Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriowicz

Ile czasu poświęcacie swojej drugiej połówce a ile studiom, nauce?

Polecane posty

Gość kafeteriowicz

Ja nie mam drugiej połówki, często zamiast zajmować się nauką robię coś innego ale zawsze mam z tego powodu wyrzuty sumienia. Jak radzicie sobie z godzniem studiów i byciem z kimś? Ile czasu poświęcacie swojej drugiej połówce dziennie, tygodniowo?

Gość kafeteriowicz
hej

Gość kafeteriowicz
hej

Gość kafeteriowicz
hej

Gość ala222222222222222
Różnie. Ja sie przyznam że mało w sumie, bo studia są dla mnie bardzo ważne. Czasami było że tylko raz w tygodniu, a czasami co drugi dzien. Lubię w sumie swobode i takie ciągłwe spotykanie jest dla mnie męczace . Dużo czasu spedzam na nauce i w sumie zdażało się ze marnowałam czas np na oglądanie tv. Jak bedziesz miec ta drugą połowe to wtedy zobaczysz jak wam oboje się grafiki dopasują czasami mijalismy sie ja ze szkoly a on do pracy

Gość kafeteriowicz
a na początku znajomości? podobno na początku znajomości ludzie spędzają ze sobą więcej czasu?

Gość kafeteriowicz
hej

Gość kafeteriowicz
hej

Gość latka
a ja poświęcam duuuzo czasu. Tak było od początku ( czyli 4 klasa liceum ), na studiach nic się nie zmieniło, no może oprócz tego że teraz prawie z nim mieszkam :-) ( 4 rok studiów )

Gość szkole i nauce
minimalną ilość czasu, drugiej połówce - maxymalną.:) średnia na studiach - 4, mnie satysfakcjonuje. można wszystko poukładać tylko trzeba chcieć ;)

Gość esmeraldaa22
nauce- 2 tygonie 2 razy w roku- tzn przed sesja.srednia na uczelni 4,7 :) a z moim ukochanym widzimy sie bardzo czesto a jak nie to ciagle dzwonimy, niedlugo razem zamieszkamy:)

Gość wystarczająco mam dosc dobre
stopnie, nadązam z materialem a polowek nie skarzy sie ze malo mu uwagi czy czasu poswiecam wiec musi byc spoko

Gość co wy teologię studiujecie
a na ćwiczenia nie musicie nic przygotowac? nic nie czytacie? żadnych prac do napisania? Tylko sesja dwa razy w roku i koniec nauki? fajne studia.

18.04] 19:39 własnie:) jak sie kocha to sie spedza czas nauka syzbciej idzie, ma sie werwe, bo człowieka przepełnia szczescie z bycia razem:) nic tak nie daje kopa jak ukochana osoba ktora nam kibicuje:)

Różnie czasem raz w tygodniu, jak spokojniejszy tydzień to kilka razy, czasem uczymy się razem, ale nie polecam tego na początku znajomości bo nic z tego nie wyjdzie:)

Gość epsyllon
2 godziny 15 min i 20 sekund każdej z nich