Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka hanka

Jak o nim zapomniec??? pomocy!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość malutka hanka

jak sie odkochac??? Pomóżcie :(. Tak bardzo tesknie za niem, tak bardzo go potrzebuje. A musze zapomniec :(. Pomóżcie mi :(. Czasem sie modle i prosze Boga zeby pomógł mi zapomniec :(

Gość Edytaaa
Niunia znam to uczucie

Gość malutka hanka
I jak sobie radzisz? Co robisz w momencie kiedy tak bardzo tesknisz?

mnie wczoraj zostawił facet,po wielu obietnicach,tak po prostu zostawił. a ja go kocham:( a z autopsji wiem ,ze po prostu musi minąć i trzeba sobie znaleźć jak najszybciej kogoś.

Gość malutka hanka
Ale ja nie chce nikogo innego. I własnie o to chodzi :(.

Gość to nie jest łatwe
u mnie mija rok a ja wciąż o nim myśle, mało tego...nie mam ochoty na nowe znajomości:( a moze to by pomogło?

Gość malutka hanka
Nie chce nikogo innego ale jego tez nie moge miec. Po prostu nie mam siły już :(.

Gość fris
dopóki nie będziesz chciała innego to nie masz szans zapomnieć to siedzi w Twojej głowie...

wiecie co...naprawde kolejny facet jest rozwiązaniem. to boli cholernie ale pomaga.i z czasem zapomnicie.

Gość malutka hanka
Nowa znajomosc na pewno pooze. Ale ja nie potrafie. Gdy umawiam sie z jakims facetem to i tak całe spotkanie wpatruje sie w telefon i czekam na jakis znak od niego, na sygnał na cokolwiek. I mysle cały czas o nim.

nie da sie!!!!!!! umrzesz w samotności bo nie będziesz potrafiła pokochać kogoś innego :P

Gość Cicha M.
mnie zostawił po 10 latach razem i wspólnym mieszkaniu, mam się powiesić z tego powodu ? jak już nie mogę wytrzymać to zwyczajnie wyję w pduszkę aż nie zasnę, potem czymś się zajmuję, muszę chodzić do pracy, musze coś do jedzenia sobie zorganizowac, prać i sprzątać, chociażby tym czas wypełniam, z czasem mi przejdzie, i Tobie też

Gość malutka hanka
A wiecie co jest najgorsze? Ze jak juz mi lepiej, gdy juz wydaje mi sie ze przeszłam najgorsze - on przypomina o sobie. Wysyła smsy, prosi o spotkanie itd. I na nowo to przezywam.

też tak miałam na początku ze czekałam na sygnał od niego,a potem prysnęło nawet nie wiedziałam kiedy i już o nim nie myślałam.

Gość fris
to może zmień nr telefonu dla świętego spokoju?

Gość ja pozbierałam sie po
3 latach, rozumiem co czujesz:) ale uwierz mi z czasem bedzie lepiej. Ja tez w to nie wiezryłam, a jednak:)

Gość malutka hanka
Blancaa ale pisałas ze wczoraj Cie facet zostawił

Gość tomasek
A mnie kilka dni temu kobieta zostawila i to samo, modle sie do Boga zeby powrocila, bo to samo kocham ja i bardzo tesknie :-( straszny bol w piersiach... nie do wytrzymania...

Gość fris
za dużo rozpamiętujecie i dlatego nie potraficie zapomnieć

Gość malutka hanka
Dziewczyny to jest straszne.Ja wiem ze on nie zasługuje nawet na połowe mojego uczucia.Ja go kocham, a on? On mnie wykorzystał, no moze zle napisałam - po prostu sie zabawił mną. Ja sie zaangazowałam, a on mi powiedział ze to tylko był seks dla niego, nic wiecej. I nadal prosi o spotkania jak gdyby nigdy nic :(. I mało tego w miedzy czasie co sypiał ze mną (kilka miesiecy ten "zwiazek" trwał ) sypiał tez z 10 cioma innymi :(. A ja byłam głupia, naiwna. Ah :((

Gość Edytaaa
fris popieram

Gość Edytaaa
Ja duzo razy porzez to przechodzilam ale jesli ktos mnei zostaswia to wlasnei chodzi o to zeby nie latac jak glupia zajac sie czyms bo im bardziej bedziesz myslec wtedy neizapomnisz chetnie moge pogadac o tym na gg jak co 6999877 :) musicie uwierzyc w siebie

Gość laski stop
"nie ma nic bardziej gadatliwego niz kobieta, ktora cierpi w milczeniu". Do cholery WY JSTESCIE WAŻNE a nie ten debil jeden czy drugi!!😠 No! Przestańcie już!! Przespał się - ok, masz nowe doświadczenie, teraz zrobić badania na WR, HIV,HPV, zeby miec pewnosc czy się żadnego świnstwa nie zlapalo od niego...... i do przodu, bez frajera i bez żalu. A on niech się dalej łajdaczy po kątach, jego rzecz 🖐️

Gość fris
czesem wydaje mi się, że niektórzy po prostu lubią cierpieć... :/ zamiast żyć swoim życiem bez dupka, który nie jest wart nawet wspominania o nim, bez przerwy myślą, wracają do tych "szczęśliwych" chwil, rozpamiętują, a w efekcie tylko się pogrążają:O trzeba zająć się czymś fajnym i zapomnienie przyjdzie samo:)

Gość malutka hanka
Wiem, macie racje na pewno. Juz sie z nim nie kontaktuje. On pisze nadal, ja nie odpisuje na jego smsy. A macie moze jakis pomysl co mu napisac zeby dał mi spokój. Zeby go zabolało, zeby zobaczył ze nie bede laską na jego zawołanie?

Gość fris
sama musisz coś wymyślić, w końcu jesteś kobietą i nie brak Ci pomysłów;)

Gość laski stop
ale po co ma go zaboleć? :o Lepiej o lać frajera, oszczędzać wysiłek trzeba, :)tak jak on olewa i ma w de.

Gość malutka hanka
Nie chce wyjsc na przewrazliwiona idiotke. Ale chce zeby wiedział ze znaczył dla mnie duzo, a on to zepsuł. Ale jak to zrobic? :/