Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nintendoo

Kto się zna na gg proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Nintendoo

Mam takie pytanie: mam dane osoby X na swoim profilu i wyświetla mi się zawsze jej status, opis itp, czyli wszystko ok, ale gdy wkleję te dane w profil innego użytkownika to zawsze osoba X jest niedostępna, dlaczego tak jest?

Gość to po co wklejasz
??

Gość Nintendoo
Natia, dziękuję bardzo,czy to jedyne wytłumaczenie? Mam jeszcze jedno pytanie: nie umiem korzystać z wtyczek, nigdy nie udało mi się poprawnie tego zainstalować, więc nie wiem jak działają. Jeśli osoba Y ma wtyczkę, to w jaki sposób może sprawdzić, czy mam ją na liście kontaktów? czy od razu jej się to pojawia, gdy tylko na chwilę ją wkleję, czy musi wybrać za każdym razem jakąś opcję, żeby to sprawdzić?

Gość Nintendoo
Ach, długa i nieprzyjemna historia... Chodzi o bardzo nieprzyjazną mi osobę, wolę kontrolować sytucję a jednocześnie nie chcę, żeby wiedziała, że ją mam w kontaktach i się przejmuję jej obraźliwymi opisami pod moim adresem;/

Gość napiszę Ci jak ja sprawdzam
uzywam wtyczek inwigilator i Activity Checker. Osoby które mają mnie na liście kontaków, a których ja nie mam - i tak widzę,bo wyśwtetlają mi sie ich numery. Jesli ja kogos mam, a ktoś mnie nie ma na liście - to mam komunikat"nie ma Cię w kontaktach"

jesli ten ktoś też używa wtyczek, a Ty tą osobą masz - to tez on Cię widzi, nawet jak wchodzisz z niewidocznego

to wysyłanie plików nie jest skutecznym sprawdzeniem - sama to kiedyś przetestowałam. Wpisałam kilka osób z Gg zupełnie obcych,które z pewnościa ni emogły miec mnie w kontaktach - i do jednych chciał iśc plik a do innych nie

Gość Nintendoo
Dziękuję bardzo za pomoc. A czy przy pomocy tych wtyczek ta osoba moze zlokalizować mój IP czy coś takiego? Jakoś mnie namierzyć? Tzn jeśli widzi mój nowy numer gg, który mam na swoim kompie, czy może jakoś się domyślić, że to ja? Sorry, że kręcę, ale nie umiem tego fachowo wytłumaczyć. To wszystko jest dziecinne, ale jest taką moją formą przygotowania się na atak tej osoby:( I dlaczego nie mogę uruchomić tych wtyczek? ściągam je z neta, zapisują się, ale nie działają.

nie widzę kto sie ukrywa jeśli ktoś już jest na Gg a ja wchodze, natomiast kiedy ja korzystam z Gg wówczas wyświetla mi sie osoba wchodząca z niewidocznego - pod warunkiem,że ma mnie na liście kontaktów. Sprawdzic możesz w taki sposób jak ja to robię;) załóż drugie konto GG i tam będziesz widziała opisy tej osoby, jesli oczywiście nie ustawi "pokazuj status tylko znajomym", a ze starego GG usuń:) uzyj wtyczek Strong GG

Gość Nintendoo
No właśnie o to chodzi że chyba ustawiła bo na drugim koncie nie wyswietlaj,a mi się jej statusy i opisy;/

na nowym numerze GG ABSOLUTNIE nie możesz sie ukatywnic, tzn. zawsze musisz wchodzi z niewidocznego, w przeciwnym wypadku jeśli wyświetla sie przy GG Twoje IP - ta osoba będzie wiedziała,że to jesteś TY

uaktywnic-mialo byc:) nie wiem dlaczego Ci nie działają:( moej z kolei sa ograniczone czasowo:( tzn. co jakis czas musze znowu program na nowo ściągac:(

najpierw zainstaluj Power Projeckt, nastepnie musisz wybrac opcje wtyczek

Gość Nintendoo
Oj....to źle;/ bo próbowałam z różnych numerów i teraz ja wyjdę na psychopatkę jakąś;/ chociaż i tak nie mam pewności, czy ona ma jakieś wtyczki. Jest szansa jakoś się tego dowiedzieć?

a tego to ja już nie wiem:( musiałabyś pewnie wejśc na jakieś forum hakerskie i tam dopytac specjalistów;)

Gość kto sie zna ten nie korzysta
cbdu

u mnie funkcja sprawdzania nie działa, nie wiem dlaczego:( mój ex mnie zablokował,więc nawet jak dla wszystkich innych jest niewidoczny , to ja i tak go widzę:)

Gość Nintendoo
zainstalowałam ten PProject:) tylko która opcja pozwala teraz sprawdzić, kto mnie ma w kontaktach??

Activity Checker i inwigilator

Gość Nintendoo
Nie wyswietlaja mi sie osoby, których nie mam a które mnie maja na liscie;/

Gość Nintendoo
A rzeczywiście działa:) tylko w instrukcji piszą, że osoba może się domyslić, że jest sprawdzana, niby jak? to prawda czy pic na wodę?

Gość kto się nie zna
temu kity wciskają ...

wyświetla Ci się dopiero jak zmienią swój status

no własnie moja wiedza aż tak daleko nie sięga:( nie wiem jak moga sprawdzic,ze sa inwigilowane:(

Gość Nintendoo
Nie szkodzi, i tak mi bardzo pomogłaś:)

:)

jeszcze na chwilkę:) chyba wiem co zrobic,żeby nie byc widocznym u innych w kontaktach:) należy w tym celu wyłączyc przesyłanie bezpośrednie p2p

Gość Nintendoo
Ojej, a co to takiego? I czy opcja pokazuj status tylko znajomym jest w gg lub tlenie czy jak ktos ma taką opcję to znaczy że ma wtyczkę?

Gość uupupppupup