Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... be happy

schudłam - chudnę - schudnę - dont worry ...

Polecane posty

Gość magda_lena_ciekawa
hejka dziewczonka;) wlasnie wrocilam z nad morza i chyba troche schudlam a niedlugo czeka mnie glodowka ale jeszcze nie wiem dokladnie kiedy...Niniczka dasz rade, buziam;*

Gość niniczka
hej laseczki:) co sie dzieje z wami? zagladacie czasem na nasz topik?:) ja schudłam 4kg ale od jutra zaczyma kolejna głodóweczke ktos sie przyłacza?

Gość magda_lena_ciekawa
hej Niniczka, hej wszyscy...;) ja mialam zaczac glodowke ale jakos brak mi motywacji... myslalam ze z wami dam rade ale wogole nikt sie nie odzywa i jakos tak mi ciezko samej...ech;/ ale chyba od jutra sprobuje ... no zobaczymy czy dam rade... pozdrawiam Was....;*

Gość magda_lena_ciekawa
Niniczka Pasqdka !!!!!!!!!! jestescie tam?? i wszyscy inni?;)

Zapraszam do naszego biura we Wrocławiu na BEZPŁATNE konsultacje w zakresie: • bezpiecznego i trwałego odchudzania 3-5 kg miesięcznie lub przybierania masy ciała • oczyszczania organizmu • profilaktyki zdrowotnej • zwiększenia poziomu energii • opóźnienia efektów starzenia • rozwiązywania problemów dieto-pochodnych i dieto-zależnych Dodatkowo • pomiar tkanki tłuszczowej metodą BIA ze wskazaniem zagrożenia miażdżycą • analiza składu ciała • ustalenie profilu metabolicznego i hormonalnego • bezpieczna kontrola wagi ( przyrost masy mięśniowej, utrzymanie) • odżywianie kobiet ciężarnych • odżywianie i terapia dzieci z nadwagą Specjalizuję się w nietypowych i trudnych przypadkach nadwagi i niedowagi. Proszę o kontakt e-mailowy z podaniem numeru telefonu, skontaktuję sie w celu umówienia terminu spotkania. Ilość miejsc w tym miesiącu jest ograniczona.

Gość niniczka
HEJ LASECZKI!!!! JUZ JESTEM I BEDE TU WPADAC DZIEN W DZIEN OBIECUJE:) CZEKAM NA WAS TEZ!!! HE JA OD JUTRA ZACZYNAM GłODóWECZKE TZ TAK OD JUTRA DO NIEDZIELI NA 1JOGURCIKU NA CAłUYY DZIEN A OD PONIEDZIAłKU DO SRODY GłODóWKA A OD CZWARTKU DO NIEDZIELI NA WARZYWKACH MUSI MI SIE UDAC TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!

Gość niniczka
hej dziewczyny od jutra zaczynam diete ktos sie przyłacza??? ja od jutra na 1jogurcie dziennie i tak do piatku!!! i od poniedziałku wieczorkiem z 20-30min bieganie wieczorkiem kto s sie przyłacza? trzymajcie kciuki:)

Gość keesha
Jaj cuuuudownie ze znalazlam temat o glodowkac itp. Wlasnie 2 dni temu sama zaczelam bardzo sie ograniczac i jem tylko 3 jablka dziennie. Nawet nie jest tak ciezko. Tylko waga ani drgnela. Co jest?!

Gość niniczka
hej keesha fajnie ze do nas 'dołaczyłas' ale patrze ze juz tu praiwe nikogo nie ma:(( wiez u mnie by lo podobnie byłam 3dni na głódówce kiedys i nic :((( nie schudłam dopiero od4dnia waga szła w doł.ja od dzis do piatku zaczynam dietka na jednym jogurcie dziennie tobie zycze powodzenia

Gość magda_lena_ciekawa
hej dziewczynki...ooo jak fajnie ze jestescie...moze przywrocimy topik do zycia hehe;) ja sie od jutra lub od poniedzialku do Was przylaczam...nareszcie bede miala wsparcie...sama jakos nie moglam...ale ja przechodze na glodowke o samej wodzie...wpadajcie tu codziennie bo sama nie dam rady...pozrdawiam;**

Gość niniczka
witaj magda_lena_ciekawa wrr ja dzis byłam na rodzinnym obiadku i zjadłam:( eh sie nie udało .... jutro na dzien jogurcik a od poniedziałku do piatku juz tylko 1 activia dziennie i nawet nic nie wachne to madzia zaczynasz ze mna od poniedziłku 3mam kciuki:*

Gość magda_lena_ciekawa
tak zaczynamy od poniedzialku razem... damy rade... ech... jutro w koncu poczuje ten skurcz żołądka...hihi bedzie dobrze... ;)) ktos jeszcze chce sie przylaczyc? zapraszamy...!!

Gość Kasia B
czesc widze nie jestem sama z tym odchudzankiem od tygodnia jem na obiadek platki fitnes i jabluszko wieczorkiem szkoda ze te platki troche mi juz rosna ale co sie nie robi...waga juz drnela wiec chyba warto

Gość Kasia B
mialo byc drgnela

Gość niniczka
hej kasia -warto pewnie ze warto!!! ja od dzis!!!!!! uh ..musi sie udac trzymam za was kciuki!!!!!!!!!!!!!! uda sie nam pewnie!!!

Gość magda_lena_ciekawa
dzis jeszcze nic nie tknęłam oprócz czystej wody .... teraz to mój jedyny posiłek...pychaaaa;p i tak musi byc i jutro i pojutrze itd....poprostu musi... jak tam Niniczko?? witamy Kasie:)

Gość Kasia B
witam kolezanki jestem pelna mobilizacji bo za 2 tyg. bawie sie na weselu mojej drogiej kolezanki kiecka juz wisi ale te 3/4 kg mniej dopelnilyby calosci szkoda ze przy okazji piersiatka maleja

Gość niniczka
jestem smutna zła;( nie udało mi sie dzis:( i znów ... od wtorku musze zaczac :(( Powodzenia dziewczyny zeby wam sie udało!!!!!!!!!!!!!!!!! eh .. to własnie jest najgorsze ze piersi maleja:( a ja i tak mam bardzo mały biust:( co zrobic zeby go zachowac:) wiece moze?

Gość magda_lena_ciekawa
no ja w pon dalam rade a dzis juz ...ech szkoda gadac... od jutra jade na jabluszkach samych...albo owockach poprostu...buzki

Gość Kasia B
hej zawsze wszystko jest ok dopuki po pracy nie przyjdzie sie do domu a tam pyszne kluchy na parze!na szczescie to moja pierwsza zalamka od 8 dni to chyba nie jest tak zle(sama sie pocieszam)myslalam ze ja jedna mam problem z silna wola.wiem ze mimo wszystko dobrze jest ciagnac dietke mimo chwilowych zalaman niz po nieudanej probie obzerac sie.najbardziej denerwuje mnie to ze od jakiegos czasu 5 kg nie umie mi zniknac.do 30 jakos szlo a teraz coz-trzeba sie bardziej przylozyc.trzymam kciuki za was wszystkie powinnam wczesniej was znalesc ale nigdy nie jest za pozno na dobre pomysly wiec bede sie was trzymac jak rzep:)papek

Gość niniczka
ja dzis zjadłam tylko kromke chleba i jogurt i na dzis koniec!!!! i tak do srody!!! i nie ma ze boli:)) od czwatrku owocki i warzywka:)) ja tak samo jestem bardzo słaba eh ciezko mi o mobilizacje:(( DZIEWCZYNY TRZYMAJCIE SIE DAMY RADE!!!! (od poniedziałku zaczynam biegac wieczorkiem) ale niewiem co z tego bedzie mam nadzieje ze uda mi sie dotrzymac!!! POWODZENIA!!! 3majcie sie

Gość Kasia B
akurat wpadla mi w rece "uroda"z sierpnia i bardzo wychwalaja w niej marszobiegi wogole artykul na temat zrzucania zbednych kg jest ok a stosowanie sie do zalecen dietetyka nie wyglada zle,nawet cos pozwalaja jesc:) sama prawie codziennie chodze z moja psiunia goldenka na laki wiec moze mi sie uda zmienic spacer na biegi,chociaz na poczatku zarowno sunia jak i moj organizm beda zaskoczeni.nie zebym sie nie ruszala bo i praca prawie biegajaca i rowerek czasem w uzyciu.zaskoczyly mnie wyniki tych lasek z artykulu i to daje mi do myslenia;)a myslenie warto zmienic w czyn hm...fajnie sie o tym pisze zobaczymy co z tego wyjdzie buziaczki pa pa:)

Gość szmaragdowa_irlandka
witam wszystkich;)Ko bietki , ja mysle że prawdziwa , rozsądna głodowka jest naprawde świetna kiedy chcemy szybko schudnac, a potem raz na jakis czas. Ale tak naprawde to trzeba zmienić nawyki żywieniowe!!!!!!!! nie jeśc zapychaczy, słodyczy, tłuszczu i wszystkiego co ma chemie......... mięso tez nie do końca jest zdrowe...najlepsza jest dieta stała owocowo-warzywna! Gwarantowana świetna figura, ładne włosy i cera, dobre samopoczucie i dużo energii;) do tego jakis nabiał. Ja stawiam na jedzenie bez chemii!!;) ale to 3ba wprowadzić na stałe....bo tyjemy od tego , co naszemu organizmowi niepotrzebne....czyli;chemii, sztuczności i zapychaczy;) Ja jestem też wegetarianka i mysle że to jest zdrowa dieta;) a jak sie zmieni nawyki żywieniowe i je tylko naturalne produkty (choćby te z bazaru, chemii jednak calkiem nie da sie uniknąć....chocby w postaci nawozów itp) to traci sie ochote na słodycze, pieczywo, kawe i napoje słodzono- gazowane...bo one nie sa nam potrzebne...nie na to zostalismy zaprogramowani... taka chyba jest prawda, nie ma co kombinowac i cudowac , a jedynie nauczyś sie słuchać swojego organizmu i wrocić do natury;0)w miare możliwości;) ahm i jak ktos sie decyduje na taką zmaine w odżywianiu to dobrze jest na poczatku zrobić sobie kilku dniową glodówke, a potem jeśc już tylkonaturalne produkty...one mają najwieksza wartośc;) tak ja to generalnie widze. Ale sie rozpisałam.....będzie mi najs jak ktos przeczyta te moje wypociny;P pozdrawiam Was wszytskie;)

Gość magda_lena_ciekawa
a ja dzis lece drugi dzien na samych owockach...wczoraj zjadlam dwa jabłuszka...a dziś jedno jabłko i jednego banana...pycha;p szmaragdowa_irlandko ja przeczytalam to co napisalas i uwazam ze jest to bardzo mądre i masz absolutną rację!!pozdrawiam;**

Gość niniczka
hej dziewczyny ja od wczoraj jem juz mało mało i czuje sie lzejsza waga nie ruszyła narazie ale czuje sie lepiej a sobotka niedzielka na 1 jogurciku a od poniedziałku bieganko, karnecik kupuje na siłownie:) he i na 1jabuszku do czwartku!! uda sie musi? hihihi TRZYMAM ZA WAS WSZYSTKIE KCIUKI UDA SIE NAM TO ba! :)

Gość Kasia B
jak tam wszystkie niedojadajace?widze ze mimo glodu humorki nam dopisuja i tak trzymac.czesto osoby na diecie maja miny meczennikow zeby wszyscy widzieli jak cierpia.fakt zle jak sie patrzy na tych co szczesliwie moga wcinac co chca i ile chca lub maja to gleboko gdzies jak wygladaja.ja naprzyklad nie obwieszczam wszystkim ze sie odchudzam wie tylko najblizsza rodzinka.jezeli w trakcie wypali jakas impreza to przy stole nawet nie wspominam o diecie zauwazylam ze wystarczy miec na talezu ciasteczko potem jakas salatka i daja czlowiekowi spokoj czemu to nic nie je.a propo biegania...zdecydowanie wole marsz hehe:)

Gość niniczka
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr własnie zjadłam hamburgera:( musiałam wam to powiedziec:( facet mnie namówił ojoeeeeeeju ale mam doła:(

Gość niniczka
hej jak tam u was co sie dzije? sie nie odzywacie patrze:( dziewczyny ja nie wiem co sie dziej emam brzuch jak balon szok a jem mniej o wiele mniej niz wczesniej:( moze to od okresu ? ale okres tak za ponad tydzien dopiero:( niewiem juz co robic:((( od poniedziłku do czwartku na 1 jogurcie dziennie i NIC!!!! wiecej ....

Gość fresh50
cześć laski. Ja już kiedyś byłam na tej stronie na samych jej początkach. Byłam na głodówce przez tydzień i ładnie schudłam bo 8kg a teraz mam doła bo efekt jojo jest, przybrałam 15kg. Mam doła i nic mnie nie cieszy, nawet z mężem się ciągle kłócę. Czuje,że wszystko mi się sypie i od jutra zaczynam na nowo tą cholerną głodówkę, ale tak na maksa ile się da-wiem,że potrafię. Może wtedy coś w moim związku się poprawi. Sama nie wiem,ale ładna ze mnie dziewczyna i te duże dupsko wszystko psuje. Moja waga to 105kg choć wyglądam na 90kg. Będę Wam zdawać na bieżąco relację. Mam tyle ciuchów w które się nie mieszczą,aż się proszą o założenie. Chcę wkońcu kupować to co mi się podoba a nie to co muszę. Narazie

Gość magda_lena_ciekawa
oj tak znam ten problem...mi tesh po mojej wczesniejszej glodowce waga wrocila...naszczescie nie wiecej niz przed glodowka ale tyle samo...ja tesh wiem ze potrafie ale cos mnie hamuje...ale musze sie w koncu przemóc...przeciez tu chodzi o nasz wyglad i dobre samopoczucie...nikt nas nie zmusza...my musimy udowodnic sobie ze potrafimy!!ze damy rade!! i nie mozemy sie poddac..o nie!!