Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda skora

VICHY skin set - nowość do cery młodej potrądzikowej. Czy ktos uzywal?

Polecane posty

Gość mloda skora

Reklamuja nowy krem vichy do skory mlodej po okresie dojrzewania.. Zastanawiam sie czy oplaca wydac te 50 zl . Poradzcie

Gość dorek
witam. szczerze mowiac nie uzywalam jeszcze kremu ale juz niedlugo sprawdze (wlasnie zamowilam) Natomiast jesli chodzi o pianke z tej seri to dla mnie jest swietna. Wiadomo, kazdy ma inna cere i potrzebuje czegos innego,ale ja jestem zadowolona. Skora jest jasniejsza i taka naprawde swierza po umyciu. pozdrawiam!

Gość xadkax
Jest naprawde dobry...jedna tubka starcza na 2/3 miesiące.. Juz po pierwszym posamrowaniu moja cera stala sie gladka... Po uzyciu 2 tubek skonczyly sie moje problemy z tradzikiem..,znikly zaczerwienienia i moja cera przestala sie swiecic i stala sie matowa.. Krem swietnie dziala rowniez z piankam z tej serii... Polecam...

Gość cena nie idzie z jakoscia
a ja nie polecam, tubka starczyła mi na 4 tygodnie wogole nienawilża skóry bardziej polecam krem na noc lub emulsje matująca iwostin-purritin

Gość 14 P
Mam pytannie: czy kosmetyki Vichy Skinset nadają się dla młodszych osób, np. dla 15-latki?

Gość paula94
tez mam ten krem juz ponad miesiac i moim zdaniem jest do dupy bo wcale blizny nie znikaja... lepszy jest davercin