Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

IDĘ STĄD...

Polecane posty

Jeeest!!! no i 600 wpis należy do mnie (500 należał do Hiltonki :) ) Ciekawe przeciętnababko, czy dzisiaj tutaj też zawitasz... Inne dziewzyny już sie w ogóle nie pojawiają... no i Juken tez o nas \"zapomniał\" :( Mój instynkt...hm... no musi jeszcze zdecydowanie poczekac, ale chyba powoli, troche zaczyna przechodzic, już poinformowałam mojego mezczyzne, ze za lata to bym chciała i nawet nie oponował, więc jest jakieś światełko w tunelu :) A póki co porzeemmpole i może jeszcze jakąś pracę znajdę po powrocie (a to juz za miesiąc!!!) Dzisiaj znowu mnie \"podrywał\" (bo to sie chyba tak nazywa, chociaz dla mnie to raczej zaproszenie wprost do łożka) jakiś obleśny młodzian włoski... On się, pyta czy się \"przejdziemy\", a ja na to, że nie... A on zamiast dać spokój to sie mnie zaczął wypytywać dlaczego... Dodam, iż wcale się o to nie prosiłam, bo to był sprzedawca warzyw, w sklepie w którym zakupów jużna pewno nie zrobię więcej... No nic, uciekam i pisz/piszcie co u Was! No i ściskam Negai, chociaz pewnie tu uż nie zagląda, ciao!!!

czesc :D 🖐️ ha ha dobre z tym Wlochem :D ale ze na wazywa nie polecialas? no wiesz? ;) tyyyyle pomidorkow bys miala :D oni wszyscy tak chyba maja :O szczegolnie jak jestes blond to masz podejrzewam przekichane :) a tak z ciekawosci, to chcialabys rzempolic tak zawodowo? prawie jak przepiekna wiolaczelistka ale ze skrzypkami :D a ja wczoraj zaspalam do pracy godzine!!!! obudzila mnie szefowa bo jej siostra (zreszta moja II szefowa) stala pod sklepem i myslaly ze cos mi sie stalo - bo wyjechalam i nie mialysmy kontaktu wiec dzwonily godzine a ja spalam smacznie :D wkoncu sie obudzilam, oddzwaniam i mowie Bozena sorry ja dopiero wstalam :O a ona mowi to co ja tez :D i otworzylam sklep o 12 :D ludzie myslalam ze sie rzuca na mnie i aorte mi przegryza ze tyle czasu pod sklepem stoja :O urzekajaca historia - wiem :) bo wlasnie w tym jest problem ze ostatnio zero wrazen.. tylko praca, szkola etc :O troche przygnebiajace :O aaa bylam w szkole wlasnie w weekend i 10 godz stalam w pociagu na jednej nodze i ktos mi na tej nodze siedzial :) tyle bylo ludzi ze nie wierzylam.. koniec dlugiego weekendu :) jak tak sobie stalam to myslalam ze jakbym tak podskoczyla to juz bym nie opadla bo by nie bylo gdzie :D ide, jeszcze pomarudze tu i tam :D pozdrawiam goraco dobrej nocy

grubalola -> ja zagladam :) czuje sie jak weteran :) chyba ze pytasz o wszystkich poza mna :O co u Ciebie? jak po majowym weekendzie? wypoczeta? Mam nadzieje ze z nas dwoch to chociaz Ty jestes w dobrym humorku :) pozdrawiam 🌻

Ha, to was zaskoczę, bo ja też zaglądam! Nie zawsze coś napiszę, bo z natury leniuszek ze mnie, ale strasznie się cieszę, że Wy piszecie :) No, Grubaola, nareszcie się zjawiłaś, a już z Przeciętnąbabką myślałyśmy żeśmy same zostały :( Czym spowodowana była tak długa Twoja nieobecność? Czyżby długi weekend aż tak się przeciągnął? :) U mnie hm.. zaczynam powoli budzić się z letargu w którym byłam od jakiegoś czasu i troszkę zaczynam ćwiczyć na skrzypcach no i plażę zaczęłam odwiedzać :) Co prawda wczoraj byłam pierwszy raz, ale tak mi się spodobało, że na pewno na tym jednym razie się nie skończy :) A woda.... cudowna!! Ciepła (chociaż dla nich chyba zimna, bo tylko ja się kąpałam, ale jeśli tak, to chyba czekają na 30 stopni... bo takiej temperatury w Bałtyku to ja jeszcze nie \"widziałam\" albo bardzo bardzo rzadko... no ale oni są generalnie dziwni i chyba mają jakąś inną termoregulację - przy 20 stopniach chodzili po dworzu w kurtkach zimowych i dziwnie się na mnie patrzyli jak ja w spodniach letnich, krotkim rękawku i japonkach pomykałam po ulicach :) ) No i kolor tego morza.... ach :) Lazur!! Tylko kamieni troche na dnie (jednak przyzwyczaiłam się do naszych piaszczystych plaż :) ) No, ale nie ma co narzekać, bo zaraz zbiorę baty :) Pozdrawiam Was baaardzo bardzo mocno i piszcie co u Was. Przeciętna------> A co z Twoim humorkiem? To chyba nie przez to otwarcie sklepu o 12? :)

No widzę, że jednak nikt tu nie zagląda.. Dziewcyny, co z Wami?

ja jestem 🖐️ ale tak jakby mnie wcale nie bylo - sprzatam :O masakra sie zrobila tak po calym tygodniu :O Ignacja -> o moj humor lepiej nie pytaj.. chyba zdechl... :O ale mam nadzieje ze bedzie niedlugo lepiej, musi byc, bo sie pograzam nie chce wywolywac wilka z lasu.. ale ciekawe co sie dzieje z Hiltonka? jakos juz nie psuje nerwow.. a co tam u Was? jakies plany na weekend? ja bede tu zagladac i pisac bo siedze w domciu i musze sie troche douczac... szkola mnie wykonczy.. szczegolnie ze to nie moj ulubiony kierunek.. jak sie okazalo po 3 latach :( ech... szkoda slow a Negai - ciekawe jak sie trzyma dziewczyna.. taki dramaty spadly na nia jak grom. moze niedlugo sie odezwie... pozdrawiam 🌻

czesc dziewczyny, jakoś nie możemy się zgrać w czasie :( żeby normalnie \"pogadac\" :( Przeciętna----------> Humorek na pewno sie poprawi, bo musi, przecież! Może ta wstrętna pogoda tak na Ciebie wpływa? (słyszałam, ze w Polsce teraz ziiiimno). Jak tylko wyjrzy słonko to na pewno będzie lepiej! Hiltonka już nie zagląda, a szkoda w sumie, bo było się z czego pośmiać momentami, no i jak widać potrafiła nas \"nakręcić\" :) Ja dzisiaj znowu na plazy bylam 2 godzinki (i to wszystko poza zmyciem naczyń co udało mi się w dniu dzisiejszym zrobić). Temperatura jest coraz wyższa i już sie martwię co będzie za miesiąc... a mi japonki sie rozwaliły i nie mam żadnych odkrytych butów :( I co ja biedna zrobię? A nie stać mnie na kupno butów w euro :( Uciekam i czekam na odpowiedzi, nalepiej lawinowo poprosze! :)

lawinowo :D to ja zaczene moze :) wlasnie wrocilam do domku - bylam na fajnej imprezce ze znajjomymi :) i tak weszlam i tu zaszlam :) Ignacja szkoda ze nie mieszkasz gdzies blizej podeslala bym Ci piekne klapki/japonki mam tego duuuuzo w sklepie :) ja sama juz na lato wybralam 4 pary a tu nara5zie zimno jak... zima ;) Fajnie masz ze mozesz juz na plaze chodzic. Morze cieplutkie, plaza ladniutka - czego wiecej chciec? ;) jak tam Twoj instynkt macierzynski? rozwija sie? czy moze przygasł? :) juz niedlugo wracasz to wszystko przed Toba :) uciekam spac... bo jak zwykle zaduzo wypilam 😭 i musze to przespac :) ale warto bylo9 bo impreza naprawde super :)) wiecej takich i czlowiek naprade odzyskuje humor :) nie to ze tak mam tylko przy alkoholu ... ale brakowalo mi chyba jakiegos oderwania sie od rzevzywistosci :) no nic to :) do usluszenia jutro :) 🌻

Gość gość
Bt9J2mXh0j34Eb03OyngAYkY