bydziubelka 0 Napisano Kwiecień 16, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niki25www Napisano Kwiecień 16, 2007 to jakie widzisz wyjscie z sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bydziubelka 0 Napisano Kwiecień 16, 2007 chce ,ale boje sie jak to bedzie . Moja coreczka ma juz 6 latek ,mysllam, ze wiecej dzieci miec nie bede. Dopadlo mnie jakis czas temu kiedy zaczelam czytac topiki na temat ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bydziubelka 0 Napisano Kwiecień 16, 2007 Sa tu jakies mamy ,ktore zdecydowaly sie na drugie dziecko po takim czasie.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Kwiecień 16, 2007 dobrze ze chcesz! jedynaki naja przechlapane :( wiem z autopsji :( a 6 lat roznicy to fajna sprawa :) podejrzewam ze wielka radocha dla calej rodziny by byla.. a z cala pewnoscia dla tej 6cio letniej dziewczynki. wiec jesli tylko mozesz sobie pozwolic na kolejna pocieche - dzialaj :) bo jeszcze raz powtorze bycie jedynakiem/czka jest beznadziejne pod kazdym niemal wzgledem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bydziubelka 0 Napisano Kwiecień 16, 2007 wiem ,wlasnie czesto miewalam wyrzuty sumienia ,ze jestem egoistka majac tylko jedna ,ze robie krzywde corce. Moja mala dala mi rowno popalic bedac niemowlakiem dlatego nie dopuszczalam mysli zeby miec drugie. W sumie czytajac topiki na temat maluszkow cos sie we mnie obudzilo , wczoraj zaczelam dzialac ,ale czy cos z tego bedzie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Kwiecień 16, 2007 no akurat nie wiem czy cos z tego bedzie po Twojej wczorajszej nocy ;) nie jestem nawet mama i nie mam pojecia jak \"urocze\" moga byc male dzieci.. i ile trudu aby je wychowac potrzeba :) ale jestem jedynaczka, dlatego pozwolilam sobie zabrac tu glos.. bo chyba naprawde to troche egoistyczne, ze sie nie chce \"meczyc\" znow z malym dzieckiem, ale kazdy mosi przez to przejsc.. ja juz dzis wiem ze napewno bede miala przynajmniej dwoje dzieci, bez wzgledu na ilosc nie przespanych nocy... :) jedynaki maja fajnie tylko przez pierwsze kilkanascie lat zycia - wiadomo maja wszystko co chca, oczko w glowie calej rodziny.. etc a za potem zaczynaja sie schody.. bo tak naprawde sa sami.. smutne :( dlatego dzialaj dzialaj :) powodzenia :) rozpieszczona jedynaczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bydziubelka 0 Napisano Kwiecień 16, 2007 dzieki ,wiem ,ze masz racje..:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach