Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 18, 2007 sadzone i kasza gryczana? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mózina 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 że co? :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 18, 2007 no... do szparagowej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mózina 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 no ale co to jest jao? :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 18, 2007 :D:D jajo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
acidofilna 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 a ta kasza to tak na sucho? tzn bez zadnego sosu czy cus? smakowo pewnie pasuje, chociaz calosc mi sie wydaje dosyc ciezkostrawna (kasza i fasolka...hmm)... jak dla mnie to fasolka tylko z bulka tarta i cukrem...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mózina 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 jedna moja koleżanka mówiła że gdyby naszły ją takie smaki to zrobiłaby test ciążowy :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ozesz nożesz Napisano Kwiecień 18, 2007 Lusia a Ty nie możesz jeść normalnie ? ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 18, 2007 kasza na sucho, jajo na maśle plus fasolka z bułką tartą ;) jak to na słodko??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak smakuje Napisano Kwiecień 18, 2007 to wcinaj posiłek zbilansowany poprawnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 jak dla mnie to tu nic do niczego nie pasuje :D ale smaczego życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulotna chwila 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 Lusia jest prekursorem innowacji kulinarnych :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 18, 2007 dziękuję za uwagę :D no to lecę spożywać... p.s. ciąża wykluczona... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulotna chwila 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 niestandardowe to połączenie:D ale smacznego pożyczę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ożesz nożesz Napisano Kwiecień 18, 2007 Lusia, a nie zapomnij posypać cukrem, jak koleżanka radziła :D cukier krzepi ! :p Paskuda, narobiła mi smaku na kaszę gryczaną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 18, 2007 nie no! słuchajcie! kasza nie pasuje do jajka???? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ożesz nożesz Napisano Kwiecień 18, 2007 pasuje ! a możemy już o tym nie rozmawiać ? robię się coraz bardziej głodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 18, 2007 to ja idę... potem Wam napiszę czy było dobre :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
acidofilna 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 nie wiem czemu tu sie dziwic. ja zawsze dodaje do wody w ktorej gotuje sie fasolka odrobine cukru. podobnie robie ze szparagami i kalafiorem. oczywiscie cukier jest niewyczuwalny, ale warzywa sa smaczniejsze. a cukier w bulce tartej z maselkiem to u mnie standard, bulka jest dzieki temu chrupiaca, a nie taka rozmemlana i gumowata. polecam sprobowac ;) a jesli chodzi o ten zestaw, to chyba jednak bezpieczniej zamienic kasze gryczana na mlode ziemniaki...uhh rozkosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 18, 2007 zjadłam :D było pyszne do bułki tartej dodałam odrobinę cukru i się ładnie zrumieniło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ożesz nożesz Napisano Kwiecień 18, 2007 teraz pójdzie Ci w boczki :p no ciekawe, u mnie nie ma jeszcze nie ma fasolki szparowej, nie wiedziałam że sprzedają szklarniową ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 18, 2007 to była mrożonka :D pomacham nogą i mi z boczku wyskoczy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach