pysia_misia 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 madziax ja mam to samo i niewyobrażam sobie jeść miesa codziennie, poprostu nie smakuje mi i żyję :) a oponka to raczeje sprawka nadmiaru słodyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinkaa7 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 Cześć ja się zabieram za siebie od dzisiaj, ale przyłącze się do was. Ja tez biorę tabletki i powiem wam, że nawet najlepsze zmieniają wagę i zwiększają apetyt i utrudniają chudnięcie.Kiedyś jadłam ile chciałam i co chciałam i jakoś nie tyłam a teraz widzę, że łatwiej mi przytyć gorzej zgubić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniołekUK 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 Dobra Laseczki coś dla zachęty:) Podaję moje wymiary z 12.04 i z dzisiaj 12.04 18.04 talia 70cm talia 68.7cm biodra 91cm biodra 90cm uda(jedno) 56cm uda(jedno) 55,3cm (przypominam,że ćwiczę 2 razy dziennie po godzince i stosuję dietę) Teraz to nawet więcej mi się chce ćwiczyć i motywacja żeby nie jeść tego czekoladowego ciasta co stoi na stole jakaś większa:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pysia_misia 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 tak trzymac Aniołek! mam nadzieje ze i mi tak ładnie zejdą cm juz po tygodniu :) zwłaszcza talia i uda :D a tyłku moze zostac hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziax 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 ja pamietam ze po przyjezdzie ze Stanow przytylam 8 kg i katowalam sie od 1 dnia po przyjezdie jadlam tylko sniadnai a na obiad sok pomidorowy lub marchewkowy + wieczorem 2 godz aerobiku, zrzucilam to w ciagu miesiaca ale okres mi sie zatrzymal takze niepolecam rygorystycznych diet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duze uda i puka pomocy Napisano Kwiecień 18, 2007 hej ja waze tylko 53 kg i mam 168 ! i mam 20 lat chude ramiona chudy brzuch,wklesły,brak piersi chude łydki! ale mam wielka pupe! ogromne uda ! nie moge kupis sobei zadnych spodni,wyglada to jak stoje jakbym miala uszy doczepione do bioder..masakra pomocy, strasznie to wyglada, troszke sie odchudzam ale nie chudne a jak juz chudne to tylko w gornej czesci ciala, a poprostu mam wielki tylek i uda! i wszyscy sie ze mnie smieja :(((((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XGirl 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 Cieszę się, ze topic cieszy sie tak duzym zainetesowaniem;) i ze w jakiś sposób może nam pomóc, ja jeszcze dwie godzinki w pracy. I jade kupić sobie jakąs herbate przeczyszczająca, bo od czasu kiedy się odchudzam cięzko mi się wypróżnić porządnie,:O a czuje ze duzo zalega u mnie w jelitach. Póxniej jakiś obiadek i ćwiczonka:) Nie wie jak u was ale u mnie pogoda sie zchrzaniła :O:O:O i ogólnie mi sie nic niechce.... Czasem przed snem sobie myśle, ze szkoda, ze nie mogłabym obudzić się 5 kg szczuplejsza:D:D:D Jejku a to boskie bikini czeka na mnie na allegro, oby mi tylko juz więcej cycki nie spadły, bo takie jak mam to idealne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniołekUK 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 duze uda i puka pomocy---------------> przesyłam kilka linków z fajnymi ćwiczeniami ja je robię codziennie rano po 6Weidera każdy segment ma tylko 8 min więc warto poświęcić się i wstać trochę wcześniej-robione systematycznie naprawdę działają. http://www.youtube.com/watch?v=Jse7bz4MFQM&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=FA8kaDOzr7U Te czasami robię wieczorem jak mi się chce po ćwiczeniach rozciągających i skakance ale nie zawsze tak 3-4 razy w tygodniu zanim pójdę spać! http://wdziek.info/cwiczenia_na_talie_osy.html.html http://www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=483 Na początku trudno jest zacząć bo a to sie nie chce a to zakwasy a to ulubiony serial ale jak już się zacznie to po tygodniu jest mnóstwo energii, zapału i już widać pierwsze efekty więc życzę wytrwałości i powodzenia:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniołekUK 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 XGirl------------> ja zamiast tabletek czy ziółek na przeczyszczenie polecam śliwki suszone. Znacznie bardziej skuteczne no i naturalne i lepiej smakują niż te wstrętne herbatki przeczyszczające. Przepis: 5 suszonych śliwek z pestkami zalać ciepłą, przegotowaną wodą i odstawić na noc. Rano wodę trzeba wypić a śliwki zjeść, a także 2-3 suche śliwki po obiedzie i to wystarczy za 3-4 dni będziesz chodzić regularnie (ja chodzę codziennie) do kibelka a kiedyś męczyłam sie strasznie żeby 2 razy w tygodniu iść a jak brałam tabletki to potem bez tabletek wcale nie mogłam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna IwI 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 na sniadanko zjadlam dzis musli jogurtowe plus kawa, potem jeszcze małe jabłko i do tej pory nic, czekam na obiadek a popoludniu lece na godzinny aerobik:) jak jestem glodna to zapycham sie woda mineralna-niegazowana oczywiscie;) trochu pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinkaa7 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 A propo różnych wspomagaczy co sądzicie o Therm Line II czy daje efekty i jak się człowiek po tym czuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdrowe i szczuple kobietki Napisano Kwiecień 18, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3449237&start=60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalaa Napisano Kwiecień 18, 2007 witam Was! Przyłącze sie do Was :)..mam zamiar zrzucić z 65kg na chociaz te 60 kg.Ale nie wiem czy dam rade..;/ mam 18scie lat i probowałam juz nieraz ale jakos mi to nie wyszlo..Podpowiecie mi cos na początek?:) Naprawdę chcę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniołekUK 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 lalaa------------> na początek witamy:) na pewno dasz rade!!! poczytaj sobie od początku bo dziewczyny mają kulka dobrych pomysłów i dobrze sobie radzą. Życzę wytrwałości i dobrych efektów oraz rozsądku w odchudzaniu:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalaa Napisano Kwiecień 18, 2007 A Tobie jak idzie odchudzanko :D? :) Ja mam w ogóle problem bo uwielbiam słodycze:/ .. i odkąd zaczęłam trenować w klubie mam taki cholerny apetyt(co godzinę głodna jestem..)jak nigdy..!:| Co jest?..! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 no juz jestem i juz po obiedzie... i mam ochote na cos slodkiego... ale ogladam moja oponke i.... za wszelka cene chce schudnac.... wiecie ze nie mam wagi w domu i jak tu sie motywowac jak nawet zwarzyc sie nie mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 a zmierze sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalaa Napisano Kwiecień 18, 2007 kate moss---> przecież Ty szczupła jesteś..! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 biodra 88 talia 68 udo 48 cos tu jest nie tak.... okropnie gruba talia i wielki wstretny brzuch to dziwne bo ja mam budowe gruszki a nie jablka a moje wymiary pokazuja odwrotnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 ale czuje sie zle bo wiem jak wygladalam w lecie jak wazylam 50 kilo poza tym w moim otoczeniu sa same szczuplaki i chudziny poza tym zacaelam znowu brac harmonet i boje sie ze przytyje poza tym mam nieograniczony apetyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalaa Napisano Kwiecień 18, 2007 to co,kate moss? bierzemy sie razem do "roboty"?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 no jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalaa Napisano Kwiecień 18, 2007 tylko od czego tu zacząć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 przeczytaj moj post z dzis rano napisalam jak wg mnie powinno wygladac zdrowe odzywianie ale oczywiscie kazdy ma inne nawyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 podstawa to duzo wody i warzyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalaa Napisano Kwiecień 18, 2007 hmmm..woda spoko,tylko ja warzyw nie jadałam i nie tkne nigdy..(od dzieciństwa nie jem..) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 jejku musisz warzywa polubic bo niejedzenie warzyw jest bardzo niezdrowe naprawde nie chce cie straszyc ale jak sie nie je warzyw to groza powazne choroby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalaa Napisano Kwiecień 18, 2007 kurcze ja wiem.. ale mam siakiś wstręt..i nie tkne za nic..jedyne co jem to marchew,ziemniaki :D,fasole,groch..hmm no i to ny było natyle..tyle lat juz nie jem i już tego nawyku nie potrafię zmienić..;/ no i co ju z nici z mojego odchudzania?.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniołekUK 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 zgadzam się z tobą Kate Moss jak sie nie je warzyw to niezbyt dobrze. Zresztą to podstawa żeby być szczupłym i zdrowym. Teraz jest tyle fajnych warzyw i mnóstwo przepisów, że każdy znajdzie coś dla siebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Delicius_ Napisano Kwiecień 18, 2007 hej dziewczyny:) od 13.04 jestem na diecie warzywno- owocowej :) chcialabym do was dolaczyc bo do mojego poprozedniego topiku juz nikt nie zaglada, tyle chetnych kobietek bylo a tu nagle pusto:( mam 160 wzrostu i waze (po swietach) 58 kilo ... przed swietami wazylam 55 no ale mam takie babcie ktore nie popuszcza:D:D chcialabym schudnac najpierw do 53 (no uda sie napewno bo stosowalam ta diete juz pare razy) a potem zjechac na 50 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach