Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

IDĘ STĄD...

Polecane posty

widzisz kobiety bym nie obraził :) ale ty jesteś jedynie ścierwem:-O żywym gównem nie znającym granicy dobrego smaku, i co tu analizować, jakiś byt co je i pochłania bezcenny tlen, taka ameba :-O

Gość hiltonkaa
śmieszne, jak na innym topicku włazisz mi w d... daj sobie spokój, żadnej treści w Twoich wypowiedziach. irytujące...

O Juken, wiedzę, że poznałeś naszą \"miłą\" koleżnkę... nie denerwuj się nią, bo szkoda szarych komórek.. Odwiedź nasze forum jak będą inny dziewczyny , jest naprawde wesoło :) Negai, jak sie trzymasz? odezwij sie jak bedziesz mogła...

majczysz wypierdku :-O nikomu na kaffe nie włażę do dupy , a już na pewno nie takiemu worowi na spermę którego nikt nie chce używać :)

nie poznałem jej, czytam ten topik od początku tyle że sie nie udzielam :-O ale te gówno przeczkroczyło pewną granice:-O i musi zostać lekko przytemperowane:)

Gość hiltonkaa
przekroczyłam granicę?? hehehe a to dobre... po Twoich tekstach wnioskuję, że z innymi tutejszymi forumowiczkami znasz się z gimnazjum? uroczo! :-D

taka mała nieścisłość, niestety ominęła mnie wątpliwa przyjemność chodzenia do gimnazjum , ale skoro tak miło wspominasz czasy tam spędzone to zalecam powrót na stopień edukacji w pełni oddający twój poziom intelektualny :) Może w końcu znajdziesz kogoś kto cie zrozumie :-O

Gość hiltonkaa
no patrz - mi niestety też nie było dane! jaka szkoda, może przynajmniej lepiej bym Cię rozumiała??? nie musiałeś do gimnazjum chodzić - wystarczy, że przesiadujesz wciąż na erotycznym, gdzie od gimnazjalnych podlotków czerpiesz z wypiekami na twarzy niejasnego pochodzenia wiedzę teoretyczną, nie mającą powiązania z praktyką... ale skąd to możesz wiedzieć??? przesiąkłeś ich słownictwem, "błyskotliwością" i poziomem... Co Was charakteryzuje?? - zero argumentacji! tylko oklepane teksty o workach na nasienie... nudne i żałosne.. lepiej byś sie nie przyznawał, że powinieneś już z tego wyrosnąć, bo to w jeszcze gorszym świetle stawia Twoją marną osóbkę....

och czuje sie taki poruszony , dotknięty i odmieniony:-O twoje słowa zmieniły moje życie to cud!!!!! 😭 Widzę że jesteś po gimnazjum bo ciągle o nim piszesz, czyli masz jakieś kompleksiki na tym punkcie, co koleżanki ci dokuczyły??? koledzy molestowali?? to siedząc na ogólnym wygrywa sie życie???? nie wiedzialem!!! następny szok!!!!:-O Tylko na erotycznym sie przegrywa:-O buahahahhahahah przestań już pierdolić te pseudointelektualne pożałowania godne wynurzenia niespełnianej sexualnie 17-latki i sie ogarnij co do tekstów to w większości są dużo inteligentniejsze i zabawniejsze niż twoja żałosna osoba :)

Witajcie. Na początek prośba - zignorujcie hiltonkę, to nie będzie miała powodu, źeby się wypowiadać w tym topiku. Szkoda, źe rozprasza nas szczególnie w takiej chwili, gdy Negail jest w nieszczęściu. Nie wiem, co się dzieje - u nas w pracy dwa dni temu kolega w wieku 48 lat miał udar, niestety - dzisiaj dotarły do nas bardziej przykre wieści - odszedł od nas... Moźe trzeba się zastanowić za czym tak gonimy i czy warto... trzeba zwolnić, spojrzeć na świat dookoła i cieszyć się kaźdym jego oddechem, szczególnie teraz, gdy wiosna ruszyła zielenią i kwieciem. Negail - wspieram Cię mySlami i promykiem słońca posyłam ciepłe uściski....

Gość hiltonkaa
jedyny kompleks, jaki mam na tym punkcie, to chyba taki, że nie było mi dane na własnej skórze doświadczyć reformy szkolnictwa - tak tak! do dziś nad tym ubolewam... widzę, że kojejny oklepany, ale Twoim zdaniem "inteligentny i zabawny" tekst tu przywlokłeś rodem z piaskownicy - o przegranym życiu... :-( współczuć??śmiać się?? płakać??? Przerażający jest fakt, że godna pożałowania gimnazjalna mentalność zbiera żniwa nie tylko w grupie wiekowej 13-16 ale i wśród osób urodzonych przed 1886 :-( tragedia... z czego to moze wynikać?? odrzucenie przez grupę rówieśniczą?? możliwe... tłumaczyłoby to również fakt "pomieszkiwania" na kafe. niestety nie mam już 17 lat.. niespełniona seksualnie?? na prawdę za dużo na erotycznym przesiadujesz.. :-P pseudoINTELEKTUALNE wynurzenia?? wiesz, dla niektórych to mowa potoczna, nie będę się wiec z niej tłumaczyć.Niski poziom prezentujesz, skoro wiążesz moje wypowiedzi ze stylizowanymi na"intelektualne wynurzenia". zbyt ubogi widocznie masz słownik...

Gość hiltonkaa
1986 :-P

wiec widzę ze mam do czynienia jedyną słuszną osobą :-O wszytko co powiesz jest najmądrzejsze, najlepsze i najciekawsze, tylko to co ty uważasz ze słuszne może zaistnieć, w Polsce jest kilka takich osób jak ty min ojciec Borowik z Radia Różnicowego i premier Kaczka:-O wiec obracasz sie w \"elicie\", na żenuła :-O a tu widzę dokonujesz analizy swojego życia: \"Przerażający jest fakt, że godna pożałowania gimnazjalna mentalność zbiera żniwa nie tylko w grupie wiekowej 13-16 ale i wśród osób urodzonych przed 1886 tragedia... z czego to moze wynikać?? odrzucenie przez grupę rówieśniczą?? możliwe... \" ale nie bój sie, podobno intensywna terapia i dużo leków ci pomagają :-P Skoro ciągle nawiązujesz do czyjeś inteligencji to chyba stylizujesz swoje wypociny na \"intelektualne\" czy może nie masz pojęcia o czym piszesz??? co jest bardzo prawdopodobne jak sądze

Gość hiltonkaa
juken wszytko co powiesz jest najmądrzejsze, najlepsze i najciekawsze, tylko to co ty uważasz ze słuszne może zaistnieć nie wiem, na jakiej podstawie tak twierdzisz, ale przez grzeczność nie zaprzeczę :-P Skoro ciągle nawiązujesz do czyjeś inteligencji to chyba stylizujesz swoje wypociny na "intelektualne" czy może nie masz pojęcia o czym piszesz??? co jest bardzo prawdopodobne jak sądze rozumiem, dla ciebie intelektualne "wynurzenia" to takie, które traktują o czyjejś inteligencji?? :D bardzo ciekawa definicja heheheheh :-) :-) :-) taaak! z pewnością ktoś tu nie ma pojęcia, o czym pisze... :-P

\"ja mam w jednym palcu wszystkie powiedzonka naszej polskiej złotej młodzieży ... \" a to niby co jest??? uważasz sie za alfe i omegę , superinteligencja i obeznianie skoro znasz wszystkie powiedzenia i całej młodzieży, i to niby nie jest stylizacja??? nie rozśmieszaj mnie, probujesz każdemu wmówić jego baraki a sama jako jedyna na tym topiku robisz za dno albo i lepiej metr pod mułem :)

Gość hiltonkaa
juken "ja mam w jednym palcu wszystkie powiedzonka naszej polskiej złotej młodzieży ... " a to niby co jest??? hmmm...zastanówmy sie, co to właśnie niby jest?? ooo! już wiem - dowód Twojego kretynizmu? problemów z poprawną interpretacją tekstu ? nieznajomośc pojęcia ironii? tak! chyba to TO! :-D Wyjąśnię Ci wiec - oto definicja wspomnianego pojęcia Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów.(Wikipedia) pisząc ironicznie o mojej znajomości powiedzonek miałam na celu podkreślenie, że w istocie to nie ja rzucam nimi na prawo i lewo, obnażając przez to swój jakże niski poziom. "uważasz sie za alfe i omegę , superinteligencja i obeznianie skoro znasz wszystkie powiedzenia i całej młodzieży" :-D wyznacznikiem "superinteligencji" nie jest dla mnie obeznanie z płytkimi tekścikami współczesnej młodzieży, wręcz przeciwnie.. Ty na prawdę nie wiesz, o czym piszesz... heheh jaka stylizacja?? na gimnazjalistę?? dobre... :-P

weź kobieto przeczytaj z 2 razy co do ciebie pisze bo zaczynam wątpić nawet w Twoje elementarne wykształcenie:-O 🖐️

Gość hiltonkaa
raz przeczytałam i tylko żałuję straconego czasu heh poprawiłeś mi Juken humor tym postem, gdzie próbując mi coś zarzucić udowodniłeś tylko nadzwyczajny poziom Twojej głupoty, o który nawet Ciebie nie podejrzewałam :-D Chciałeś wykazać rycerską postawę i dopomóc koleżankom w krytykowaniu mojej osoby, a tylko umocniłeś mnie w przekonaniu, że stoję naprzeciw grupy baardzo ograniczonych osób :-) Zaniżasz wręcz ich poziom :-) I wyjaśnię Ci coś - nie uważam się za alfę i omegę, po prostu na tle Was tu zebranych nietrudno błyszczeć :-P powtórzę raz jeszcze - tamten post był fenomenalny! normalnie nie można się gorzej samookaleczyć :-D przyznaj się - specjalnie zrobileś z siebie kretyna?? bo trudno uwierzyć, że to nie było zamierzone... :-D :-D :-D :-D :-D

oświecę cie, każdy na tym topiku uważa ciebie za ćwierćmózga 1 klasy, tylko i włącznie ty sama widzisz swoją \"mądrość\" i \"ironie\" :-O a wiesz o czym to świadczy ??? o tym że jesteś przygłupem dużego kalibru :) twój malutki rozumek nie dopuszcza myśli ze możesz sie mylić, dlatego siedzisz we własnym szambie uważając ze smród pochodzi od innych:-P łapiesz?? czy prościej opisać ??

Hiltonkaa: jestem po kilku malych drinkach wiec wkoncu nie wytrzymalam i moge Ci napiasac co tak naprawde mysle o Twoich wypowiedziach.. otoz wydaje mi sie ze pomylilas topici to tak od poczatku - wpiepszylas sie tu z z pytaniem czy ufarbowac sobie wosy jak Paris Hilton.. akurat rozmawialyśmy o dosc aprobujacym temacie Domow Opieki.. dobrze wiesz.. wiec odrazu uznalam Cie za jakas idiotke, bo najpierw sie czyta potem pisze.. potem przez jakis czas utrzymywalas mnie w przeswiadczeniu ze jestes glupia, wpychasz sie z butami troche za daleko i na dodatek nie piszesz co myslisz tylko odrazu obrazasz myslac ze jest to jak najbardziej trafne.. gdy juz problem Domow Opieki doszedl konca bo okazalo sie ze bardziej w swoim mniemaniu Ignacji obrazic nie mozesz.. piszez bez sensu w kazdym poscie o gimnazjum i tekstach w nim funkcjonujacych do ktorego musialas chodzic nawet z o rok starsza siostra jak nam to ladnie wylozylas kilka stron wczesniej - a teraz wypierasz sie ze nie chodzilas - Twoja rozmowa i JUkena.. piszesz slwnictwem czysto \"wyjetym z Wikipedi\" tyle tylko ze bez sensu.. a w swoim mniemaniu mylsisz ze bardzo madrze - ponad nas.. bo ponad wszelka watpiliwosc probujesz udowodnic ze jestes bardziej elokwentna w swoich wypowiedziach, tyle tylko ze one sa tak na nie patrzac pozbawione jakiej kolwiek tresci w sensie \"stricte\"... nie wnasza nic nowego do dyskusji i sa w kolko o tym samym.. nudne.. bardzo sie zdenerwolalam jak przeczytalam co napisalas do Negai - ze powinna tate do Domu Opiki oddac.. - tu przegielas maksymalnie bo mimo ze to prowokacja etc to jakies granice powinnas zachowac nawet zwazywszy na Twoje inne wypowiedzi w ktorych probujesz udowodnic jaka to Ty madra nie jestes i ile wiesz... tu udowadniasz ze po prostu gowniara jestes jakas na dodatek zbuntowana przeciw calemu swiatu.. poprostu nie doroslas jeszcze na tyle aby moc brac udzial w dyskusjach mimo wielkich staran... wiec moze daj sobie spokoj i wiecej tu sie nioe udzielaj bo rozmowy bez sensu z Toba moga trwac bez konca a uwierz nie jest to ani mile ani tym bardziej ciekawe.. nic nie usprawiedliwia Twojego piepszenia o niczym w kolko wiec zabisz dupe i spadaj. Dzieki za to ze moglam sie upewnic w mniemaniu na Twoj temat w zdaniu ktrore wyrobilam sobiee na poczatku - a Ty z powodzeniem wielkim mnie w tym utwierdzasz... pozdrawiam inne dziewczyny/chlopakow i zycze spokojnej a nawet stosunkowo dobej nocy ;) ja ide spac bo rano do pracy a zgrzana jestem jak bombowiec ... ah te urodziny ;) do milego uslyszenia mam nadzieje niebawem sorry za literowki i bledy ale to ostatnia rzecz o ktorej w tej chwili mysle.. pozdrawiam goraco ... szczegolnie Negai :) dziewczynki piszcie - ja bede jutro kolo 20 :) pa pa

Witam dziewczyny i chlopaka tez Przecietnababka >> wszystkiego naj z okazji urodzin, oby Ci sie widlo weszlam tu bo w zasadzie to nie wiem co ze soba zrobic. jest zle, a nawet bardzo zle nie moge o tym narazie rozmawiac wiec latwiej mi napisac co czuje zmeczenie po nie przespanej nocy otepia mnie troche, co daje cien ukojenia :o cala sie trzese i w glowie mam wielka dziure, bo mysle o tym co bedzie.... dzis lekarz kazal pozegnac sie nam z tata :o cholera jakie to trudne, co innego moglam mu powiedziec ponad to ze go kocham, ze go przepraszam, zeby mnie nie zostawial bo on jeden wie jakim slabym jestem czlowiekiem, ze potrzebuje go bardzo bo jeszcze nie osiagnelam w swoim zyciu tego o czym marzylam i o czym o tez marzyl........ najgorsze sa chwile gdy okazuje sie ze te wszystkie slowa powinno powiedziec sie wczesniej, jak wychodzil do pracy, jak skladalam mu zyczenia urozinowe itd. dzis zrozumialam sens hasla...spieszcie sie kochac ludzi bo tak szybko odchodza. negai....znaczy nadzieja, jeszcze ja w sobie mam...dzis tak powiedzialam komus (ten ktos bedzie wiedzial jak tu zagladnie) - dziekuje Ci za telefon P., bardzo mi pomogl pozdrawiam Was dziekuje za otuche i nie kloccie sie juz papa 🖐️

Gość do NEGAI
Pomodlę się dziś za Twojego Tatę. Pozdrawiam🌻

🖐️ przytulam 🖐️ Tylko tyle mogę zrobić w tej chwili dla Ciebie:( jeżeli masz jeszcze ochotę porozmawiać to daj znać, zdzwonię pownowie Trzymaj sie Słoneczko, jestem z Tobą !

Przeciętnababka-------------> Sto LATTT!!! :) Negai--------------> Cały czas jestem z Tobą myślami. Ja nie wyobrażam sobie tego, co musisz przeżywac, tym bardziej, że dla mnie mój tata jest jedyną osobą jaka mi została... Jesteś bardzo dzielna i mądra dziewczyną, więc trzymaj się cieplutko. Tak bardzo chciałabym Ci pomóc, ale jedyne co mogę zrobić, to przesłać Ci baaaardzo dużo ciepła i to w dodatku drogą elektroniczną. ... A Twój tata na pewno wie ile dla Was i przede wszystkim dla Ciebie znaczy... to że nie mówimy sobie takich rzeczy \"na codzień\" nie oznacza, że druga strona o tym nie wie, gdyz nasze uczucia wyrazane są również w czynach, gestach, a nie tylko słowach... DLatego nie martw się, że czegoś \"zdązyłas zrobić\", bo na pewno zdążyłs... a poza tym trzeba miec nadzieje i ja ją mam! Pozdrawiam baaaardzo mocno Ciebie i wszystkie dziewczyny tu zaglądające!!!

Gość hiltonkaa
przeciętnaidiotko85 mimo wszelkich starań nie złapałam sensu Twojej wypowiedzi, oprócz tego, że nadal bierzesz mnie z fankę P.Hilton i absolwentkę gimnazjum. Dodatkowo nie rozumiejąc tego, co pisze ( no tak - za trudno..) najłatwiej Ci stwierdzić, ze pisze o niczym :-D Wychodząc z błędnych założeń nie sposób napisac nic, co może mieć odbicie w rzeczywistości. Więc co wychodzi z Twojego rozumowania?? dokładnie to, co masz w główce - jedno wielkie rzadkie g**no. Aż przykro, ze się tak opisałaś, natrudziłaś wielce, a tak na prawdę nic nie napisałaś. Dodatkowo wtrąciłas do swojej wypowiedzi pare pojęć, których widocznie znaczenia nie znasz, bo nijak się one mają do reszty :-D zabawne! A tak w ogóle co miałaś na celu piszac mi tu o tym, jakie to masz zdanie na mój temat? co myślałaś? że się popłacze, bo jakaś idiotka źle o mnie mysli? czy mi zależy na Twoim zdaniu? na zdaniu na mój temat osoby, którą uważam za umysłową kalekę? otóż nie! jesteśmy na dwóch przeciwnych biegunach intelektualnych - to dla mnie to komplement, że do Twojego nie pasuję :-D juken oświecę cie, każdy na tym topiku uważa ciebie za ćwierćmózga 1 klasy wśród bezmózgów dobrze być nawet ćwierćmózgiem :-) A oświecić to mnie nie oświeciłes. nie spodziewałam się niczego innego - szkoda bardzo, żeby taka banda ograniczeńców mogła zrozumieć kogoś wybiegającego ponad nich intelektem.

Hilton, idź stąd i nie wracaj! Skoro jesteśmy debilami to po co tu zaglądasz? Chcesz się dowartościować? Jeśli tak, to ok, wszyscy przyznamy, że jesteś najmądrzejsza! Uszanuj cierpienie naszej koleżanki i przestań już nas dręczyć, znajdź sobie jakis inny topik, please. To co w tej chwili robisz jest po prostu podłe.

plujesz świni w oczy ona mówi ze pada:-O nie odwracaj kota ogonem dziecko, po twojej wypowiedzi widzę że skończyła Ci sie wyobraźnia i pomyślunek, inno poziomwcu :P

halo grubaola, takasobiebabka, zagladacie tutaj czasem? Ja mam straszna migrene, cierpie z tego powodu strasznie...w dodatku dowiedzialam sie, ze moj facet musi zaplacic urzedowi skarbowemu 2000!!! A my teraz w ogole pieniedzy nie mamy... :( Wiem, ze to zadne problemy w porownaniu z \"klopotami\" Negai, ale i tak sie martwie!! Jejku jak ja nie znosze tego fiskusa!!

Ignacja >> nie ma takiejsobiebabki :) grubalola tez zaginela ale jestem ja przecietna - prawie jak takasobie :) czesto tez tu zagladam ale o innych porach i wtedy to juz wogole nikogo nie ma :( czemu 2000 ? Kupa kasy !!! zeby to byl zwrot.. ja sie jeszcze nie rozliczylam :( czekam az szef laskawie mi papiery przyniesie, jak bede musiala tez tyle oddac to umre :( wspolczuje Wam naprawde bo szkoda takiej kasy jak cholera.. jakos nieprawiedliwoscia mi tu zawialo.. :( jak pomysle co przechodzi Negai to wszystkiego mi sie odechciewa.. mam nadzieje ze jest na tyle silna ze jakos sobie poradzi.. Jezus nie wiem co napisac jestem z nia i trzymam za reke.. wirtualnie Masz migrene - chorobe szlachecka :) same zle nowiny... wiec jak juz tak narzekamy to ja nam kaca bola mnie wszystkie miesnie o istnieniu niektorych nawet nie wiedzialam :) bo bylam na areobiku :( zly pomysl to byl szczegolnie po wczorajszym wieczorze.. ech.. wyjezdzacie gdzies na majowy weekend ? ja sie zastanawiam nad gorami, ale bedzie tyle ludzi ze nie wiem czy to dobry pomysl ? ale z drugiej strony gdzies trzeba odpoczac...

Przepraszam Przecietnababko, ze nazwałam Cię \"takąsobie\" :) mam nadzieję, że się nie gniewasz. Z moją głową dzisiaj trochę lepiej, ale boję się co będzie wieczorem (wczoraj \"za dnia\" też było ok, a jak mnie wieczorem złapało, to pół nocy z bólu zasnąć nie mogłam.. ech). A co u Ciebie Negai? Pewnie nie masz czasu tu zaglądać... martwimy się o Ciebie, naprawdę!!! Juken, Ty się już tak Hiltonka nie denerwuj i w ogóle z nią nie \"gadaj\" bo to naprawdę nie ma sensu... jej to tylko wyraźnią przyjemność sprawia, że \"ktoś się nią interesuje\"...(albo przynajmniej reaguje na te bzdury, które wypisuje), tak więc jak już ktoś wcześniej, proponuję ją zupełnie ignorować, jeśli się zowu pojawi... (oby nie!!) Piszcie dziewczyny (i chłopaki:)) bo coś na topik pada... :( No nic, uciekam, będę wieczorkiem pewnie... papa!