Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no rewelacja po prostu

zajebiście wyglądam....

Polecane posty

własnie, kupiłam dzisiaj polecany tutaj żel brązujący l'oreala sublime. wydałam całe 40 zł, posmarowałam sobie maciupeńka wartswą twarz około 2 godziny temu i własnie przejrzałam się w lusterku - no zajebiście wyglądam!!!!! Kurwa jestem pomarańczowa!!Jak laska z bazaru! to nawet nie jest brąz to żywy pomarańcz!!!!! Chyba nie pójde jutro do pracy! Pal licho z pracą!! Jutro mam randkę z tym naj i chciałam wyglądac pieknie, no i wyglądam....

Gość uzyj peelingu
tak ze 100 razy:D

Gość zrob sobie
mixture, sok z cytryny i woda przegotowana i przemyj twarz pare razy

gratuluje cudownej karnacji :P sok z cytryny i woda! pozdrawiam i życze powodzenia! ps. tym samym sie kiedys załatwiłam!

no i teraz morda mnie szczypie i jest rozpalona, ze troche boję się korzystać z waszych rad babuni z tą cytryną bo na wieki zalegne w domu wieczorami przemykając pod murami. Jak dorwę tą co tu tak zachwalała ten pieprzony loreal to normanie zamorduję!!!!!!!

Gość niebieskooookaaa22
hm współczuję :( ja bym wolała peeling, np. enzymatyczny bo delikatniejszy a skoro ciebie pali buzia to... chociaż nie, to było wczoraj, a więc dziisaj spokojnie rób peeling

no jestem też dziś. straszyłam cały dzień pomarańczową buzią a za dwie godziny mam tą wymarzoną randkę :( Czuję się beznadziejnie ale pocieszam się, że może w pubie będzie ciemno i nie zauważy tego dziwnego odcienia mojej twarzy. Na prawdę nie polecam tego kremu brązującego, no chyba, że którejś zależy, żeby za 4 dychy wyglądać jak marchewka :p

Gość niebieskooookaaa22
udanej randki... usiądźcie gdzies w rogu :P :) zejdzie niedługo :)

niebieskooka dzięki, właśnie testuję najjasniejszy podkład który znalazłam w rossmanie,trochę wyglądam jak chora ale co tam raz się żyje!! Ale mówieWam wyglądam jak jakaś nienormalna:)

Gość takie rzeczy trzeba
najpierw testować na jakimś zasłoniętym kawałku bo jednemu pasuje a drugiemu nie. sporo ryzykowałaś nakładając to prosto na twarz - jakbyś miała na to uczulenie i pojawiła by ci się np wysypka czy opuchlizna to dopiero byś wyglądała:D

Gość alezzzmmmzzzmmm
dziewczyny ja kupilam balsam brazujacy z KOLASTYNY... jest za.......,posmarowalam nim sie cala w zeszlym tygodniu i pojechalam na caly dzien na rower... efekt...jestem opalona jak po wczasach w Grecji,balsam pachnie super i jest tani,ale wspanialy!!!!

Gość temat forum
ja mam Loreal w tubce troszeeeeeeeeczke nablyszczajacy i jest rewelacyjny..rozswietla cere i nadaje opalony ( nie pomaranczowy) wyglad..

ja też mam ten nabłyszczający w tubce, u mnie się nie sprawdził oj nie

Gość ja skorpionka
a ja sobie kupilam balsam brazujacy z sorayi z serii body shape raz sie posmarowalam- tylko nogi, na noc naturalnie jestem baardzo blada a rano moje nogi byly lekko zbrazowione- taki efekt mam po jakichs 2 tyg na plazy- bardzo ciezko sie opallam :/ zero zaciekow, schodzi rownomiernie - poki co zabiegu nie powtorzylam. ogolnie jestem zadowolona i polecam. no i nie kosztowal 40 zl!