Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

IDĘ STĄD...

Polecane posty

nowomowa naszej eyternej yenteligetki ;):P jest napisane co to znaczy , spróbój przeczytac raz jeszcze :P

Hilton ---------. nie podszywaj się pode mnie... nie wiem jak to zrobiłaś, ale to jest nielegalne...

Gość hiltonkaa
pozwij z to najlepiej hhehe sama siebie!

już zgłosiłem do zablokowania :) zmianiła \"I\" z małym \"L\"

czytaj po literach ZGŁOSIŁEM DO ZABLOKOWANIA nie zablokuje :) jest róznica :) miłego dnia 🖐️ Negai 😘 jestem z Toba

Gość hiltonkaa
ignacja nadal masz zamiar rodzić w wodzie? jak wieloryb?? :-D

Gość hiltonkaa
żałosna to Ty jesteś. a poznać mojej wielkiej inteligencji nigdy nie będzie Ci dane, bo za głupia jesteś!

Gość hiltonkaa
zatem wieloryby łączcie sie! A wiesz, że wcześniej ktoś musiałby Cię zapłodnić...a chętnych pewnie ze świecą szukać :-P

Poziom wymiany zdań zrobił się aprwdę poniżej mojej godności, dlatego na tym zakończę... Idź się leczyć dziewczynko, tyle mi pozostaje napisać.

Gość hiltonkaa
:-D

no witam 🖐️ chyba sie spoznilam i poszliscie juz sobie :O szkoda... Ignacja >> to kiedy rzemmmmpolisz przed ta komisja? :D bo bede trzymac kciuki :) wpadlam tylko na chwilke i widze ze znow zamieszanie :O nie chce mi sie juz nic odpisywac tej dziewuszce, ktora z wrazenia zapomniala ile ma lat :D to chyba z podziwu nad swoja ynteligęęęęcja, jak Juken to dobrze ujął :) mamy piekna pogode wiec moze na moturek wyjde... sezon by trzeba rozpoczac :D pozdrawiam goraco :) 🖐️

Hej przecietnababko! Jestem tu jeszcze ale tylko przez 6 minut :) Jeszcze nie wiem, kiedy dokładnie będę \"rzemmmpolić\", bo termin ustalę po powrocie (czyli na początku czerwca), ale podejrzewam, że będzie to pod koniec czerwca (przynajmniej mam taką nadzieję). Ta dziewuszka to mnie z równowagi wyprowadziła, jak się pode mnie podszywać zaczęła... to już poniżej jakiejkolwiek krytyki, a tekstem z wielorybem przeszła samą siebie... :) No, ale nie ma co na nia tracić cennego czasu w necie :)

jestes jeszcze? :D no ja wlasnie nie wiem o co moglo chodzic... rodzic w wodzie to chyba \"wygodniej\" .. a brak konsekwencji jej wypowiedzi mnie poraza.. no zalosna dziewczynka wlasciwie to ona mnie smieszy :D a co zamierzacie z tak pieknym dniem zrobic? moze cos sciagne bo narazie bez-plan mam na wieczor :O

Ja jeszcze nie wstałam :( (o zgrozo..!!!)... ale zaraz będę musiała, bo muszę trochę \"porzemmmbolić\" :) No i w necie siedzę, a będę musiała ponieść tego konsekwencje... że niedługo netu nie będzie :( A z tym porodem w wodzie, to mi się taka opcja po prostu podoba... ale to już inny temat :)

moja znajoma rodzila w wodzie ... mowila potem ze bylo super, napewno latwiej niz normalnie... plum i po wszystkim :D musze uciekac.. ide jednak pojezdze sobie troche.. jest szansa ze nie sama :) do uslyszenia 🖐️

Gość hiltonkaa
teraz już wiesz, co to znaczy pokonać kogoś jego własną bronią? :-D

Gość hiltonkaa
ignacja rozumiem, że marzeniem Twojego życia jest rodzić w wodzie?

Gość eeeeeeeeeeeeee
............../´¯/)...........(\¯`\ ............/....//..............\\....\ .........../....//................\\....\ ...../´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\ .././.../..../..../.|_......_|.\....\....\...\.\.. (.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).) .\................\/.../....\...\/................/ ..\................. /........\................../ ....\..............(............)............../ ......\.............\.........../............./

Gość hiltonkaa
Igncjo to było chyba do Ciebie :-P

Ciekawe jak nasza Negai się miewa... a grubaola to już tu w ogóle nie zagląda... pewnie zniechęciły ją głupie kłótnie z głupimi osobami... ech :( A jak tam Twoja przejażdżka Przeciętnababko? :)

Gość hiltonkaa
no widzisz, jak odstraszasz??

Gość przecietnababka85
mi się już tu zaglądać nie chce, te rozmowy są idiotyczne! hilton pisze jakieś bzdury a ty Ignacja i juken jej wtórujecie. jesteście tak samo popieprzeni, jak ona!!!

Gość hiltonkaa
O kurde.. jestem taka głupia, że aż sama siebie zaskoczyłam... Wiecie co, a z tym kolorem włosów, to ja dalej nie wiem... farbować, czy nie farbować?... O Boszzzz... Hyba się nie podejme wogule żadnej decyzji i zostane przy tym kolorze....