Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spokopania

CZY KTOS CHOROWAL NA RWE KULSZOWA BLAGAM WEJDZCIE

Polecane posty

Gość Beti8976
Moja mama wyleczyła się z rwy kulszowej dzięki koszulką firmy Woolmed. Koszulki posiadają silne właściwości lecznicze dzięki połączeniu bawełny (na przodzie) oraz wełny merino (na plecach). To właśnie wełna doskonale grzeje i zapobiega przewianiu korzonków. Na początku myśleliśmy że choroba odpuściła jednak okazało się że to zasługa koszulek. Polecam poczytać opinie specjalistów http://www.woolmed.pl/content/8-opinie-specjalistow

Gość gość
Dla mnie przy dyskopatii dobry materac to podstawa - ja mam akurat z Art Medic i sprawdza się idealnie. Jest dobierany indywidualnie, do preferencji i budowy ciała, posiada zmienną twardość, co jest ewenementem na polskim rynku. Powiem, że komfort jest bardzo wysoki - czuję też, że lepiej się wysypiam.

Gość silvenka
Jest kilka sposobów leczenia rwy kulszowej. Wszystok zależy od tego czym jest spowodowana ta rwa. Jesli jest to zapalenie nerwu stosuje się farmakologię.Jeśli rwa kulszowa wynika z dyskopatii to w wielu przypadkach jedynym sensownym rozwiązaniem będzie operacja. Polecam zaznajomić się z tematem na stronie: http://rwakulszowa.net.pl/ Są tutaj opisane wszystkie znane obecnie metody leczenia.

Gość Syzy
Jeśli chodzi o rwę kulszową: znam kilka osób, które ją miały. Przeszły terapię w Warszawie. Nie powiem, że są zdrowe i już jej nie mają, ale przestały odczuwać ból. Mogą normalnie funkcjonować. Niestety tę terapię można przejść tylko w Warszawie, więc nie każdy może z niej korzystać. Jeśli któraś z pań jest zainteresowana proszę pisać pod mój e-mail: tuptektraut@interia.pl