Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11solo

faceci co lubicie w lozku robic z kobitkami!!!

Polecane posty

Gość make me sick
nom wez sznur krzeslo i zaloz sobie na szyje sznur wejdz na krzeslo i skocz

Gość * * * zaklinacz cipek * * *
buleczka zaczyna mnie krecic twoje dominujaca osobowosc :D jestes taka wladcza PS. pisze bez polskich znakow bo mam windowsa angielskiego, ktory nie obsluguje polskich znakow. PS 2. ale za loteroffki mozesz mnie buleczko wychlostac

Gość 11solo
buleczka 27 czy to tak bardzo cie boli a moze nie masz faceta i nie masz tu czego szukac i czepiasz sie byle czego.daj sobie na luz naprawde.

Gość SN1 tudzież SN2
nie wiem jakoś mi ochota odeszła na opisy. ale na pewno nie śpię tylko w łóżku, chociaż śpi się w nim dobrze. ostatnio mój chłop mi się zwierzył z pewnych swoich marzeń takich... tam, nieważne.

Gość buleczka 27
taki wychlostany to mi cipki raczej nie zaczarujesz;)

Gość make me sick
powiedz jakie;d zajarany

Gość 11solo
zaklinacz cipek masz racje buleczka tu chce dominowac to bestia dobra jest.napewno kreci chlopakow.

Gość buleczka 27
tak tak nie mam faceta i szukam go blędziarko na forum dla bab;) speszylo mi sie dziewczatko! ach jak buleczka to lubi.... mrrr..... slodki z ciebie gluptasek:)

Gość 11solo
SN1 tudzież SN2 nie przejmuj sie naszym spieciem z buleczka.pisz pisz jestem bardzo ciekawa czego tak naprawde pragna faceci twoj jakie ma pragnienia

Gość 11solo
bledziarko i to jest poprawna polszczyzna! daj juz spokoj i znikaj

Gość 11solo
lubicie jak kobieta dominuje??

Gość SN1 tudzież SN2
otóż mój facet wyznał mi ostatnio że chciałby aby dołączyła do nas parka i żebyśmy się kochali tak jedni obok drugich, wiecie o co chodzi, nie?

Gość buleczka 27
blędziarka to jak najbardziej poprawna konstrukcja slowotwórcza:P uwierz dziewczę polonistce... nazwalabym cie dyslektyczką, ale to choroba a nie brak wiedzy jezykowej zauwazalny u ciebie. niestety nie uda ci sie mnie stad przegnac... mam ochote dowiedziec sie co takiego zrobisz swojemu biednemu chlopcu;P

Ja juz sie wypowiedzialem na ten temat wczesniej. Ale jak chcesz sie bawic w dominacje to poczytaj troche na ten temat wczesniej. PS. Buleczka swieze jestes, taka z piekarni cieplutka czy taka z tesco ??

Gość 11solo
wiesz ze moj facet tez ma taka fantazje ale ja do konca nie jestem przekonana chyba bym tak nie umiala.ostatnio mowil mi wlasnie ze chce zebym sie przy nim bawila mowi ze go to rajcuje i bardzo podnieca chce mi kupic do zabawy nawet wibrator!

Gość lubią
---> 11solo: widzę, że jeszcze tu jesteś. Co do zabawy właśnie solo- u nas jest tak, że zwykle ja zaczynam, on patrzy, potem też się za siebie bierze. Mnie to strasznie kręci. Dalej różnie, ale orgazm mam ZAWSZE, bo ja wiem najlepiej czego mi trzeba. :D On jest wniebowzięty:)

Gość SN1 tudzież SN2
zaklinacz ale ty jesteś złośliwy, daj już sobie spokój z tymi złośliwościami!

Gość 11solo
mysle ze buleczka jest wysuszona i stara podeszla zielonym meszkiem mam kilka takich na balkonie nawet ptaszki nie chca ich:) buleczko i tak nie dowiesz sie wkoncu co mu zrobie tu czekam na jakies pomysly a to co ja mu juz zrobie to opisze moze po wszystkim pomysle.a jak juz jestes to moze napisz cos konkretnego na temat

Gość SN1 tudzież SN2
ej 11 solo a dlaczego byś tak nie umiała? niegdy nie słyszałaś żadnej kochajacej się pary za ścianą na przykład?

Gość 11solo
a jakies gadzeciki?i tylko tak zebysmy sobie krzywdy nie zrobili:)

Jak on chce popatrzyc jak sie zabawiasz sama do orgazmu bo go to bardzo podnieca To zawiaz mu rece i nogi sznurkami tak zeby nie mogl sie rozwiazac i powoli zacznij sie rozbierac zabawiaca sie sama poczatkowo badz w mateczkach i tylko rozchylaj majteczki gdy bedziesz stymulowala lechtaczke palluszkami Potem gdy sie juz podniecisz tak ze bedziesz juz dochodzila to rozbierz sie cala i zrob sobie orgazm gdy juz bedziesz po orgazmie rozwiaz go i powiedz zeby cie zerznal Mysle ze jest to fajna zabawa

Gość SN1 tudzież SN2
na początku niby bez wymiany, ale jak się spodoba, to może... no bo to jest podniecające, nie? podnieciłabyś się przy takiej praktyce? a w ogóle to co cię najbardziej podnieca? może masz jakieś szczególne upodobania?

jakis tam facet ---> ale jestes oryginalny, wziales mojego posta zamieniles kilka slow, ale generalnie to przekaz ten sam , wiecej wyobrazni !!

Gość 11solo
zaklinacz cipek ogolona jestem zawsze i zreszta on tez uwielbiam jak jest ogolony!!! ale ten pomysl z przywiazanie go i zabawa tak zeby podjaral sie do czerwonosci jest ekstra bedzie blagal zebym go rozwiazala!!:) super super a jaki kolor bielizny???

No w sprawie bielizny to juz kwestia indywidualna. Niektozy lubia koronki w roznych kolorach , inny wogule bez, ja np. lubie takie dziweczece majteczki biale w wisienki , pomoranczowe w kwiatuszki itd. kwestia gustu. to twoj chlopak to powinnas wiedziec

Gość 11solo
dokladnie teskst jest dobry ale troche sciagniety od zaklinacza... iSN1 tudzież SN2 w sumie na ten wiecor nie chodzi o to co mnie podnieca ale co bedzie rajcowale mojego faceta mysle ze np.jakis trojkacik tzn.pewnie dla niego to my i jaka jeszcze panna ale ja sie nie zgodze:) a mnie podnieca hmmzalezy od dnia czasem lubie dobry ostry seks czasem lubie delikatnie przytulac sie miziac kochac ale co do tego seksu grupowego mo i bym chcial sprobowac ale na ten wieczor wole solo i mysle nad ta zabawa o ktorej teraz rozmawiamy przywiaze go i bede sie zabawiac az on zwariuje

plan dobry na start , a potem to juz z goorki

Zaklinaczu cipek Przepraszam cie za to ale chyba pisalismy te posty w tym samym czasie bo go nie czytalem ale wiem z autopsji ze to fajna zabawa

jakis tam facet ----> nie ma sprawy , myslalem ze to jakas prowokacja i chcialem uciac w zarodku bo to jesst jak zaraza jak jeden zacznie to sie to ciagnie bez konca PS, dzieki za wypowiedz na moim topiku

Gość 11solo
bede pozniej z niecierpliwoscia czekam na dalsze wasze wypowiedzi