Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość al1234

bardzo prosze o pomoc

Polecane posty

Gość al1234

mialam cudownego faceta .... zdradzilam go po roku bycia razem : ..( zerwal ze mna ale ja tym zbytnio sie nie przyjmowalam za cel postawilam sobie poszukanie kogos innego aby zapomniec o krzysiu .... dzis wiem ze to byla moja zyciowa porazka....od naszego rozstania minely 2 miesiace :( bardzo za nim teskinie juz wiem ze to nie bylo zauroczenie ani przywiazanie :(on kochal mnie nad zycie a ja tego nie docenilam przejrzalam dopiero na oczy jak go stracilam :( krzys stracil 2 dni temu dwoch najlepszych kumpli a trzeci lezy w szpitalu z powaznymi obrazeniami kregoslupa..... mial szczescie bo wyszedl z samochodu 3 min przed wypadkiem :( nie wyobrazam sobie zycia gdyby jemu cos sie stalo : ..( przed pogrzebem zadzwonilam do niego aby zapytac jak sie czuje i wogle ... rozmawial ze mna tak jak kiedys byl taki mily duzo mowil chodz myslalam ze jak mnie uslyszy od razu sie rozlaczy ....dowiedzial sie ze bierze jakies leki uspokajajace wyczulam ze jest bardzo przybity zaoferowalam swoja pomoc i wsparcie gdyby czul sie samotny i chcial sie wyzalic a on podziekowal i powiedzial ze sie odezwie ...... dzis mija 2 dzien od pogrzebu......napisalam ze bardzo sie martwie i ze bardzo mi go brakuje a on na to ze narazie nie chce o tym rozmawiac ze sam musi przez to przejsc i ze dziekuje za wsparcie :( kocham go i teraz to wiem chce mu jakos ulzyc w cierpieniu :( nie ukrywaam ze nadal mam nadzieje ze wroci do mnie ale nie to jest najwazniejsze chce zeby wiedzial ze jestem przy nim :( pisze bo chce znac wasze opinie na ten temat... co mam robic jak go wesprzec ?????

Gość al1234
gdyby tak bylo nie staralabym sie tak ja to robie teraz ,,,, przykro mi ze tak myslisz ..... moglam miec kilku facetow na raz ale ich nie chce liczy sie tylko on :( nie moge patrezc jak cierpi chcialabym ten bol "zdjac z niego " moglabym za niego cierpiec ......

\"mialam cudownego faceta .... zdradzilam go po roku bycia razem : ..( zerwal ze mna ale ja tym zbytnio sie nie przyjmowalam..\" - dlatego tak myślę, może nie mam racji, nie wiem. Dziwi mnie po prostu, że spokojnie go zdradziłaś, pogodziłaś się z rozstaneim, a nagle - boom - wielka miłość. Tylko ten i żaden inny.

Gość jjjjjaa
al1234 kurcze nie potrafie pomoc, jednak chce powiedziec ze bardzo mi przykro. powiedzmy ze podobnie postapilam i doszlam do podobnych wnioskow. jestesmy razem,odbudowalismy wszystko. i rowniez nie wyobrazam sobie zycia bez niego... jedz do niego moze. trzymam kciuki.

Wiesz co, zrada niszczy wszystko, samam przez to przechodziłam, wybaczyłam i przegrałam, nastepnym razem juz nie popełnie tego błędu. z tego co piszesz widać, że masz wyrzuty sumienia za to co sie stało, ale wytłumacz mi jedno...czemu byłas z nim jesli nie wiedziałas czy go kochasz? Tego zrozumiec nie potrafię, jak mozna byc z kimś nie wiedząc do końca czy sie go kocha. Daj mu spokój, on ci nie zaufa i będzie cierpiał i Ty też bo będziesz wiedziała, że ciągle cie o cos podejrzewa. Juz nigdy nic nie będzie jak kiedys, a on z tego co czytam nie chce byc z Tobą. Przykre, ale masz nauczke na przyszłość

Gość al1234
do jjjj no wlasnie tak bywa ze ma sie kogos w d.... a potem okazuje sie ze to byl ten ktos z kim chce sie by do konca zycia :( jak chlopak wybaczyl ci zdrade?????????

Gość al1234
duzo sie klocilismy m.in przez zazdrosc .... nie poiwiedzialam ze go nie kochalam po rozstaniu bylo mi brak ale nie chcialam cierpiec i zapomniec o nim ale tak sie nie da :(

Gość jjjjjaa
no coz... sama nie wiem jakim cudem mi wybaczyl. troche to trwalo, dal mi jeszcze jedna szanse, ja w tym czasie przepraszalam, obiecywalam, i nie robilam nic co moglo by rzucic choc cien watpliwosci co do mojej szczerosci. powoli, bardzo powoli znowu mi zaufal, dzwignelismy sie z tego kryzysu. teraz jest juz "normalnie", sama nie wiem jak moglam kiedys byc taka glupia. tyle moglam stracic... walcz o niego. nie poddawaj sie.

Gość al1234
nie poddam sie ... to milosc moejego zycia :( nmie potrafie zyc bez niego to za silne uczucie zebym mogla sie go wyzbyc .niektorzy nie potrafia mnie zrozumiec i ciagle krytykuja jakby niogdy w zyciu nie popelnili bledow :( tylko moim przyjaciele wiedz jak bylo naprawde (szczerez nic nam nie brakowalo bylismy prawie ze idealni)

Gość Ziuto
Kurwa mówiłem ża ja mu napisze w pizde....... ale nikt mnie nie słucha.....wkurwie sie pojade do szwagra i huj pogadam, znim.........przynajmniej on mnei wysłucha..........dobrze bedzie siostra.........troszku cierpliwości i jeszcze bedziesz mi grzyby z nogów zdejmowac........ hiehie

Gość KOKS
ale ktoś w pizde dostanie za wyzklwiska na nmohja siostre przyjade i zajebie na miejscu....... kurwa

Gość al1234
nie sprecyzowalam pojecia zdrada ....... to byl zwykly pocalunek ...dluzsze busi w usta bez udziwnien i tym bardziej czulosci

Gość niewiadomka398
kochana jaka to zdrada, no niby mała,ale ja zrobiłąm coś gorszego i choć mai lam powód to mój facet jest ze mną ale pamięta oo tym, więc da się pokonać trudnośći jeśli jest mi lość

Gość al1234
sugerujesz zeby o niego walczyc?????????

Gość Przede wszystkim ...
kup sobie słownik ortograficzny i naucz się poprawnie pisać, a potem ........................... możesz pomysleć o chłopaku

Gość al1234
do przede wszytkim .... post zostal napisany do ludzi ktorych interesuje moja sprawa i problem a nie do malo inteligentych kretynek dla ktorych bledy wcale nie ortograficzne ,zwykle przy szybkim pisaniu sa wazniejsze niz senso stricto tej histrorii.... szczerze wspolczuje ...... twoja przypadlosc to przewrazliwienie leczona najczesciej u psychologow jest konsekwencja malo urozmaiconego zycia prywatnego i nie tylko ..... chcesz o tym porozmawiac????? :]

Gość al1234
jezeli juz cos to "...o poprawnej pisowni...."