Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

IDĘ STĄD...

Polecane posty

Gość hiltonkaa
O brawo! Widzę, że robisz postępy zarówno w kwestii ortografii jak i treści zawartych w wypowedzi! :D Babka, nie przejmuj się, bo i tak wiadomo kto jest kim... :D

Ależ nam się tych Hiltonek narobiło.... rozmnażają się jak króliki normalnie... :)

Jestem, jestem.. :) Czytam sobie o tych porodach jak u wielorybów :) jakoś ostatnio mam strasznie rozwinięty instynkt macierzyński... :)

myślę że jak ze wszystkim sie upora , to przeczyta to co tu natworzyliśmy miłego wieczoru🖐️

nie wiem co mam napisac.. tak bardzo mi sie smutno zrobilo... znalazlam taki wiersz.. Jeśli mnie przyjdzie odejść pierwszemu, Nie daj zachmurzyć się swemu niebu. I myśl uparcie bez chwili wątpienia: To tylko zmiana nie rozstanie.(....) Kiedy wiec idziesz lasem, po którym kroczyliśmy, Lub próżno szukasz nad rzeka mego cienia, Albo zatrzymujesz się na szczycie w miejscu, Skąd zwykliśmy rozglądać się po lakach, Czy tez na widok czegoś bezwiednie szukasz mojej ręki, A gdy jej nie ma, czujesz jak rośnie w tobie smutek- Poczekaj. Przymknij oczy. Odetchnij. Wsłuchaj się w moje kroki w Twoim sercu. Wcale nie odszedłem... ja dalej idę z Tobą. Negai trzymaj sie

O Boże!!! Tak bardzo bardzo mi przykro!!! Jestem z Tobą Negai całym sercem! Nie potrafię wyrazić tego słowami, tym bardziej, że niezbyt dobrze się znamy, ale... ale... naprawdę przeżywam to w jakiś spośob razem z Tobą nasza droga Negai!!! Trzymaj się cieplutko, baaardzo bardzo i... i nie wiem co jeszcze mogłabym napisać.

Ludzie!!! Poczytajcie najpierw o czym jest dany temat i zastanówcie się, czy można w danej chwili pytać o kolor włosów, bądź o ocenę własnej buzi!!! Negai--------> jeszcze raz mocno Cie przytulam!

Cześć Dziewczyny (te prawdziwe, a nie podłe oszustki). Jak czytam takie wypowiedzi, to już naprawdę brak mi słów..no bo co tu więcej dodać? Jest godzina 7:57 i dzisiaj pobiłam swój \"rekord\" - nie zmrużyłam oka nawet na minutkę... Ta bezenność powoli mnie zaczyna męczyć (ok, mam już dosyć...). W dodatku wiem, iż mimo zmęczenia, nie mogę teraz iść spać, bo już zupełnie wszystko mi się poprzestawia... Noc z dniem... Głowa mi pęka i nie wiem, jak będę dzisiaj funkcjonować, ale trudno, jakoś trzeba dać radę... Pozdrawiam Was kobietki i nie zwracajmy uwagi na głupie teksty osób, które nawet nie mają na tyle odwagi aby podpisać się swoim własnym nickiem (nie mówię już nawet o nazwisku).

Witam Cię ciepłe mleko! Mam nadzieję, że do nas dołączysz... :) Ja co prawda teraz uciekam, ale będę pewnie wieczorem. papa!

witam wszystkich :) wlasnie wstalam... dlugo nie moglam usnac wiec i ze wstaniem jest problem :( Ignacja moze wez do lekarza idz po jakies tabletki na sen? bo sie wykonczysz.. wiem bo kiedys tez miewalam takie bezsennosci.. ale minelo :) bardzo fajne podszywy - takie widac odrazu realistyczne wypowiedzi :) gratuluje :) juken gdzie jestes ? jak to zglosic do zablokowania? do uslyszenia 🖐️

Cześć wszystkim. Długo mnie nie było, musiałam wyjechać a potem miałam awarię netu. Poczytałam co tu sie działo i uwierzyć nie mogę. Negai >> współczuję z całego serca. Życzę ci wielkiej siły na ten trudny czas. Z tą hiltonką to ja nic nie rozumiem, ich jest chyba więcej. Bo jak bywałam tutaj to przekonywała nas, że w tym roku skończy 19 lat i jest na pierwszym roku studiów (prawa), a tu pisze, że nie załapała się na reformę oświaty. Rażąca niekonsekwencja. Jeżeli ktoś chce się podszywać to niech dokładnie przeczyta wszystkie wypowiedzi, bo potem wychodzą takie rzeczy:-) Ignacja >> miłego rzemmmmpolenia:-))) A wieloryby to cudowne stworzenia. Pozdrawiam wszystkich. (nowa stopka)

Czesc Grubaola, Negai, Juken, Przeciętnababko! Fajnie, że topic do końca nie upadai za każdym razem ktoś coś dopisuje... Ja mam lenia strasznego i \"rzemmmpolić\" mi się nie chce wcaaale ale to wcale, w dodatku pisać pracy też mi się nie chce... Zmuszam się normalnie resztkami sił. W ogóle jakaś taka przygnębiona jestem, to chyba znowu ta okrona tęsknota :( Ale pocieszam się, że za 3 tygodnie przyjedzie (a raczej przyleci) do mnie moja kolezanka, wypozyczymy samochodzik i będziemy zwiedzać Sicily!!! :) Już się nie mogę doczekać... No, ale do tego czasu chcę już mieć pracę napisaną i wyrzempolone mniej wiecęj wszystko... żeby się jakoś specjalnie nie stresować, że zamiast przygotowywać się do dyplomu, to ja sobie jeżdżę :) Najbardziej przeraża mnie wizja pisania drugiej pracy mgr... ja już teraz mam naprawdę dosyć, a tu ledwo skończe i następną trzeba będzie zaczynać :( A ja taaak nie lubię tego robić. Też tak miałyście dziewczynki z pracami? Piszcie piszce :) Może mnie trochę pocieszycie :) papa!

Gość blumblum
Cześć dziewczyny! Zaglądam tu codziennie, ale... topik chyba umarł, bo żadna z Was już się tutaj nie pojawia... a szkoda :( Będę ryczeć normalnie!!! Bo już myślała, że tak fajnie faknie będzie :) No trudno, idę trochę porzeemmpolić, papa!

Ups.... ten blublum to ja, Ignacja of course (potrzebny mi był jakiś zamaskowany nick o innego tematu :), gdzie chciałam pozostać anonimowa :) papa

----------> Grubaola, niestety mam limity internetowe (jak juz wiecie :) ) i azwyczaj wchodze tylko na 15 minut, coś odpiszę, sprawdzę , pościągam i juz znikam... Ale od czerwca obiecuję zdecydowaną poprawę :) Netu bez ograniczeń i dłuuugich rozmów na kafeee :)

czesc Dziewczyny :) nie bylo mnie kilka dni.. i widze ze strasznie sie tu pozmienialo, tnz nic sie nie zmienilo od ostatnich moich odwiedzin... niestety 😭 typic chyba umarl :( nie wiem wlasciwie czy sie zegnam.. czy witam ? moze jeszcze kiedys \"spotkamy\" w kazdym razie trzymajcie sie cieplo :) pozdrawiam 🌻

Witam dziewczęta! (ach, jak to pięknie brzmi!!). Nie było mnie również kilka dni i jak widzę \"topik jednak umiera\"... ale... NIE POZWOLMY NA TO!!! Ja będę w necie przez ok 2 godzinki jeszcze :) Więc piszcie co u Was \"baby\" :) U mnie.. hm... mam tzw. wśieklizne macicy, czyli strasznie \"wzięło\" mnie na dziecko... a to nie czas, nie pora, no i chęci drugiej strony narazie brak... ech :(

no witam :) Ignacja >> fajnie, ze jeszcze Ty tu zagladasz :) ja ze swojej strony obiecuje dopisuwac co nieco za kazdym razem jak jestem na kafe :) co prawda nie mam na to zbyt duzo czasu.. ale dla chcacego nic trudnego :) Ignacja czyli mowisz ze marzy Ci sie dzidzia? Fajnie :) nie wiem czy mieszkasz z chlopakiem czy on jest \"tu\" a Ty \"tam\" ale mysle ze sie dogadacie w tej kwestii :) co prawda dla mnie to sprawa bardzo abstrakcyjna.. ja wogole nie mysle jeszcze o dzieciach... gowniara jestem :O poza tym nawet potencjalnego tatusia jakby nie ma :( ale kiedys, jak bylam bardzo zakochana i to zdazylo sie nawet ze wzalemnoscia :) to chcialam.. pozniej znow chcialam jak juz tylko jedna strona byla zakochana (ja) :O a teraz.. raczej nie mysle o takich sprawach.. nie wazne z reszta, nie potrzebnie sie \"wynuzam\" (jakie \"rz\" :D) a Ty dlugo juz masz ta \"wscieklizne macicy\" :D czy jakos teraz Cie natchneło? bo moze musisz swojego lubego oswoic ze stanem ojcostwa? mysle ze, zakladajac ze on jest \"tu\" - uda Wam sie wyrobic jakis kompromis..jak sie w koncu spotkacie :D ale chyba nie ma sensu na sile.. :O nie wiem jak juz zaznaczylam nie raz - jestem baaardzo niedoswiadczona w tych tematach :( w kazdym razie powodzenia :) i do uslyszenia :D bede jutro ale pewnie tez kolo tej godziny bo wczesniej nie wyrabiam :( pozdrawiam Was wszystkie 👄