Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona Anielka

Szcepionka lub antybiotyk na GRZYBICĘ POCHWY

Polecane posty

Gość zmartwiona Anielka

Czy istnieje szczepionka na to świństwo? jakie antybiotyki są najskuteczniejsze ? Jakie leki powinien brać mój partner ? Proszę o pomoc, jutro idę do ginekologa, chciałabym jednak zapytać się o to tych z Was, które mają swoje doświadczenia w walce z grzybicą.

Gość cvcvcvcvcvcvc
cvcvcvc

Gość antybiotyk na grzybice
sie nie stosuje, bo to pogarsza sprawe. Leki przeciwgrzybiczne . Szczepionka? nie sadze.

Gość po prostu kasia
gdzieś dziewczyny pisały o szczepionce dostępnej za granicą, bodajże w Niemczech, o ile dobrze pamiętam. Nie pamiętam tylko na jakim to było forum.

Gość upupupuppupupupupuupu

Gość i jeszcze raz upppppppppppp

Gość emi.bia
Moim problemem byla grzybica co tydzien. Chodzilam do lekarzy, dostawalam preparaty ktore mi pomagaly a po kilku dniach zaraz wszystko wracalo. W dziecintwie bylam faszerowana antybiotykami i moja flora bakteryjna zostala zahwiana. Po dluzszym zastanowieniu sie znalazlam swoj problem- zmienilam mieszkanie z kabina prysznicowa na wanne no i zaczely sie moje wylegiwania w super goracej wodzie. Przestalam sie kapac wogole na jakis czas, zastepujac to prysznicami i problem zniknol. Teraz staram sie kapac raz w tygdniu i nie w goracej wodzie.Dziala! Rok jak juz nie mialam problemu z grzybica!

Gość mam_to_za_sobą
jest cudowna szczepionka na infekcje pochwy,w tym też grzybicę :).Nazywa się Solco Trichovac.Jestem na niej od ponad 10 lat,i jest SUPER!!!! Już zapomniałam,co przechodziłam,choć tak naprawdę nie da się tego zapomnieć...Od trzech lat szczepionkę sprowadzam z Niemiec lub ze Szwajcarii,w Polsce jest niedostępna.A szkoda...Polecam każdemu.