Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 17, 2007 1. kupię czerwone buty 2. upiekę szarlotkę 3. obetnę włosy ....oraz będę się uśmiechać do wszystkich niezobowiązująco ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rew 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 i po jakiego chuja nam to opowiadasz????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 17, 2007 czekam na Wasze :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 bno ona jest chora umyslowo na tym polega jej terapia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roześmiana od ucha do ucha Napisano Kwiecień 17, 2007 ale nieuprzejmość wobec bliźniego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trynidad i tobago Napisano Kwiecień 17, 2007 to teraz ja: hm, to fajne jest.. wiec może... a) postaram sie nie marudzić przy wstawaniu, b) pojde zalatwić sprawe mojego telefonu u operatora bo odkładam to i odkładam. c) wypije w koncu koktajl bananowy na poprawe samopoczucia.. tylko banany musz e kupic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Igor z Powsina Napisano Kwiecień 17, 2007 Czy Was kobiety już pokręciło na maxa z tymi czerwonymi butami i torebkami ? Co druga już ma buty czerwone, czy nie znacie innych kolorów ? Jest kolor śliwka ale mnie się z owocem kojarzy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychopatolog 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 ok to teraz ja... 1) zerrznąć lusesite w kakao 2) zjeść jej szarlotke 3 wysłać do sklepu po piwo może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GGGabi 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 ja kupilam miesiac temu rozowe buciki.. :D tydzien temu nabylam czerwone.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mur i betonica 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 teraz ja a) bedę sie uczyc na wtorkowy egzamin b) będe sie uczyć na środowy egzamin c) bedę sie uczyc na czwartkowy sprawdzian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 17, 2007 :D i tylko tyle? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kig 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 1. wstane o 6 jak moj chlopak bedzie szedl do pracy i POPISZE ESEJ 2. pojde do pracy i postaram sie nie klocic z szefem 3. wroce do domu i skoncze esej :( i masz ci zycie studenckie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lulga Napisano Kwiecień 17, 2007 A ja 1. wstanę o 5.40 2. pójdę do szkoły 3. wrócę ze szkoły 4. zjem obiad 5. będę się uczyć 6. pożrę się z rodzicami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość evelha Napisano Kwiecień 17, 2007 1. Z uśmiechem wstanę o 6 rano... 2. Z uśmiechem pzywitam szefa!!! 3. I z jeszcze wiekszym jego żonę :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość evelha Napisano Kwiecień 17, 2007 przywitam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzis stracilam prace Napisano Kwiecień 17, 2007 1. Pojde szukac pracy. 2. Pojde zapytac o zasilek. 3. Bede uprawiac goracy seks :D (cos mi sie milego nalezy od zycia!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 17, 2007 :D zazdroszczę tego seksu :) muszę poczekać do soboty :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grzesznaXX Napisano Kwiecień 17, 2007 no dobra.. to ja tez napisze... zaczne od dzisiajszego wieczoru... jest 20,27 .. wiec jeszcze troszke czasu mam.. zaraz zaczynam pierwszy dzien z cwiczeniami.. "szostka wiedera" na 25 minut.. *wypelnie formularz na 15 stron.. lezy i czeka na mnie juz od miesiaca *poloze sie wczesniej spac *jutro wstane wczesniej niz zwykle (planuje o 6,45) , zjem sniadanie (z regoly jem banana i to dopiero w pracy ) *po pracy wroce pieszo do domu (ok 45min ) *cwiczenia oczywiscie na wieczor *wstawie pranie *odpisze na maile ( duuuuuze zaleglosci) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GGGGGabi Napisano Kwiecień 17, 2007 ja tez dzisiaj zaczynam szostke wiedera.. :D ide wlasnie sie powyginac... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GGGabi 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 zmodyfikowal mi sie nick troche.. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 17, 2007 skuteczna ta szóstka? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yym Napisano Kwiecień 17, 2007 z trudem wstane pojde do szkoly wroce ze szkoly jebne sie spac posiedze na necie zjem cos jebne sie spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lepiej nie podam nicka Napisano Kwiecień 17, 2007 to ja też: 1.postaram się nie wpaść na tego znajomego debila, któy ma prace a ja nie mam i sadystycznie mnie wyśmiewal jak się dowiedzial, ze mam kłopoty 2.nagrodzę się jak mi wyjdzie punkt 1 i 3 ;) 3.postaram się zrobić to wszystko co mam spisane na kartce na jutro, łącznie z wypisaniem 143 ofert pracy i odpowiedzeniem na nie oraz zapisaniem się do psychologa (albo psychiatry - mi tam nie zależy :o) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lepiej nie podam nicka Napisano Kwiecień 17, 2007 sory - modyfikacja punktu 3....albo do tego no...endokrynologa anajpier wpo skierowanie, bo jest nadzieja, ze nie glowa mi szwankuje, lecz tarczyca...;) (chociaz ze mną to nigdy nie wiadomo :o) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gniazdowid Napisano Kwiecień 17, 2007 o Boże, przypomnialas mi ze trzeba cos zrobic z tym gniazdem na glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fioletowo Liliowa 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 1) przestanę robić z siebie idiotkę 2) nie będę spoglądać na komórkę ciągle 3) nie napiszę do niego smsa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 17, 2007 ja jutro jadę po całości :D czyli na krótko, a mam do łopatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lepiej nie podam nicka Napisano Kwiecień 17, 2007 Lusi będzisz żałować...:o...ja to kiedyś zrobiłąm, pierwsze cięcie bylo jak by mi kto serce wyrywał.... potem juz tak nie bolało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 17, 2007 to może się jeszcze zastanowię... :) kilka lat zapuszczania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poganka 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 primo-zaloze czerwone gatki secundo-w koncu sie oddam mojemu chlopu tercio-nie wypije wina:) moze dam rade:) topik w c i p e czyli daje rade:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach