Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna4322

Czy wasi faceci też nie chcą podać wam swoich haseł npdo poczty lub gg??

Polecane posty

Gość dziewczyna4322

Gość matko jedyna...........
skąd takie kretynki? :-0

Gość ja znam wszystkie

Gość dziewczyna4322
bo są dzę że coś ukrywa skoro nie chce podać, a jak poda to zaraz szybko zmienia

Gość no i co z tego że ukrywa
ma prawo do kawałka prywatności :-0

Gość dziewczyna4322
musi mieć coś do ukrycia

Gość Jak mozna byc
na tyle wscibskim, zeby zagladac do cudzej poczty?????

Gość dziewczyna4322
tak, zawsze mu dawałam, bo nie ma tam nic do ukrycia!!!!!!!!!!!!!!!a teraz on nie chce dać jakby zapomniał że jak mu swoje podawałam

a czy to takie dziwne??? Ja też bym nie podała.A jesli coś będzie chciał coś ukryć to i tak to zrobi, nawet jak poda Ci hasło do poczty,zawsze może zdążyć założyć inną:P:P:P

Gość Jak mozna byc
PRYWATNOSC KORESPONDENCJI....slyszalas o czyms takim?????

Jesli jesteś bardzo zainteresowana co ma na poczcie, to poproś go niech się zaloguje, pokażę, ze nic nie ukrywa i nie ściemnia i będziesz mieć spokojną glowe. Innego wyjścia nie widzę.

Gość autorko ttopiku
jesteś strasznym dzieckiem!! ile masz lat?? Widać ze ty jesteś taka ciotą ze zaden facet cie nawet na gg nie podrywa i twoje archiwum swieci pustkami, ale nie żadaj hasel od twojego faceta bo mimo ze jest twoim chlopakiem - to CO CIE KURWA OBCHODZI Z KIM PISZE I O CZYM !! ja k dorosniesz to moze zrozumiesz, narazie idz do ksiązek zazdrosne dziecko :classic_cool:

a my anwet niemamy pozakladanych haseł na gg a z poczty czasami korzystam z jedo on z mojej... nierozumim was ludzie. no chyba ze macie cos do ukrycia naprawde

Gość Kropla deszczu
hehehe.Ja znam i mój mąż zna hasła ale co z tego?Przecież może mieć lewą pocztę, co za problem ;)

Gość na_pewno
ja nie miałabym problemu z tym, żeby podać swoje ale wcale nie mam też takiej potrzeby. głównie chodzi o to, że utrzymuję kontakt mailowy z przyjaciółką, która jest za granicą. piszemy sobie o dość intymnych sprawach i o ile nie traktuje jako problem by mój chłopak wiedział o czym ja piszę to sądzę, że ona niekoniecznie chciałaby, żeby to co pisze w zaufaniu do mnie czytał on. w końcu nie jesteśmy jedną osobą

po jaką chol...e Ci jego hasła!!! Może nic nie ukrywać, ale taka odrobina prywatności się każdemu należy! Ja mojemu facetowi nie dałabym za żadne skarby świata haseł, bo choć tyle tajemnicy mi się należy, nie mówię tu by ukrywać zdrady czy coś podobnego. Są osoby z którymi mam pewne tajemnice, i nie chciałabym by kiedykolwiek mój facet się dowiedział, jeśli on ma podobnie niech trzyma to w tajemnicy, jak będzie chciał to mi powie. Jak już poznasz hasła to zaczniesz z igły robić widły!!! To chore co piszesz!!! Zmądrzej po prostu.

Gość jak by mi dziewczyna z
czymś takim wyjechała to był by to koniec związku. Jak nie ufa to 🖐️

wiem ze moj gdybym poprosila to by mi podal.jednak nie prosze go o to.nie che naruszac jego prywatnosci. tak samo on nie prosi o moje hasla.

nawet gdyby mi podal haslo w celu pilnego wejscia na jego poczte w zyciu nie odwazylabym sie czytac jego majli.to jego sprawy.nie moje.jesli z kims pisze to rowniez szanuje prywatnosc trezciej osoby.to ze jestem jego dziewczyna nie znaczy ze powinnam sprawdzac o czym pisze ze znajomymi.

nawet gdyby mi podal haslo w celu pilnego wejscia na jego poczte w zyciu nie odwazylabym sie czytac jego majli.to jego sprawy.nie moje.jesli z kims pisze to rowniez szanuje prywatnosc trezciej osoby.to ze jestem jego dziewczyna nie znaczy ze powinnam sprawdzac o czym pisze ze znajomymi.

Ja znam nawet jego PIN do bankomatu ;) On zna wszystkie moje hasła na pocztę, gg, pin do telefonu komórkowego, do bankomatu. Ufam mu, a On mnie... Jeśli ukrywa takie rzeczy po dość długim czasie bycia razem to trzeba się zastanowić co tak naprawdę ukrywa? Ale nie chce Ci podać, bo sama go o to prosiłaś czy po prostu zasłania klawiaturę jak pisze?

Luuuuuuuuuuuuudzie. Uważam, że to jest moja prywatnosć i tyle. To tak jak z cudzymi listami - nie czytamy i już. Faceci nie lubią, kiedy ogranicza się im prywatność. Zresztą chyba nikt nie lubi.