Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nintendoo

Kto się zna na gg proszę o pomoc

Polecane posty

Gość napiszę Ci jak ja sprawdzam
jestem:) Zastrzegam,że nie jestem profesjonalistą w temacie,który tutaj podejmujemy. Sama byłam kiedyś chyba w identycznej sytuacji,jak Twoja stąd moje poszukiwania w necie i zdobywanie wiedzy. Przy wyłączonych połączeniach bezpośrednich p2p inne osoby mające Ciebie w kontakatch (także te korzystające z wtyczek power project) nie mają możliwości: wysyłania do Ciebie plików, nie widza Twojego IP, nie wiedzą też czy Ty masz ich w kontaktach (nawet gdy masz GG usatwione jako widoczne). Nie korzystam z komunikatora tlenu, natomiast w gg jest możliwośc ustawienia "pokazuj status tylko znajomym". Dodatkowo gdy masz power mozesz za pośrednictwem wtyczki "Ukrywacz" ukryc swój numer do wybranych osób,które masz na liście kontaktów. :)

nie wiem nadal jak sprawdzic czy ktoś też używa wtyczek, natomiast z tego co wiem:) przy wyłączonym połączeniu bezpośrednim p2p uniemożliwisz innym inwigilowanie Ciebie

Gość ja rowniez
ja tez nei kumam, skad sie bierze te wtyczki, jakis link moze dacie:-o bo tez mam podobny problem:-O

Gość ankaaa..
Mam pytanie. Czy mogę jakoś sprawdzić czy ktoś mam mnie zapisaną w kontaktach? Tzn. miał na pewno ale chce wiedzieć czy wykasował? Dzięki

Gość ja rowniez
dzieki:-o ale ja tam zadnych wtyczek nie widze:-o jak to za trudne to mow od razu ;)

Gość ja rowniez
momencik juz cos widze poczytam i dam ci znac czy rozumiem:-o

Gość ankaaa..
Proszę bardzo o odpowiedź. Jest to dla mnie wazne! Czy mogę jakoś sprawdzić czy ktoś ma mnie zapisaną w kontaktach?

Gość ja rowniez
ankaaaa przeczytaj sobie co tu inni napisali i nie krzycz

zainstaluj power project, ściągnij od razu wtyczki Activity Checker i Inwigilator. Inwigilator dostarcza informacji, które przekazuje serwer GG do klienta, ale które normalnie nie są wyświetlane.Można dowiedzieć się, czy ktoś ma włączone połączenia bezpośrednie albo jaki posiada adres IP.Jeśli ktoś nie ma Cię w kontaktach pojawi sie komunikat "nie ma Cię w kontaktach",moze nie miec Cię w kontaktach także wtedy , gdy ona ma wyłaczone połączenia bezpośrednie p2p.Jesli skorzystasz z wtyczki Activity Checker (usuniesz ta osobę z kontaktów wcześniej), to każde wejście na GG tej osoby wyświetli sie na Twoim GG poprzez poakaznie numeru tej osoby. Dosyc to skomplikowane,ale ja juz nieco to obcykałam:)

róbcie to dziewczyny po kolei i czytajcie uwaznie. Robiłam to dawno,więc nie pamiętam

Gość ja rowniez
wlasnie idzie do mnie projekt p, ale czy dalej dam rade to nie wiem:-o

no i pamiętajcie,że po zainstalowaniu nalezy uruchomic GG na nowo. Nastepnie odpalic GG z ikonki,która pojawi sie Wam na pulpicie komputera, wtyczki macie wtedy przy->strong GG

Gość ja rowniez
Power config, i jakies tam sa jeszcze inwi.. zaznaczylam, ale tego drugiego Activity Ch.. i co mam w ogole jeszcze tam zaznaczyc, te rzeczy ktore sa juz automatycznie zaznaczone, mam zostawic cy jak?

Gość ja rowniez
mialo byc tego drugiego nie ma, nie widze:(

Gość ja rowniez
Autostarter,Power confing,protokoly..co z tym zrobic ? ehh cos nie wychodzi mi to

z tym Activity też miałam na początku problem,ale jakoś do niego dotarłam,chyba zaznaczyłam w końcu wszystkie wtyczki. Przyznam,że na początku też miałam problem:( wymaga to niestety cierpliwości:)

Gość ja rowniez
no to zaznaczyc te inne tez, znaczy przy kazdej haczyk:-o ja sie zalame, a jak sobie jakies smieci sciagne:-o

Gość ja rowniez
czy to moze EM Checker???? to mam zaznaczyc?

Gość ja rowniez
mam go!!!!!!!!!!!!!!!!! znalazlam juz to cholerstwo instaluje;)

wszystko co ściągasz z netu jest ryzykowne. Przyznam j.w.że też nieco sie natrudziłam,zanim doszłam do tego jak działa. Ale cierpliwośc sie opłaciła;) widze teraz dużo-jak na dłoni:)

Gość ja rowniez
jestes jeszcze pomocna dlon:)??? pisze uruchom srrong przy starcie,albo w postaci zminimalizowanej i obok utworz skrot na pulpicieß co wybrac? prosze;) powiedz

musi byc aktywna wtyczka - Activity Checker!!! dzięki niej zobaczysz kto wchodzi na GG, kiedy, i osoby których Ty nie masz na liście a które Ciebie mają.

Gość ja rowniez
znaczy obsluga tej wtyczki tez jest skomplikowana:-o??

Gość ja rowniez
A Ch mam:) juz dalej jestem , odpowiedz mi co zaznaczyc z tych rzeczy ktore wyzej napisalam;)

o kurde:( mnie na pulpicie zainstalowała sie ikonka - strong Gg i przez nią wchodze na GG,aby miec dostep do wtyczek.

Gość ja rowniez
wiec jak ja mam zrobic bo jeszcze nie zakonczylam;) przy starcie uruchomic??

jak już wszystko zainstalowałas, to zamknij GG. Na pulpcie powinna byc ikonka strong Gg i przez nią wchodzisz na GG

to zaznacz -uruchom przy starcie, ja nie pamiętam jak to zrobiłam:(powaznie to było już kawałek czasu temu

Gość ja rowniez
ale nie uciekaj, oki? to zobacze ci mi sie uda:-o