Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazne pytanie o gg

Czy można się włamać na czyjeś gg nie znając hasła?

Polecane posty

Gość wazne pytanie o gg

Jesli to wlamanie jest mozliwe to czy ten ktos moze przeczytac wiadomosci usuniete z archiwum czy tylko te ktore tam sa?

Gość mam juz dość
wiadomosci usuniete sa usuniete i ich nie ma wiec nie mozna ich przeczytac! jak masz taki problem ze nie chcesz zeby ci ktos cos czytal to w ustawieniach ustaw zeby nie archizowalo wiadomosci albo zeby je kasowalo np po 2 dniach i po problemie

Gość wazne pytanie o gg
mam podejrzenie, ze ktos wlamal sie na moje gg, na pewno nie znal hasla, w ogole nie ma dostepu do mojego kompa, nie wiem czy da sie odzyskac skasowane archiwum i czy ta osoba tego nie przeczytala, nie wiem w ogole czy to mozliwe :o

Gość wazne pytanie o gg
nawet jesli ktos naprawde swietnie zna sie na komputerach to tych usunietych nie ma szans przeczytac? to bardzo wazne dla mnie

Gość mam juz dość
nie ma takiej opcji zeby przeczytal cos co usunelas chocby niewiem co

Gość mam juz dość
jak cos kasujesz z kompa do kosza to jeszcze da sie to odzyskac ale z gg skasowanych juz nie

Gość wazne pytanie o gg
to sie uspokoilam, dzieki wielkie :) ale jak to jest mozliwe zeby sie komus wlamac na gg nie znajac hasla??? tego to juz zupelnie nie moge pojac :O

Gość mam juz dość
a jesli nie chcesz zeby sie ktos o czyms dowiedzial to poprostu zachowaj to dla siebie,tak jest bezpieczniej :)

Gość ano nie wiem
informatyk może by i sobie poradził jesli dysk nie był formatowany...

Gość hjljnvnnnnnnn
czasem sa cyrki z tym gg :( ja mam haslo a mimo to da sie wejsc do archiwum i przegladac,nie da sie tylko pisac z nikim

Gość wazne pytanie o gg
teraz to juz za pozno, bo dysk nie byl formatowany czyli to oznacza ze te usuniete mogl jakos odzyskac i przeczytac

Gość cos kręcisz
przecież jak wszedł na numer z innego klienta to nie ma dostępu do twojego dysku a archiwum jest u ciebie na dysku w katalogu gg. Chyba że coś ostatnio zmienili bo nie śledzę ;) żeby sprawdzić twoje archiwum wystarczy dostęp do komputera i programik z netu. tu masz link do przykładu i skasowane wiadomości można odzyskać bez problemu, jak masz dostęp do czyjegoś komputera, nawet bez hasła. Przegrałeś życie :D http://www.idg.pl/ftp/pc_9786.html http://www.rafal.waw.pl/wynalazki/gadu/

a niech dysk będzie formatowany i ze 100 razy, i tak się odzyska dane, dlatego przestrzegam przed sprzedawaniem twardzieli na allegro i innych cyber sklepikach :o

Gość wazne pytanie o gg
oj tak przegralam zycie :O ja slabo znam sie na kompach a jeszcze teraz jestem tak skolowana, ze nawet najprostsze fakty do mnie nie docieraja :O ta osoba sprawdzila moje gg z innego komputera bo do mojego nie ma absolutnie dostepu, wiec rozumiem ze mogla tylko i wylacznie przeczytac to co bylo w archiwum i nic wiecej, i dlatego juz czuje sie spokojniejsza

Gość wazne pytanie o gg
cieszy mnie to ale zastanawiam sie czy nawet najlepszy haker by sobie z tym nie poradzil

Gość hjljnvnnnnnnn
to napisz co takiego sie stalo to moze cos poradzimy nawet jak zobaczyl

Gość wazne pytanie o gg
ta osoba ma spore znajomosci w roznych kregach wiec dlatego jakos obawiam sie tego hakera :O

Gość hjljnvnnnnnnn
zmien gg a jakby co to idz w zaparte ze to nie ty i to nie twoj numer!!!! i uwazaj co piszesz nastepnym razem

Gość wazne pytanie o gg
a chodzi o mojego chlopaka, bo to on sie wlamal na moje gg. twierdzi ze dlatego, bo ktos mu nagadal o mnie roznych ciekawych rzeczy i zrobil to, ze by niby sprawdzic czy to prawda. ostatnio mielismy przerwe w zwiazku, zerwalismy, wlasciwie to nic nie wskazywalo ze sie zejdziemy, to mial byc ostateczny koniec, ja w tym czasie gadalam na gg z roznymi facetami, czasem nawet zdarzalo mi sie z ktoryms ostro poswintuszyc, teraz on zarzuca mi oszustwo, choc to bylo w czasie gdy juz nie bylismy razem. chce mu to wytlumaczyc, ale nie wiem jak sie przygotowac do rozmowy bo nie wiem wlasciwie co on przeczytal, oczywiscie uwazam ze najpierw powinien byl ze mna porozmawiac zamiast wlamywac sie na gg

Gość magdaaaaaaaaakkkkk
ja mam kompa w domu to jak jestem u znajomej to wlaczam gg to nie mam kontaktow ani wiadomosci ktore mam na tym gg w domu,jak cos przyjdzie na tym kompie u znajomej to zostaje tylko tam i jak wracam do siebie to tego nie ma,sprobuj w kafejce zreszta jak to jest :) jak nie ma dojscia do kompa to nie przeczyta,no chyba ze ci "sprezentuje" trojana,to zobaczy wszystko :( musisz format zrobic i zainstalowac porzadny antywirusek

Gość wazne pytanie o gg
udawanie ze to nie ja nic nie da, czy wy tez uwazacie ze on nie mial prawa wlamywac sie na moje gg?

Gość to to już wogóle absurd
nie jesteście razem, więc niech sobie myśli co chce i spada...

Gość to to już wogóle absurd
a jak byscie byli i wywijał by takie numery to kopnąć w dupę :D zresztą to się tyczy obu stron, bab podających się za tajemniczą nieznajomą naa gg i sprawdzających ludzi też. nie ma nic gorszego niż brak zaufania. Kopa frajerowi 🖐️

Gość wazne pytanie o gg
wiec wynika z tego, ze dzieki temu "trojanowi" mogl przeczytac tez te skasowane wiadomosci? :(

Gość wazne pytanie o gg
kurcze jak bylismy razem nawet nie przyszlo by mi wywinac takiego numeru, to bylo juz jak zerwal ze mna i to przez inna kobiete, glupio sie przyznac, ale mnie mimo to zalezy na nim, odkad sie zeszlismy minely trzy miesiace a teraz ta sprawa wyplynela. on zarzuca mi, ze niezle potrafie nawijac przez neta (stad przypuszczam, ze chodzi mu o gg), nie potrafie sie oprzec facetom, ktorzy sie do mnie kleja, a ja swintuszylam z dobrymi kolegami z ktorymi po prostu tak wszyscy zartuja i prawdziwych podtekstow erotycznych tu nie ma, on mysli ze sa to faceci poznani na jakis portalach randkowych i stad ta cala sytuacja :(

Gość magdaaaaaaaaakkkkk
ooojjj jak mieliscie przerwe to niech spada na drzewo z tymi pretensjami!!! ja bym nie chciala z nim gadac po czyms takim,co go to obchodzi co robilas skoro nie byliscie razem,ciekawe czy on byl taki wierny i swiety,zreszta mozesz powiedziec ze znajoma siedziala na kompie i korzystala z twojego gg

Gość wazne pytanie o gg
stad tez te moje pytania bo chce przed rozmowa z nim dowiedziec sie ile on wie, bo wtedy w archiwum tak naprawde niewiele bylo, chodzi raczej o te skasowane rozmowy