Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadja23

ślub za 2 tyg a ja przytyłam 5 kg i nie umie zrzucić suknia ciasna

Polecane posty

Gość nadja23

tragedia :( nie wiem co sie ze mną dzieje - inne panny sie denerwuja i chudna a ja ? przytłam 5 kg i nie wchodze w suknie w biodrach :o co teraz ?

Spokojnie. Suknie da się poszerzyć w razie czego. Teraz ćwicz codziennie, Zacznij jakąś dietkę, ruszaj się, pij sobie meliske albo bierz sobie jakieś inne ziółka na uspokojenie. Nic się nie martw.

Gość wez sie w garsc i tyle
cwicz, dieta... albo oddaj suknie do poszerzenia....

Gość bajeczna kiecka
nie stresuj się. ja kupiłam swoją wymarzoną kieckę w listopadzie. dodam, że ślub mam w czerwcu. mało tego, był jedyny i ostatni już rozmiar 36/38, ja nosiłam 42/44. teraz noszę rozmiar 40 i tak zaplanowałam dietę, coby się nie zamęczyć, a schudnąć. więc tak jak Ty, ja też mam ciśnienie. usiądż spokojnie, zaplanuj jadłospis na każdy dzień i zastosuj się do niego. jesteś w stanie schudnąć 5 kg. rozumiem, że te kilogramy "przyszły" w krótkim czasie, więc ma duże sznse na sukces. Najważniejsze zasady: zero "złych "węglowodanów i tłuszczu, bazuj na koktajlach z maślanki, nie jedz tradycyjnych obiadów, pij dużo wody. powodzenia.

Gość bajeczna kiecka
aha, zapomniałam o najważniejszym, musisz ćwiczyć aeroby- czyli szybki marsz, jogging, pływanie, rower itp., raczej podaruj sobie siłowe.

Gość nadja 23
dzięki kobitki - ale mnie zżerają nerwy :o ech te wesela myślałam że łatwej to zniose - a tu co ? 5 kg na plusie :(

Gość Wedding Planner
Może to oklepany pomysł, ale spróbuj diety kapuścianej :)