kate moss 0 Napisano Kwiecień 16, 2007 dobranoc dziewczyny i do jutra! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasadenka 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 Też sie przyłacze, ale muszę schudnąc trochę wiecej bo moim celem jest dojscie do 56 a wazę 62-63 (174). kate moss - swietny był ten Twój sposob, szkoda tylko ze nie mam mozliwosci zjedzenia obiadu o 13-14 :( bo wtedy jestem w pracy. Jesli chodzi o ruch to stawiam głównie na spacery, ale teraz moja suka ma cieczkę więc nie uśmiecha mi sie spacer ze stadem napalonych psów :P a samej jakoś tak dziwnie, no cóż, muszę popracować nad mobilizacją bo w sumie to mieszkam kilka minut od morza więc warunki mam super :) Moja słaboscią jest niestety pieczywo, o napojach gazowanych j€z dawno zapomniałam, piję je tylko u cioci na imieninach ;) OK, zaraz śniadanie - jajecznica z dwoch jajek, do pracy wezmę jogurt i jabłko. Powodzenia dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cytryna z Peru Napisano Kwiecień 17, 2007 No to ja już zjadłam śniadanie. Kawałek chleba z szynką i pomidorem. Mam nadzieje, że to mniej niż 200kcal :] I wypiłam hebate z miodem, imbirem i cytryną (przeziębiona jestem :/). To lece. Do zobaczenia popołudniu, bo jestem już spóźniona :) :P Papa. I całuski dla was wszystkich :*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XGirl 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 No to laseczki dziś dzień pierwszy:) Wstałam o 7.00, zjadłam na sniadanko serek truskawkowy 125g (185 kcal) 2 kromki wasy (2*26) i teraz popijam kawę rozpuszczalną z śmietanką bez cukru (67 kcal)= 304 kcal. Obiadek po 15 jakas malutka porcja i jak zachce mi sie to najpóźniej o 17.30 jakiś owoc:) Wychodzę z założenia śniadanie zjedz jak król, obiadem podziel się z przyjacielem, a kolację oddaj wrogowi;) Tak wogóle jeżdże do pracy na rowerze, zawsze to 20 min wiecej ruchu:) A wieczorkiem ćwiczonka już nie mogwe sie doczekać:):):) Mam dużo powru i wierzę, ze sie uda zrzucic te 5 kg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XGirl 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 Wiecie dziewczyny bardzo mi zależy żeby do 30 kwietnia zrzucic choć 2 kg:) Bo wtedy wyjeżdżam z moim chłopakiem na majówkę:) I mam w planach zakup jeansowych rybaczek i jakieś fajne t-shirty:) Bo podobno wtedy ma być upalnie:) Oby:P A w wakacje chciałabym się wbić w jakies kuse bikini:) żeby mojemu facetowi szczena opadła hahah Dzis jak będe ćwiczyć dam z siebie wszystko:) Obiecuję:) A Wy kochaniutkie jak planujecie spędzić majowy weekend?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XGirl 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 A własnie dziewczynki mam prosbę, weźcie wpiszcie w stopkę tak jak ja mam, wage i wzrost. Jest nas tak dużo, ze ciezko się połapać, która ile wazyła:) A tak to przynajmniej efekty będzie widać, czarne na białym:) I nie trzeba będzie wracać 10 stron wstecz, zeby sie dowiedzieć ile która waży(ła) Z góry thx:) Wiem, ze to zawiłe ale napewno pokapujecie te moje wypociny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 dzien dobry wszystkim ja na razie jestem o jogurcie.... rano i tak wiecej nie przelkne... pamietajcie zeby pic duzo wody ja w tamtym roku pilam co najmniej 3 litry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pysia--misia Napisano Kwiecień 17, 2007 cześć! zjadlam duży kefir (niecały) z otrębami, troche slonecznika i kilka rodzynek + kawa bez cukru. rano musze zaspokioc głód, bo inaczej boli mnie glowa, odbije to sobie na kolację :) mam pytanie- stosujecie jakies wspomagacze? ja od wczoraj bio CLA, niestety nie moge jeszcze stwierdzic jak działa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 nie umiem zrobic stopki poza tym wy jestescie strasznie wysokie babeczki ja mam 167 wzrostu i 55 kilo teoretycznie to nie jest duzo ale jak wazylam 50 to dopiero bylam laska :) teraz mam ogroooomny brzuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 moja filozofia to nie stosowac wspomagaczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość With Love... Napisano Kwiecień 17, 2007 to i ja sie przwywitam :) ja tez zjadlam jogurt - kate mi tez rano ciezko zjesc cos wiecej wiem, ze zasada XGirl jest wlasciwa ale ja nie moge sie zmusic do sniadan ps. teraz pije kawke :) - jestem uzalezniona heh - problem, ze musi byc z mlekiem, ale slodze slodzikiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pysia_misia 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 zeby zrobic stopkę muszisz zarezerwowac swojego nicka i byc zalogowaną :) ja mam tylko 3 cm wiecej od Ciebie Kate i az 9 kg roznicy miedzy nami.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 aha w miedzyczasie zrobilam stopke hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pysia_misia 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 with Love jak tam rolki? byłaś wczoraj? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 wiesz ale rok temu 6/04/06 zaczelam pierwsza w zyciu diete i startowalam z chyba 60 lub 61 kilo to nie byla zadna restrykcyjna dieta tylko cos w rodzaju 1000kcal wiadomo warzywa, ryby itp w lipcu bylo jakies 52 do wresnia tylko chudlam lub urzymywalam wage we wrzesniu bylo 50 i mniej nawet bym nie dala rady zejsc bo chyba mam taka budowe czy co ale przyszla zima i zapotrzebowanie na energie... i oto efekty.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
With Love 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 zrobilam stopke - ale za to zjadlo mi kropeczki z nicka na rolkach bylam :) tym razem bez wywrotki he he ale moj i tak ma ze mnie niezly ubaw, bo jeszcze nie wiem jak sie zatrzymac i jak skrecac - to sobie wyobraz jak ponetnie wygladam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pysia_misia 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 hi hi wiem cos o tym, tez wzbudzam powszechna sensacje w mojej miescinie jak sie bujam na tych rolkach, okazalo sie ze niewiele pamietam z czasów dzieciństwa :) i jeszcze te ocraniacze - wygladam jak chrabąszcz :)))) Kate! podziwiam, ze udało Ci sie utrzymac wagę ponizej 60 ! ja przez zime zawsze ją przekraczam, ale moze w tym roku w koncu mi sie uda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 wiesz pysia misia az sie dziwie ze nie przytylam do 65... bo w ogole nie uprawiam sportu.. po prostu tego nie lubie i juz... stad ten brzuch bo nie mam miesni ale bardzo duzo i szybko chodze, tez pod gore i dlatego nogi to mam fajne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
With Love 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 pysia ---> mamy identyczne wymiary :) jaki nosisz rozmiar ubran? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kropelka*ROSY 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 witajcie kochane:* ja dzis zjadlam omleta z 2 jajek(ale bez maki) i kawka ze slodzikiem i mlekiem 0,5% wiec pewnie z 250 kcal nie?? do pracy biore pol maslanki, jabluszko i kanapke, bo dzis do 19:( czuje sie jakas pelna caly czas mimo ze juz sie dietkuje 6 dni...nie wiem czemu??;)dzis pocwiczylam 8 ABS na nozki i brzuszek:D ja łykam sobie błonnik, naprwde mi bardzo pomaga..polecam Wam dziewczynki.20,30 min przed posilkiem i popic ok 0,5 l wody(noo moze mniej) i zjada sie duzoo mniej:)piszcie co u Was na biezaco:) Ja na majowke nie mam jeszcze planow, ale mam nadz ze bedzie super pogoda, bo trzeba troszke sie poopalac;) Jakie cwiczonka na Was najbardziej dzialaja i jak szybko widac rezultaty?? PS.czy myslicie ze woda gazoana ta niskosodowa jest niezdrowa??czy moge ja pic na dietce??bo ja uwielbiam gazowana i staram sie pic troche takiej a troche niegazowanej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 hej zmykam do pracy do zobaczenia po poludniu i powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XGirl 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 Chwile mnie nie było, a tu juz taki ruch:) :P Tez liczę na to, ze bedzie słonko i łapnie się conieco kolorku:D Pysia misia i with love mają bardzo podobne wymiary do mnie:) hihih Kropelko Rosy-- Mimo wszystko jednak bym Cie przekonała do wody niegazowanej, gazowana podrażnia żołądek i go \"rozbija\" Też kiedys nie lubiałam niegazowanej, ale jakoś sie przyzwyczaiłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pysia_misia 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 With Love - u mnie z rozmiarami nie jest źle bo 36-38, standardowe M, zdarzają sie L, ale to zalerzy od firmy :) wagą też za bardzo sie nie przejmuję, tzn chcę schudnać, tylko najważniejszy dla mnie jest efekt wizualny- płaski brzuch zamias oponki, szczuplejsze uda i podniesiony tyłek bo teraz jest baaardzo płaski, ale po wczorajszych rolkach idzie w górę ha ha ha Kropelko - wg mnie najlepszy jest basen, bo modeluje wszystkie mięśnie, z domowych 6 weidera, tylko trzeba ćwiczyć codziennie ( ja zaczełam wczoraj i cały trening trwa 42 dni, ale rezultaty rewelacyjne!!!) duzo słyszałam o HULA HOP i od wczoraj tez to testuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XGirl 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 Pysia_misia----> Dobrze mówisz basen jest super, szkoda tylko, ze u mnie go nie ma:O :O :O Ja polecam rozgrzewke 10-15 min, ja preferuję taniec, a póxniej 8 min abs na tyłek, brzuch, nogi i pośladki. jak dla mnie super. A po takim 50 min wysiłku czuję się super. 8 min abs na brzuch daje efekty i jest wg mnie łatwiejsze niż a6w. Pozatym możesz zobaczyć czy dobrze wykonujesz ćwiczenie, bo to filmik, a nie jak przy a6w \"suche\" obrazki i instrukcje:) No ale co kto lubi, ważne żeby osiągnąc cel:) i być zadowolone ze swojego wyglądu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mona19 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 hej dziewczyny tez zamierzam zrzucic kg!a dokladnie 6 mam 175 wzr i 63 waga od dzis jem tylko warzywa i ewentualne jablko od czasu do czasu.pozniej zaczne znow cwiczyc ale na razie tylko bede sie katowac dieta bo pod tym tluszczem i tak nie bedzie widac miesni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AniołekUK Napisano Kwiecień 17, 2007 Cześć Dziewczyny ranne z was ptaszki tak wcześnie na nogach:) Ja właśnie zrobiłam 6w i ćwiczenia na nogi i pośladki a teraz zmykam pod prysznic i śniadanko-jogurt 0% tłuszczu i duża szklanka soku z błonnikiem. Życzę wszystkim wytrwałości na cały dzień. Mała rada dla tych co lubią kawę z mlekiem:) zamiast zwykłego mleka można używać sojowe light(odtłuszczone) ma dużo mniej kalorii a prawie wcale nie ma węglowodanów a do smaku można się przyzwyczaić i kupcie sobie słodzik taki w cukrze a nie w tabletkach smakuje zupełnie jak cukier a jak się pije słodzoną kawę czy herbatę to tak sie nie ma ochoty na słodycze:) Miłego dnia:) 17.04 58kg-163 20.07 50kg i ładna umięśniona figurka:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
With Love 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 pysia --> ja nie wchodze w 36 :( tzn. moze na sile wejde ale do chodzenia w ciuszkach 36, to jeszcze mi tych kilku cm brakuje :( mona --> same warzywa? ale jak bedzie wygladal Twoj przykladowy jadlospis? jak dlugo planujesz ten \"warzywniak\"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XGirl 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 Dziewczyny mnie tu juz normalnie targa żeby iśc do domu i pocwiczyć, ale do 15 musze siedziec w pracy:O. Póxniej na rower i fru do domku, obiadek i później jade ostro:D I nie ma przebacz:) haha Obiecałam sobie, ze się zawezmę i schudnę, juz udało sie 10 kg (od grudnia) To i teraz sie uda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duza babka Napisano Kwiecień 17, 2007 hej! ja tez muszze zrzucic - bo chyba mi psychika wysiądzie....nie umiem zrzucic po ciąży - wciąż chce mi sie jesc - najgorsze jest ze od 3 tygodni prawie wcale nie jem słodyczy a waga nie drgnęła! nie jem tez po 19 - poza tym jem normalnie. kiedys przed ciążą zrzucilabym juz dawno ze 3 kg a teraz... :( cos chyba się poprzestawiało w organizmie - chyba sie starzeje :( mam 168 waga 67 cel - 58 - więc mam trochę gorzej od Was :( aha i nie moge wspomagaczy pić ani jesc:( bo wciąż karmie nie umiem juz na siebie patrzec :(nie mam w czym chodzic wszystkie ciuchy sprzed ciazy sa mi za male :( !!ratunku!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XGirl 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 Duża babka nie przejmuj się:) kochana jestesmy po to żeby się wspierać, większośc z nas stosuje ograniczenie \"złego\" jedzenia+ więcej ruchu:) S,adzę, ze to najbardziej racjonalne:) No i po każdym dniu podsumowanko:) Te twoje 68 kg to pestka, ja jeszcze w listopadzie ważyłam 73-74 przy 171 cm, to dopiero była załamka:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach