwie bo chyba nieczasowe wszystkie jestesmy ostatnio

Gość magda_lena_ciekawa
hej dziewczonka... ja nie gloduje bo boje sie tego jojo i wogole... musze cos wymyslec zeby schudnac... a ze tak sie zapytam was... macie moze jakies doswiadcznia zwiazane z braniem blonnika w tabletkach? co on daje? wiem ze jest dobry na przemiane materii...ale czy to oznacza ze biorac go regularnie mozna schudnac?? pozdrawiam Was;)

Gość Kasia B
hejo magda lena ciekawa bralam kiedys ocet jablkowy w tabletkach ale po nim strasznie wlosy wypadaja potem przyszedl czas na chitosan ale wtedy tez mialam diete i nie wiem czy to bardziej na psychike dzialalo niz na odchudzanie.co do blonnika to jak masz problem z kibelkiem to jest jak najbardziej wskazany.zapycha tez zoladek i nie chce sie jesc(teoretycznie).musisz na sobie sprawdzic ,ja wole platki fitnes na pewno maja duzo blonnika do tego jabluszko ze skorka.ja wogole nie za bardzo wierze w te sztucznosci tak jak te bio cla i inne dosyc drogie a skutki...narka:)

Gość MAGDA ...
NINICZKA TY SIA OPANUJ JAK TA CZYTAM TE TWOJE WYPWIEDZI TO MI RECE OPADAJA TY JUZ OD ROKU CZASU PRUBUJESZ I NIC . OSZCZEGAM CIE ZE NISZCZYSZ SOBIE TYLO ZOLONDEK I NIC WIECEJ. POMYSL TROJE NAD SOBA TAK NIE DA SIE POSTEPOWAC. CO DZIENNIE TA SAMA BZDURE PISZESZ ZE NIE MOZESZ. JAK NIE MOZESZ TO SOBIE ODPUSC I TAK NIE DASZ RADY A NIKT CI POMOC NIE MOZE BO TYI TAK ROISZ CO CHCESZ. WSZYSCY JAK WIDZE CI DORADZAJA A TY NIC NADAL NIE ROBISZ Z TYM. MOWIE CI ZE TAKIE ZACZYNANIE I PRZERYWANIE GLODOWKI NIE PROWADZI DO DOBREGO. WIEDZ WEZ SIE DZIEWCZYNO ZA SIEBIE ALBO RAZ ZACZNIJ POZADNIE ALBO WCALE NIE ZACZYAJ. ZNISZCZYSZ ORGANIZM I DOPIERO WTEDY BEDZIESZ CIERPIEC.

Gość magda_lena_ciekawa
no to chodziło o to ze jak jest dobra przemiana materii to i szczuplym sie jest hehe a tak powaznie to ten blonnik tak oszukuje zoladek wiec moze by to cos pomogo na moj wilczy apetyt... ech juz sama nie wiem...;/

Gość magda_lena_ciekawa
NINICZKO jak tam?? odzywaj sie do nas.. ;);*

Gość Kasia B
czy niniczka sie na nas obrazila ?albo zajecia jej nie pozwalaja na posiedzenie przy kompie.magda lena moja mama ma taka przemiane materii ze czasem na cos popatrzy i juz leci do kibelka a musi ostro walczyc z nadwaga.tak ze szczuplosc z dobra przemiana nie zawsze ida w parze.ciekawe czy jak polyka sie ten blonnik to sie nie ma ochoty na slodkie.bo mozna byc pelnym a ochoty mimo wszystko przychodza.jak bedziesz go zazywac to daj znac po jakims czasie jak to dziala.bo ulotkom nie zawsze mozna wierzyc.za to moge polecic silike na wlosy na mnie dziala juz widac roznice po 3 tyg.wlosy wypadaly mi garsciami a ze zapuszczam to szkoda mi je obcinac zaryzykowalam i lykam te tabletki i nawet jestem zadowolona.i sie nie lenie bo moje wlosy byly wszedzie dywan,nie mowiac o fotelu w samochodzie to pa:)

Gość magda_lena_ciekawa
no możliwe Kasiu ze sobie kupie ale juz sama nie wiem czy wierzyc w to ale jak cos to napisze co i jak... a odnosnie wloskow to ja narazie nie narzekam ale dziekuje za polecenie... A CO U NINICZKI??!! puk puk jest tam kto?? NINICZKOOOO!!

Gość moninia2
hymmm .... przylanczam sie do was... jutro glodowka... zobaczymy ile wytrzymam :) buziaki dla was

Gość magda_lena_ciekawa
jeja co to sie dzieje?? topik wymiera... ratujmy go... help...

Gość bea72
Hejka!Ja właśnie testuję błonnik.polecono mi multibłonnik-Humawit.Po tygodniu waga ani drgnęła,ale za to przybyło energii.Rzeczywiście zapycha żołądek,jem mniej i nie mam wilczego apetytu, szczególnie po pracy.Marzy mi się zrzucić 5kg.2 lata temu dokonałam takiego wyczynu,ale potem na własne życzenie wróciłam do starej wagi,pozdrawiam

Gość Tygryseczek
Witam !!pwoiem Wam tak schudłam 16 kg od stycznia , jestem szczęsliwa , walczyłam o szczupła sylwetka kilka lat , ciagłe diety i potem obzarstow doprowadzało mnie , moja psychike i oczywiscie organizm do bankrudztwa niestety taka prawda teraz umie sie dio tego przyznac :)dzis jestem szczupła i tylko jak zobacze ze waga idzie w góre szybciutko zaczynam cwiczyc i jest ok,mam 151 cm i 46 kg czuje sie swietnie,jem to na co mam ochote i duzo sie ruszam , kazda z nas ma inny organizm i nie dla kazdego jest dieta z gazety , z tych diet mozan wziac pojedyczne przpisy i urozmaicic jadłospis ale nie krok po pkroku stosowac gotowa diete , dziwczyny jedzcie to na co macie ochote ale w mniejszej ilosci i zobaczycie ze wasze organizmy sie do tego dostosuja i bedziecie chudły nic na siłe po co meczyc sie na głodówce , schudnac i efekt jojo ja to znam wszytko przetestowałam i teraz bardzo ale to bardzo załuje nie warto niszczyc siebie !!!!jestesmy zywymi istotami i potzrebujemy jedzenia bez tego sie nie da zyc !!a pustoszenie oragnizm to najgorsze co mzoe byc 3415588 moj numer gg jesli ktos chce zobaczyc focie i dowiedziec sie czegos wiecej pozdrawiam

kobietki moje! a wiecie skąd sie bierze ta chęć jedzenia nawet kidy nie jesteście głodne? albo wręcz przeciwnie - głód? ja sobie poradziłam z chęcią obżerania się i wicznie zajadanym poczuciem winy... przeczytajcie..... i.........??? same zdecydujcie. w moim przypadku to dało mi nowe życie.. bez goodowania i nienawiści do siebie w postaci jedzenia cos jest nei tak z tym linkiem więc skopiujcie w adres http://www.personaldevelopmentcentre.eu/ARTYKULY.html tam kliknijcie \"jedyna dieta jaka jest\"

Gość magda_lena_ciekawa
No nie?? co z wami laski?? hmm??

Gość moninia2
Hey mozna sie do was przylaczyc?

Gość magda_lena_ciekawa
moninia2;) mozesz oczywiscie... ale kurcze jakos ostatnio nikt nic nie pisze... nie wiem czemu... ;/

Gość moninia2
magda_lena_ciekawa dzieki :) a no wlasnie ja to forum juz czytam od dawna :) widzisz... ja waze jakies 65 kg ( 145 funtow ) mam do schudniecia jakies 11 kg do sylwestra :( aw bardzo bym chciala i mysle ze mi sie uda bede malo jadla a duzo cwiczyla :)

Gość magda_lena_ciekawa
no i pij duzo wody... to podobno tez daje efekty... trafilam ostatnio na takie forum tu w kafeteri odnosnie diety wodnej... sama nie wiem czy dokonca w to wierzyc... ale polega to na tym ze w niczym sie nie ograniczasz tylko pijesz duuuzo wody...(3, 4, 5 ,6, 7 lub 8 lirow dziennie) roznie piją dziewczyny z tego forum jak czytalam... bo wtedy woda "zapycha" zołądek i zwyczajnie podobno nie chce sie tak duzo jesc... I SIE CHUDNIE!! ciekawe jak to jest... pzdr;*

Gość moninia2
Hi :** a wiesz ja dzisiaj do dupy nic nie schudlam :( ale od jutra jazda z nowu :) a co do tej diety wodniej hummm czemu nie to probojemy?

Gość magda_lena_ciekawa
w sumie nie mamy nic do stracenia... ;)